BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 10 miesiąc temu #322584 przez teromerovero
Ale zwiecha, dziś termin "0" i nic:(

Wczoraj czułam się całkiem dobrze więc pojechałam do rodziców, gdzie po drodze zaliczaliśmy potężne dziury, a dziś 2 godziny na spacerze i nic....oprócz bólu w kręgosłupie zupełnie nic:(

Zastanawiałam się dziś czym przekupić Dzidziuchę, żeby zechciała wyjść.
Widocznie tak ma być, że chce sobie posiedzieć- więc dziś raczej na 100% się nie " rozpakuję"

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322585 przez strangerwold
teromerovero napisał:

Ale zwiecha, dziś termin "0" i nic:(

Wczoraj czułam się całkiem dobrze więc pojechałam do rodziców, gdzie po drodze zaliczaliśmy potężne dziury, a dziś 2 godziny na spacerze i nic....oprócz bólu w kręgosłupie zupełnie nic:(

Zastanawiałam się dziś czym przekupić Dzidziuchę, żeby zechciała wyjść.
Widocznie tak ma być, że chce sobie posiedzieć- więc dziś raczej na 100% się nie " rozpakuję"

Ooo chociaż jedna dała znak życia:D
Ja już bardzo bym chciała urodzić ale wielkaa cisza,ty masz juz dzien terminu i tez cisza..
Podobno pomaga gorąca kapiel:D dzisiaj zamierzam sprobowac tego;] :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #322586 przez milibryl
hej ja też jeszcze nie rozpakowana :angry:
po całodziennych porządkach bolały mnie tylko plecy, zero jakiś innych oznak :angry:
w nocy praktycznie cały czas bolał mnie brzuch, tak jakby miał mi przyjść okres, czasami jakieś kłucie na samym dole i tyle. I co najdziwniejsze pierwszy raz w nocy o 3 nad ranem wstałam siku, a całą ciąże mi się to nie zdarzyło. Dziś rano seksik, spacerek i urodzinki męża (torcik i goście, którzy już poszli), teraz sobie leżę ale jakoś nie czuję żeby mnie miało zebrać, czuje za to maleństwo jak się przemieszcza pod skórą :laugh: , no cóż chyba mu jest za dobrze i na razie się nigdzie nie wybiera :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #322587 przez strangerwold
milibryl- te nasze maluchy marcowe to jakies leniuchy! :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #322588 przez milibryl
a żebyś wiedziała :) chyba tam w środku musi być na prawdę super że się nie pchają jeszcze na świat :)

12 lata 10 miesiąc temu #322592 przez georgette102
heheh pamiętam jak ja kombinowałam, żeby urodzić wcześniej a swojego lekarza "na zapas" prosiłam, że jeśli już minie termin to, żeby od razu umówić się na wywołanie :)

teromerovero powiem Ci szczerze, że w dniu, w którym zaczęłam rodzić nic nie wskazywało na to, że to JUŻ DZISIAJ, więc niczego nie możesz być pewna na 100 % :)

strangerwold życzę powodzenia w próbach wywołania porodu, nawet jeśli się nie uda to gorąca kąpiel będzie na pewno przyjemna ;)

dziewczyny mam nadzieję, że nie gniewacie się, że tak rzadko się odzywam, ale z czasem u mnie zrobiło się cienko :) albo mam gości, albo coś do zrobienia a czasem próbuję się zdrzemnąć i tak mija dzień za dniem, staram się być na bieżąco i czytam wasze posty

marigra, gucha gdzie jesteście??? co u Was?

12 lata 10 miesiąc temu #322594 przez strangerwold
georgette102- to trzymaj kciuki może się uda;*
Jak się w ogóle masz w roli mamusi? jakieś zdjątko byś pokazała;P :laugh:
Ja tam nic nie mam ze nie piszesz rozumiem to ze mozesz byc bardziej zajeta malenstwo itd a odpoczynek tez jest wazny;))

12 lata 10 miesiąc temu #322596 przez milibryl
georgette- nikt się na Ciebie nie gniewa :) wiadomo że dzidzi zajmuje dużo czasu, fajnie że w ogóle jak masz tylko czas to do nas zaglądasz :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322599 przez georgette102

Maja w całej okazałości - zdjęcie zrobione jeszcze w szpitalu
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #322607 przez strangerwold
georgette102 napisał:

Maja w całej okazałości - zdjęcie zrobione jeszcze w szpitalu

o moj boze jest sliczna !!

12 lata 10 miesiąc temu #322615 przez milibryl
śliczna Majeczka :kiss: Boże takie maleństwa są koffffaniutkie :)

12 lata 10 miesiąc temu #322647 przez strangerwold
Jestem po gorącej kąpeili ale jakoś nie czuję się jakoś lepiej chyba nawet gorzej zobaczymy jak bd w nocy;D

12 lata 10 miesiąc temu #322706 przez milibryl
strangerwold - ja też po ciepłym prysznicu i nic :dry: czuję normalnie jak mi się dzidzi rusza na samym dole i czasami jakieś bóle krzyża a i zauważyłam jak się podcierałam po sikańcu na papierze toaletowym taką wydzielinę, ciągnącą i żółtą i się zastanawiam czy to ten czop czy może zwykły śluz????? w sumie bez żadnej krwi, to może to tylko śluz??? już sama nie wiem - zobaczymy co będzie dalej........

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322734 przez strangerwold
milibryl napisał:

strangerwold - ja też po ciepłym prysznicu i nic :dry: czuję normalnie jak mi się dzidzi rusza na samym dole i czasami jakieś bóle krzyża a i zauważyłam jak się podcierałam po sikańcu na papierze toaletowym taką wydzielinę, ciągnącą i żółtą i się zastanawiam czy to ten czop czy może zwykły śluz????? w sumie bez żadnej krwi, to może to tylko śluz??? już sama nie wiem - zobaczymy co będzie dalej........

hej wam;*
wlasnie wrocilam z badan morfologie mialam zobaczymy czy plytki krwi sie podniosly czy jeszcze bardziej spadly;/
U mnie noc była spokojna tzn bez boli ale kiepsko spalam -.- :angry:
Oczy mam takie zmeczone ze wystraszyc sie idzie :laugh:
Ale bez kitu mialam wielka nadzieje po tej kapieli a tu cisza,ALE dzisiaj zamierzam okno umyc hihihi;D
a co do tego śluzu to też się zastanawiam od paru dni czy to czop czy zwykły śluz ale skad mamy wiedzieć w internecie nie ma obrazkow jak dokladnie wyglada ten czop:D
Dziewczyny co z wami gucha,gabi,aisod,asiula, teromerovero?
Odezwijcie sie:D

12 lata 10 miesiąc temu #322737 przez ewelinda83
Witam
U mnie noc raczej dobrze zleciala, kilka kursow do wc bylo.
jak wstaje z lozka to boli mnie w krzyzu (ale tak mam od poczatku ciazy ) . od wczoraj chodze jak cykajaca bomba :angry: tylko patrzec kiedy wybuchne ;)
mam taki rozciagajacy bol na brzuchu pod cycami chociaz sie tam smarujek: tez tak macie ?
wykonczy mnie ten internet w telefonie , co za meczarnia :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka