- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ewelinda u nas pogoda mieszana, czasami chmury (w nocy padało) ale też wychodzi słoneczko, wykorzystaliśmy najpiękniejszy moment, żeby wyjśc na spacer i się dotlenic, było mi to potrzebne po dwóch dniach kiszenia się w domu
ewelina u nas Maja budzi się w nocy i urządza sobie wędrówki, zasypia w łóżeczku, później jak płacze T bierze ją do łóżka, a potem przychodzi do mnie, bo od kilku nocy śpię w drugim pokoju ale jak tak sobie połazi to też śpi do 8-9
gusiag w takim razie pozostaje czekac na to jak rozwinie się sytuacja, może wasze relacje wrócą do normy...
dzięki za podpowiedzi w sprawie urodzin
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- wiem co czujesz mój też nie chce spać ciągle chodzi zły i stawia na swoim ale niestety ja już nie popuszczam jak ma atak agresji wychodzę z pokoju i zamykam drzwi.
Gosia- nie przejmuj się tymi koleżankami pewnie znajdziesz nowe albo wierć dzirę w brzuchu mężowi żeby wracać do pl. Ola super agentka mała chyba musisz kupić narty.
Ewa- super kuchnia i szafy wiem że teraz modne jest te szkoło różne wzory mi się to bardzo podoba.
Ewelina- musisz postawić na swoim mów że wszyscy spią bajki też i nie pokazuj a na noc zrób mu melisy mój też wstawał w nocy z rykiem i złością że wszystkich pobudził ale ja mówi cicho bo obudzisz niunie czyli kota który czasami śpi z nami w sypialni i on się uspokaja bo wie że niunia ucieknie.
Dorota- proponuje restauracje kino itp ale i tak pewnie rodzinka wpadnie chocby na kawe bo 30 to taka okrągła rocznica. No i zdrówka życzę.
Gabi- spróbuj iść na Kuroniówka nie wiem czy tak się to nazywa ale chodzi o to że jak sie straci prace zapisuje w urzedzie pracy to sie dostaje na pół roku lub rok jakąś kase ale nie wiem ile i co.
U nas wszystko ok nie chorujemy jak narazie mały pije teraz herbatkę z miodem lub wodę zalecenia od lekarza no i czasami sanostol ale to raz na tydz bo miód też ma witaminy. mówi już coraz więcej tatę meczy codziennie bo tata musi być koniem
Miłego Dnia.
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Wyjasnie reszcie o co chodzu...
Poznalusmy sie w pracy i wgl to jest caly czas na pan pani i na dzien dobry i caky czas tak byli az do czasu kiedy nas ponioslo...nie moge przestac o nim myslec probowalam gabi nadal probuje...zeby bylo jasne nic miedzy nami nie zaszlo tylko najgorsze jest to ze mnie do niego ciagnie ale nie moge twgo zrobic niw chce krzywdzic swojego dziecka wiecie juz nawet mi nie zalezy zeby sie zarwczyc mam duze zamieszanie w gloqie zarywam noe bo tyle mysli
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
stanger no to się porobiło... nie będę dawac ci żadnych rad, bo po pierwsze nie znam na tyle dobrze twojej sytuacji, a po drugie nie czuję się do tego upoważniona, jedyne co mogę powiedziec to to, że cokolwiek zdecydujesz najlepiej przemyśl co najmniej dwa razy
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
my Zuzę od około tygodnia "oduczamy" dziennych drzemek (miała jedna- spała około godz.), powodem jest to, że mam spory nawał pracy- egzaminy, kolokwia i głupie prace do napisania- a że uczę się dopiero jak Zuza zaśnie to mi mało czasu zostaje.
Zuza pod koniec dnia chodzi marudna i widać że jest "ciut" zmęczona (tzn nie działa na najwyższych obrotach)ale nie jest źle, zasypia tak do 8.30 więc później mam czas na naukę.
Stanger- nie pomogę, powinnaś to przemyśleć i wybrać "lepsze zło"
Martyna u nas zasiłek dla bezrobotnych jest przyznawany na pół roku... dla osób które przepracowały co najmniej rok do momentu zwolnienia (Gabi powinna się zarejestrować chociażby po to by mieć ubezpieczenie zdrowotne, chyba że ma z innego źródła)
Miłego dnia
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja tez się melduje... ale żeście się ropzisały...
u nas dosyć intensywny weekend - w sobote, goście w niedziele my w gościach, w poniedziałek znowu obiad wiec wybaczcie nie miałam czasu żeby zajrzeć
Ewa - śliczne mebelki, naprawdę.....staram się nie zazdrościć, ale jednak zazdroszczę metraża:) 68 metrów - marzenie...my mamy 38 i przyznam szczerze ze ledwo się mieścimy....ale jednak własne wiec nie ma co narzekać. ... może kiedyś uda się kupić coś większego:D
a co do pomysło na ściane między szafkami, proponuję, albo szyby - wyglądają rewelacyjnie do takich mebli, albo płytki (takie małe kwadratowe) - tylko nie wiem czy z płytkami nie będzie teraz ciężko ich założyć,
Justyna -no no no ale nas zaskoczyłaś...ale podobnie jak dziewczyny nic nie doradzam- sama musisz przemyśleć czy warto
emma - bunt dwulatka, wiem cos o tym u nas z Zuzą jest podobnie, jak tylko się jej czegoś zabrania to histerie złości rzucanie, ale ja staram się wtedy nie reagować...(mój mąż bardziej ulega i o to się sprzeczamy)
martyna - a co do nocy i pobudek to u nas tez czasami tak się zdarza, ze Zuza się budzi i nie chce spać (najczęściej jest wtedy jak jest mąż, bo ona jej na więcej pozwala i wtedy tez chce bajki, isc do drugiego pokoju) ale tłumaczymy jej ze wszystko spi, bajki spią, światełko jest zgaszone, misie spią i musi być cichutko żeby nikogo nie obudzić....czasami pomaga czasami nie....ja nie ustepuje i czasami owszem są histerie ale trzeba to przetrwać
ewelina - podziwiam cie za to bujanie....Zuza jest już taka ciężka ze nie dałabym rady...my zazwyczaj ją usypiamy na naszym łóżku kładziemy się obok i nie pozwalamy schodzić. Często jest tak ze się tarmosi tarmosi i wkoncu zasypia....
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziekuje za kolejne mile slowa odnosnie mieszkania i propozycje ścienne
Kurcze ale mialam ciezka noc Kinga co chwile sie budziala az w koncu wzielismy ja do nas do lozka przyzwyczails sie bo w PL ciagle spala z nami ; ( a w dodatku gadala przez sen i plakala
Mowila cos o tym ze tanczyla z wielkim misiem albo niedzwiadkiem i pytala mnie czy go widzialam hehehe
Odezwe sie wieczorem milego dnia
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja to wszystko wiem;) i nie zostalabym bez ubezp. Ale bardzo dziękuję.. Zakończymy narazie ten temat jak coś znajdę to wam powiem teraz wystarczy ze zaprzątać mi to myśli..
Wiecie co wczoraj przy śniadaniu młody wydoil moja herbatę z cytryna, dziś mówi pić no to daje mu sok, a on ze nie nie.. Domagal się herbaty.. Zrobiłam mu tak mało słabej, nie miałam tej hippa bo ostatnio ciągle ja wstawalam ale muszę kupic bo taka to chyba nie zdrowa dla takich maluchow.. Ale jak zapamiętał skubaniec..
Miłego dnia
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja to wszystko wiem;) i nie zostalabym bez ubezp. Ale bardzo dziękuję.. Zakończymy narazie ten temat jak coś znajdę to wam powiem teraz wystarczy ze zaprzątać mi to myśli..
Wiecie co wczoraj przy śniadaniu młody wydoil moja herbatę z cytryna, dziś mówi pić no to daje mu sok, a on ze nie nie.. Domagal się herbaty.. Zrobiłam mu tak mało słabej, nie miałam tej hippa bo ostatnio ciągle ja wstawalam ale muszę kupic bo taka to chyba nie zdrowa dla takich maluchow.. Ale jak zapamiętał skubaniec..
Miłego dnia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Na szczęście je za to już prawie wszystko domowe na obiady
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Teraz mój problem od paru miesięcy przed okresem odczuwam ból piersi i się powiększyły i boli brzucha tak jak przed ciąża nie wiem czemu teraz dopiero czy hormony zaczeły się stabilizować no i przytyłam 5 kg czy wy też tak miałyście. ? Po porodzie wogóle nie czułam piersi i miałam takie puste, brzuch tez nie bolał już tydz przed tylko w dzień okresu troche pobolał i przestał a teraz jest tak jak przed ciążą dziwnie się czuje i nie wiem czy iść do ginekologa czy to normalne.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
a u nas w związku jest dobrze tylko może nie ma między współżycia i mąż trochę zły chodzi ale ja nie mam jakoś ochoty a wiem że facet potrzebuje szczególnie w jego wieku śmiał się wczoraj że musi sobie na okres ciąży kochanki poszukać tylko że mnie to nie bawi jak se znajdzie to tyle co u nas jutro napiszę co lekarz powiedział