- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

hej Ewa, pisz co tam jak tam jeszcze u Was, już w IRL czy jeszcze PL? Dziwna ta dziewczyna.. ale nie masz się czym przejmować jeśli Ty byłaś w porządku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
To fajnie! Ale co wrocilas do mięty czy brzoskwinia? Próbowałam wielu olejkow i jak dla mnie te dpv9 najlepsze, wieć jak gdzieś spotkasz to polecam spróbować.
Mój syn wszystko chce " siam" ..
Ewa też wyrzucam fotki, ogolnie dziewczyny wrzucajcie zdjęcia maluchow bo one tak szybko rosną, a tylko Ole widuje i widzę jak się zmienia;)
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Gabi no nikt tak jak ja nie zaśmieca sieci zdjęciami

także kto może niech pokazuje swoje cuda też

pije winko i jem chipsy, kijowa mieszanka ale co tam

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

W Polsce było fajnie, szybko zlecialy te 3 tygodnie

Zrobili nam szafy i kuchnie ( zdjecia wrzuce jak sie z nimi ogarne

Swieta jak juz wspominalam byly udane, to byly moje pierwsze święta u L. Tescie mili, Kinga sie bala teścia poszla do niego dzien przed wyjazdem, a do tesciowej przekonala sie odrazu. Dala tez nam nie trochę popalic bo nic nie chciala jesc i ciagle nas testowala bo wiedziala ze nie jest u siebie to moze sobie na wiecej pozwolic - cwaniara mala

Gosia bylam ok 40km od Ukrainy z tad ta 12h podroz pociagiem

Dzisiaj w koncu ogarnelam torby bagażowe i bylismy polazic po sklepach, ale po tym jak nam dwa razy wymusili pierwszenstwo i o maly wlos co uniknelismy tragedii kazalam wracac L do domu bo zaczelam sie bac ze trzeci raz nie oszukamy przeznaczenia. Teraz usypiam Kinge a pozniej wybieram sie do salonu na jakiegos drinka

- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
U nas wszystko dobrze poza moim zamieszaniem w glowie przez jednego faceta..
- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ewelinda jak wypad na drinka?
stanger no no to się tam u ciebie dzieje...
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

emma jak zdrowie mamy ? jak po swietach, mialas spokoj czy szwagierka sie zatroszczyla o atrakcje ?
Justyna napisz cos wiecej o tym zamieszaniu

Gabi sie czujesz na przymusowym wolnym

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie chce sie dodac wiecej

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

Ja 30 lecę do PL tym razem do Gdańska, chciałam zobaczyć zimę nad morzem i dupa blada, zobaczę chyba jesień.
Szafa super czekamy na więcej.
Justyna ponieważ mówimy sobie tu wszystko i jeszcze więcej to jedyne co mogę powiedzieć, nie będąc w temacie, żebyś była ostrożna i rozważna. Jak nam przedstawisz sytuację kiedyś to będziemy się mogły wypowiedzieć lepiej w temacie. Ale jeszcze nic nie wiedząc i nie oceniając nic chce tylko Ci powiedzieć, że cokolwiek zrobisz pamiętaj o dziecku.
Dorota musisz się więcej rozwijać na forum bo nie mam co do Ciebie odpisać bo na papierosach się nic a nic nie znam

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak się czuje? Trochę dziwnie jednak nie wliczając macierzynskiego 7 lat pracowalam.. Wczoraj ugotowalam na dwa dni i nie bardzo wiem co zrobić z wolnym czasem;) później koleżanki przyjadą, wieć będzie wesoło.
Szafa superrrrrr też bym taka chciała;)
Dorota odradzam arbuza, winogrona, czrna porzeczke.. Są za słodkie- no chyba ze lubisz.
Ja się trzymam brzoskwini i nie zamierzam zmieniac. Chyba rozejrze się na allegro za tymi olejkami.
Justa znasz już moje zdanie wiec już się nie wypowiadam;) Popraw się z udzielaniem u bas, a nie "głupoty" Ci w głowie ;P Tylko się nie obraz to taki zarcik.
Adrian chyba przechodzi jakiś bunt, albo ktoś mi dziecko podmienil;) wszystko "siam" i wszystko odwrotnie jak mówie.
Nie wiecie czy będzie zimą jeszcze? W wigilię to jeszcze komara widzialam;)
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
ja ostatnio tylko z komorki, wiec nie bylo mowy o odpisywaniu, jedynie "meldunki" i zyczenia, dzisiaj wlaczylam laptopa pierwszy raz od ponad miesiaca, ale tez tylko na chwilke.
poza wszystkim mam ciagle jakies problemy z dostaniem sie na forum i ladowaniem watkow. czesto nie moge sie zalogowac ani wyslac wiadomosci. wkurzajace, ale chyba trzeba sie przyzwyczajac

u mnie wlasciwie nic sie nie dzieje, wiec nie ma o czym pisac (no moze poza tym, ze mam nowy telefon, gdzie nie mam swipe'a, wiec jednego krotkiego posta pisze sie z niego wiek

jesli chodzi o mame to, nie obrazcie sie, wiem, ze pytacie z troski, nie znajac praktycznie naszej sytuacji, ale to w ogole nie jest historia na forum: bo ani ciekawa, ani zabawna, ani wzruszajaca. jakos na razie sobie radzimy, bo nie ma innego wyjscia.
swieta spedzalismy w domu z przyjaciolmi, ktorzy tez nie mogli wyjechac, bylo fajnie. tesciow odwiedzilismy tylko na weekend, wiec na spiecia nawet nie bylo czasu. oczywiscie szwagierka, ktora przy wzroscie 175 cm wazy niecale 60 kg nawijala caly czas o tym, ze jest taka gruba, ze nie ma sie w co ubrac, no ale kto by tam tego sluchal, nie mowiac o odpowiadaniu (chociaz nie, klamie, powiedzialam jej, ze powinna swoja nadwage skonsultowac najpierw z psychaitra, potem juz mnie nie zagadywala

Gosia, ja tez, tak jak Asia, ciesze sie ze wszystkich sukcesow i Oli, i Kingi, i wszystkich innych dzieci. po to chyba jest to forum, zeby sie tym dzielic. no ale ze Zosia zadnego geniuszu na razie nie przejawia, wiec nawet nie mam o czym napisac. chocbym bardzo chciala

Ewa, ciesze sie, ze bylo fajnie w Polsce!

Dorota, zdrowiejcie!
Gabi, wy tez! a skoro oferty pracy sa, to znaczy, ze bedzie dobrze!

Zosia ostatnio w ogole nam nie chce spac w dzien, co doprowadza mnie do szalu, bo po poludniu jest strasznie niegrzeczna i nie mam do niej juz sily... ma teraz faze na bicie i histerie, jesli nie idzie po jej mysli, czyli np. jesli chce jej zmienic pieluche jak sie zesrala, a ona chce chodzic z kupa w majtach...

sciskam i caluje wszystkie!

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

Do motorka kupiłam nowy akumulator i Ola jeździ po domu jak szalona ale maż zauważył w podłodze spalony plastik z kół i chyba pojeździ już tylko na dworze. Pani pod nami jest 92 głuchą staruszką więc hałas jej nie przeszkadza no ale podłoga ucierpiała, bo wczoraj cały dzień jeździła z salonu do sypialni i spowrotem.
wiecie, że za miesiąc i tydzień Ola skończy dwa lata? strasznie szybko..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do zimy to właśnie pisałam w poście poprzednim...
Emma witaj

i nikt nie krzyczy, rozumiemy sytuację i też całujemy i czekamy cierpliwie na wieści od Ciebie
ej a cała reszta?? Tee, Ewelina, Aisod, Marigra - kto tam tak jeszcze milczy??