- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Oczka już dziś lepiej, myślę ze brudnymi rękoma mógł zatrzeć, ciągle przemywam;)
My się dziś goscilismy u Emmy i Zosi;) było bardzo fajnie! Ja wybilam pyszna kawke, a Adek był w swoim żywiole i się wybawili na całego. Teraz jak będziemy zdrowi spotkamy się w czw na kulkach ;D nawet prawie dali sobie dwa razy buziaka;) ach, fajnie, ze się wyprosilismy;)
Emma podbudowalas mnie na duchu tym powitaniem, ze chuda jestem;) po powrocie wyciagnelam wagę.. Ważylam 65kg, z mc temu 62,400 a dziś równo 59!!

Może uda Ci się jakoś przeslac mi fotki, ja mam wszystkie bez twarzy..
Gusiag dziwne te dziewczyny, ale domyślam się jak się czujesz.. No ale jak się nie ma na coś wpływu to trzeba to olac..
Marigra koniecznie, czekamy na zdjęcia..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi nie wiem co ci doradzić, ale zawszę powtarzam, że wizyta u lekarza nie zaszkodzi, zwłaszcza jak cię to niepokoi
gusiag na sytuację z koleżankami nic nie poradzisz, więc najzwyczajniej w świecie musisz to przeczekać, być może wasze relacje z czasem się poprawią, a jak nie to znaczy, że to po prostu nie jest odpowiednie towarzystwo dla was, co do płaczu Oli to jestem pewna, że ona przeżywała waszą kłótnię, teraz nasze dzieci są już tak mądre, obserwują co się wokół nich dzieje a stresy w ciągu dnia odreagowują nocą
marigra to bardzo fajnie, że w pracy cię docenili, dostałaś premię i nie będziesz musiała tak daleko wyjeżdżać, same plusy
dziewczyny dzięki za słowa pocieszenia

a jeśli chodzi o mikołaja, to Maja go po prostu uwielbia, cały czas jej mówiłam, że przyjdzie da prezenty, ma nawet taką książeczkę gdzie jest są przyciski z dźwiękami i tam jest mikołaj, który mówi ho ho ho merry christmas, no i Maja nie mówi mikołaj tylko właśnie ho ho hooooo, nawet jak zobaczy w tv dowolnego starszego pana z brodą

a nie wiem czy wam mówiłam, że Maja ma narzeczonego... pamiętacie tego chłopca, który ją uderzył przy mnie i byłam taka zła? teraz daje jej buziaki jak odbieram ją za żłobka

- ewelina.zak.1991
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
georgette gratulacje dla przyszlego ziecia:) rosnie kawaler jak sie patrzy ai dobry gust ma jak Maje wyrwal

Moje maleństwo !!!:*
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Gabi jak to zronbilas ze te kilogramy ci leca ? MZ i cwiczenia ?
Fajnie ze wam spotkania sie udaja, czekamy na jakies fotki

Ewelina wytrwalas do konca ? Ja w dalszym ciagu padam po 15-20 minutach

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
marigra fajnie ze po tylu trudnisciach szefowa cie docenila, wynagrodzila i odciazyla

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

Gratulacje bo na prawdę w liczbach widać, że poszło sporo, bo na zdjęciach to śliczna, zgrabna szczupła lasencja z Ciebie, to i na żywo tak musi być!
i masz rację, czuję się kijowo.. trudno
Dorota no no proszę proszę Adek z Zosią, teraz Twoja Majka już ma faceta

Ewelina a jak tam relacje z mężem, po kwiatach już lepsze??
Mariola macie już wyniki Zosi?
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mariola2041
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dobra spadam, wpadne później.
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mariola daj odrazu znac jak juz bedziesz znala wyniki Zosi.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Pięknie dziś znów, ale zimno.
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.

Gosia, ty tak samo. nie udalo sie z tymi kolezankami, uda sie z nastepnymi, no i zawsze jeszcze masz nas, daleko, bo daleko, ale zawsze cos

Gabi, moze wieczorem uda mi sie zgrac te zdjecia. nie kadzilam ci, bo nie lubie i nawet nie umiem, ale naprawde bardzo duzo schudlas od wakacji

mariola, zaocznie wszystkiego dobrego dla Zosi z okazji urodzin!

oby wasz dzien byl tak mily jak moj

zaraz wychodze z pracy i do Zosi!

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Emma nie przesadzaj;) przyjechałam po obiedzie, i bylismy 3 h;P aa no i zjAdlam z 2 chrupki;)
Pow tak, moja praca mnie gubila bo wszędzie tyle dobroci, a siła woli w dupie była;/ od początku grudnia zawzielam się bp już czułam się bardzo źle, mój żołądek był rozepchany na maksa! No teraz wiadomo nie ma mnie już co kusić, jem ale mniej, słodycze też. Ale jedno ciastko a nie kg! Chociaż kiedyś jadlam za 4 i ważylam 50 kg- wcale nie było tego widac. Bo moja pupa i tak nigdy nie będzie wychudzona.. Zmienilam też ostatnio tab anty bo tamte mi nie służyły, wiec może to też ma wpływ na to ze waga wkoncu zaczęła spadać!! Jeszcze ostatnio ważylam tyle co w 9 mc ciąży;/ no ale może do wakacji zgubie jeszcze ta pupe i uda...
Emma wez mojego maila z fb, chyba ze masz- będę czekac;)))
Jak Zocha?
Adrian w domu chodził i mówił Zosia,Zosia;)
Czy może którąś z mam była już z dzieckiem u dentysty, może opisać jak wrażenia.. ??
Dorota zazdroszczę motywacji do jazdy na rowerze ja zacznę jak będzie ciepłej;)
Ja porobilam trochę brzuszki i zapał prysl..;(
Wybaczcie, czas mnie goni a już drugi raż się produkuje...
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabi no wiec jeszcze raz

Kinia siadła na fotel, pani doktor przy mojej pomocy ogladnela jedynki i dwojki bo wiecej dziecko nie chcialo pokazac, powiedziała zeby uczyc ja juz plukania i skasowala 50zl.
Myslalam ze ta zapoznawcza wizyta 2 minutowa bedzie w cenie mojej odplatnej wizyty

Dowiedz sie jak to u was wyglada bo moim zdaniem jak idziesz tylko po to zeby Adka oswajac z miejscem to ja bym jeszcze troche poczekala bo szkoda kasy

Czyli MZ dziala

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Emma szkoda, że mnie nie odwiedzisz, rozumiem. Ale mimo wszystko jakbyś miała ochotę i kasę to zapraszam, zapraszam też pozostałe dziewczyny
ja z Olą wybieramy się do mojej siostry do Gdańska ale na kilka dni, cieszę się, bo śnieg pada a ja mam nadzieję na zimę nad morzem

Gabi a na jakie tabsy zmieniłaś, to na pewno dużo dało, może dużo wody magazynowałaś przy poprzednich? czemu chcesz zabrać Adka do dentysty?
Ewa a ta lekarka powiedziała jak uczyć tego płukania? ale frania, za coś takiego kasę wzięła..
ja dziś byłam na placu z Olą chyba z godzinę, przed obiadem i po placu Olka zjadła ze smakiem cały obiad. Pogoda była super, więc fajnie tak wyjść chociaż na chwilę, ale śniegu u nas jeszcze nie ma. Może pojawi się skoro w PL sypie.
co do biznesu bo Emma pytała, to chciałabym mieć takie mini studio w domu, wyjmowane na przyjście dzieciaków. Mam taki plan ponieważ chcielibyśmy zmienić to mieszkanie na ciut większe i przy zmianie właśnie chciałabym zagospodarować na to taki kącik. Zamówiłam już kilka różnych przebranek dla noworodków, pszczółki, tygryski, syrenki itp. zamówiłam już tła, a za jakiś czas będę chodzić po bazarkach i szukać "perełek" typu wiaderko, kosz wiklinowy - coś do czego takiego robaczka można włożyć, okryć kocem itp. Aparat mam dobry, obiektyw portretowy nowy kupiony, oko jakieś do zdjęć mam więc myślę, że jak się zawezmę to się nauczę. codziennie przebiega mi przez głowę myśl, że takich fotografów jest masa, ale mąż powtarza mi że wszystkiego jest masa a jedni sprzedają czegoś mniej jedni więcej i że trzeba się wyróżniać, być konkurencyjnym itp. no ale na to przyjdzie czas, najpierw potrzebne jest miejsce, potem akcesoria, sprzęt a potem jacyś darmowi modele do nauki i jakoś spróbuję ruszyć z koksem

bo powiem Wam szczerze, że jeszcze chwila bez własnego zajęcia i wybuchnę, rozlecę się na kilka kawałków i nie będzie co zbierać..