- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
u mnie teraz kawa i ksiazka to marzenie scietej glowy... prawda, chodzi spac wieczorem o 19, no ale zdarza sie i pobudka o 4 rano, choc zwykle miedzy 5 a 6 (laskawa jest ). ale widac taki czas, moze ten bunt dwulatkow to jest jednak prawda (szczerze to watpilam w te teorie ).
masakra z tymi twoimi babami! przykre, ale chyba musisz olac. na pewno znajda sie jakies inne fajne dzieci i ich rodzice. pociesze cie, ze ja z dziecmi nie znam nikogo procz Gabi .
ja bardzo chcialabym sie spotkac, no ale sama widzisz, jak to jest. my niby z Gabi o kilka ulic dalej mieszkamy, a udaje sie spotkac (jak mowi moja tesciowa) "na święty Jan" , bo a to ktores z nas chore, a to Adrian ma katar, a to Gabi choruje... dziewczyny, ja mam wolne od 15 lutego do 2 marca, wiec bardzo chetnie moge sie z wami spotykac, pojechac gdzies itd. tylko kwestia zgrania terminow . pamietasz, mialam do ciebie pojechac na kawe?
aha, no i wszyscy bardzo zazdroscimy wam turnieju 4 skoczni na zywo, bo tez jestesmy zagorzalymi kibicami (ja przez tate to od malenkosci ). ogladalismy wtedy w tv, dzisiaj chyba tylko powtorke, bo na ten obiad jedziemy, ale za to wlasnie kocham zime (jeszcze za biegi i za biatlon, ale za skoki i ŚNIEG najbardziej ).
Gabi, za tydzien ma byc u nas lekki mrozik podobno, ale bez sniegu, no i tylko kilka dni, najwyzej tydzien. do dupy z taka zima...
dobra, koncze i lece w ten slodki kierat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
skoki i ja oglądam od zawsze, odkąd sięgam pamięcią. Jeszcze Małysza nie było jak z tatą oglądałam jak oglądam teraz w TV skoki i pokazuję R kogoś znanego, to on nawet nie wie o czym ja mówię.. załamka
a co do buntu to podobno prawda i nie da się tego ominąć, trzeba przeczekać i zakręcać dzieckiem tak jak mi się udaje.. Ola nie wolno czytać książeczki, od razu 10 min z głowy bo siedzi i czyta Ola nie wkładaj kapci, nie nie nie, i biegnie ze łzami w oczach że jednak chce założyć kapcie
może Zosia prześpi się w aucie, ale podejrzewam, że to pewnie blisko jest i nie zdąży? Kurcze dziwne to że tak mało śpi, takie ranne dziecko z niej? Moja Ola najwcześniej wstaje o 7 30 a chodzi spać o 20. inna bajka że pół nocy gada, a dziś np śmiała się na głos z 5 min śpiąc. może Zosi idą ostatnie ząbki i nad ranem nie daje jej to spać? A dawałaś na sen melisę czasem? kurcze nie wiem
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zosia jednak zasnela, więc pojedziemy trochę później mała pezekora!
Jak bedziecie w domu w lutym, to mozemy wpasc na weekend, obyscie niw zalowali
Jak zaczynalam ogladac, to skakali od nas: Mateja i Skupień, Malysz był za młody jeszcze
Idę się szykować!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Tyle żeście popisalam, ze już zapomnialam;)
Ide się położyć, młody też teraz skrócil swoje drzemki o połowę czyli 1,5 h.
Wpadne pozniej
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam za balagan w kuchni jak widac jeszcze nie koniec remontow, ale np na sciany miedzy szafkami nie mamy pomyslu jak by co to dawajcie swoje propozycje
emma tak czy inaczej zycze wam duzo sily i zdrowia dla calej rodziny ja tez chcetnie was zapraszam, nie tylko ciebie ale i inne dziewczyny chectnie poznam i zobacze na zywo szkoda, ze z Gosia sie nie udalo, ja w niedziele bylam we Wroclawiu
Kinga tez strasznie niedobra sie zrobila, u tesciow czasami sie wstydzilismy za nia a najgorsze bylo to ze bylo ciagle tata, tata raz nawet przez nianie podsluchalam ze mowa patrz ona tylko do L idzie, strasznie przykro mi sie zroblo za to u mnie bylo mama, mama wiec moze Kinga czula ze jest u L rodziny
co do bicia to Kinga tez nas bije, ale zauwazylam ze robi tak tylko jak jest bardzo zmeczona i chce isc juz spac, a tak to jest poprostu bardzo zywym i ciekawym dzieckiem - kazdy mowi ze ma to po mnie
a tu jeszcze zdjecie, tym razem nasze podczas scinania choinki, z pieknego slonecznego placu zabaw i jedno ze sniegiem a raczej z zaspa sniegowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciliśmy do domu i padam zmęczona. Dobrej nocy!♡
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ajeśli chodzi o te twoje znajome to jakaś żenada wkurza mnie to bo zachowują się jak dziewczynki w podstawówce, nawet jeśli Ola spędzi te urodziny w towarzystwie twoim i R to na pewno będzie szczęśliwa, a w przyszłości poznacie inne fajne dzieciaki z normalnymi rodzicami
gabi T wyskoczył do sklepu i kupił mi brzoskwinię i mango, pachnie super, jak już spróbuję to dam ci znac czy mi smakowało
ewelinda meble śliczne, nawet T zaglądając mi przez ramię mówi, że bardzo ładna kuchnia ile metrów ma wasze mieszkanie i ile pomieszczeń? jeśli to nie tajemnica oczywiście, dużo wam jeszcze zostało do wykończenia?
emma robimy co możemy, żeby wyzdrowiec, T bierze jeszcze tydzień urlopu, żeby oboje się wykurowali; Maja miała jeden taki dzień kiedy nie chciała drzemki i cały wieczór zatruwała nam życie, współczuję i przytulam
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cale mieszkanie ma 68.08 , sa w nim dwa pokoje, salon, kuchnia, lazienka, przedpokoj i narozny balkon na ktory polecialam
jeszcze mamy do zrobienia tzn umeblowania salon i Kingi pokoj, szafki i zabudowy w lazience, w kuchni cos nad szafki - kafle albo szklo - brak pomysu jak narazie a reszta to jakies dekoracje, dodatki
Dorota kurujcie sie, brakuje mrozow zeby wybily te wszystkie bakterie
te wasze e-papierosy tymi smakami robia smaka
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas nic nowego wiec nie bardzo mam o czym pisać...
Ewa meble super, a i śniegu troszkę znalazłyście- zazdroszczę u nas nic!!! chlapa pod domem jak na jesieni... po kolana można ugrzęznąć- kiedy ta zima przyjdzie???
Gosiu- Ola jaka Gwiazdeczka, nawet sie na wizę załapała fajowo
miłego wieczorku
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Justyna ale z Damianem wszystko w porzadku? tyko pojawil sie ktos kto daje ci do myslenia?
co do rozwoju to michas mowi pojedyncze slowka i nasladuje jak robia zwierzatka wiec tez nic szczegolnego:) ze zdan to tylko takie dwu wyrazowe ''buma jedzie'' ''pam ( zmaiast pan) idzie'', ''kici am'' bo mamy kota przyblede na tarasie i go karmimy oczywiscie zazdroszcze dziewczynom ze tak duzo mowia!!! obym i ja sie doczekala:)))
u mnie w malzenstwie znow nieciekawie i tez mi przchodza do glowy rozne przemyslenia... ale nie chce sie dolowac wiec na razie odpuszczam w tym temacie...
ewelinda piekna kuchnia, mam troche podobna aczkolwiek chyba mniejsza piekne mieszkanko bedzie
Z tym buntem to raczej prawda... oby szybko minal chociaz nam do 2 lat brakuje 2 miesiecy takze nie wiadomo ile to potrwa...'
Michal nie spi w nocy, budzi sie o 2-3 i za chiny nie chce spac. ogaladmy bajki do 5 i dopiero go usypiam i do 8 czy 8.30 spi,.,, masakra i to nie wina goraczki bo pare dni przed choroba tak samo wiec juz od prawie tygodnia tak mam...
nie wiem co jeszcze... trzymajcie sie cieplo buziakiiii :*
Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
zdrówka dla Was, dobrze, że się też odzywasz
Tee witamy chociaż na kilka słów dzięki za miłe słowa ale melduj się nam częściej, przecież ciągle jest coś nowego szczególnie przy dziecku
Ewa może zapytam głupkowato, ale gdzie wy ścinaliście choinkę, bo to karalne jest! Są szkółki choinek gdzie można iść i samemu ściąć drzewko??
Kuchnia bardzo ładna, cały domek pewnie też boski, super, ciekawe kiedy do niego wrócicie...
Dorota na urodziny może jakieś SPA, albo aquapark, sauna, masaże? Zostawisz Maje u rodziców i spędzisz dzień z mężem?
a co do 2 urodzin Oli to nie spędzi ich sama, bo z nami i nie wiadomo czy nie z babciami ale szkoda mi, że nie z dzieciakami, bo ona je uwielbia, ale zobaczymy jak się ta sytuacja rozwinie z ich zachowaniem jak wrócą.
Emma mnie nie będzie na początku lutego bo lecę z Olą do Gdańska, a potem to jeszcze planów nie ma, pomijając urodziny Oli, że może babcie przylecą i chrześnica moja ale to jeszcze nic pewnego.
U mnie jest kanapa, ewentualnie materac na podłogę i można spać bilety jeśli się upatrzy dobrze ok 650zł za osobę zależy od czasu wylotów itp.
Mateja i Skupień z ciekawostek, jak leżałam po porodzie w szpitalu to leżała ze mną kilka dni dziewczyna, bardzo miła ze Słowenii miała na imię Mateja a jej mąż Robert
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tu kolejne dobre pytanie kiedy my do tego domku wrocimy
nastepnym razem zapraszam na kawe
Dorota proponuje romantyczna kolacje tylko we dwoje, albo jakies inne rozluznienia w SPA itp. tez tylko we dwoje
Ewelina a Michal ma swoj pokoj czy z wami ? moze zostawiaj go na chwilke niech sie wyciszy bez zabawy, laptopa itd to moze zasnie
coz to za klopoty malzenskie z Nowym Rokiem sie przypaletaly
ja spadam do pracy, za oknem wichury i ulewy, rzeki wylewaja i podtapiaja mam nadzieje ze u was sloneczniej milego dnia