BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #372368 przez ewelinda83
sliczne dzieciaczki :)

ja dopiero w lipcu sie wybieram z mala do Polski na 3 tygodnie i chyba bede musiala zabrac pol mieszkania :silly: juz dzisiaj sie glowie co bedzie potrzebne a co nie :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #372369 przez gusiag
georgette102 napisał:

asiula2134 napisał:

Na weekend jedziemy do moich rodziców i pierwszy raz spędzimy kilka dni poza domem. Muszę się spakować i mam dylemat co wziąć, pewnie wezmę za dużo czegoś albo za mało... Ehhhh stresuje się

lepiej za dużo niż za mało :) my już wyjeżdżaliśmy kilka razy do moich rodziców i za każdym razem wygląda to tak jakbyśmy się wyprowadzali :laugh:

to ja sobie nie wyobrażam jak ja się będę pakować bo lecę z Olą do Polski, nie dość, że stres bo pierwszy raz z dzieckiem to jeszcze nie wiem jak się spakować, żeby to wszystko zabrać i jeszcze dać rade z bagażem i dzieckiem...

12 lata 7 miesiąc temu #372373 przez ewelinda83
gusiag mam ten sam dylemat :huh: z pomoca jednak przybedzie moj tato i przyleci po mnie i ze mna wroci do Polski :) moj maz doleci do nas dopiero pozniej ;)

Kinga sie dziaij obrucila z pleckow na boczek :lol: ja tego nie widzialam tylko Ł, ale wypytalam co ona zrobila po kolei i wychodzi na to ze ten moj maly skubaniec robi postepy :side:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372378 przez georgette102
gusiag ja zabieram ze sobą dużo rzeczy, bo mąż ma duży samochód i tak... zabieram wózek, bo lubimy chodzić na spacery, łóżeczko turystyczne, chociaż można się bez niego obyć, bo mała mogłaby spać z nami, przewijak to już z czystej wygody, bo na łóżku też można przecież przebrać dziecko, pieluchy, wszystkie kosmetyki, witaminy, rzeczy do kąpieli, dużo ubranek w razie zmiany pogody lub ewentualnej wpadki, gdy pieluszka przepuści ale to już zdarza się bardzo rzadko do tego laktator, modyfikowane mleko i butelki tak na wszelki wypadek itp itd aaaa no i oczywiście jedzie z nami nasza suczka więc ją też trzeba pakować...
ja mam toyotę yaris więc, gdybym miała to wszystko zapakować w swój samochód... to chyba na dach :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #372381 przez gusiag
no to nieźle, ale samochodem to co innego, ja nawet nie biorę wózka, tylko nosidło na szelkach. Wózek i fotelik już pożyczą rodzice od mojej siostry która ma starszego od Oli Olka :) chyba tylko ubranka, pieluszki na podróż, kosmetyki, witaminki i czopki na wszelki wypadek, mleko i butelki. Mój mąż dojedzie autem po kilku dniach to my za to wracając będziemy zapakowani po dach, bo jeszcze myślę nad kupnem spacerówki w Polsce i wielu wielu innych rzeczy

12 lata 7 miesiąc temu #372391 przez gusiag
a znacie się coś na wózkach? polecacie jakieś spacerówki? czym charakteryzuje się dobra spacerówka i w jakich cenach już można kupić dobrą? bo ceny wahają się od 300 zł do kilku tysięcy..

12 lata 7 miesiąc temu #372408 przez georgette102
ja mam wózek 3 w 1 i jestem bardzo zadowolona, ale wiem, że znajomi często kupują spacerówki "parasolki" ponieważ są lekkie i wygodne, aczkolwiek z tego co wiem nie sprawdzają się na nierównych drogach i chodnikach... najlepiej chyba wczytać się w opinie na forach internetowych- ja teraz tak często robię przed zakupem czegoś na czym się nie znam

12 lata 7 miesiąc temu #372410 przez strangerwold
Gusiag Ja mam wozek 2w1 teraz mam gondole a za jakis czas spacerowke chociaz mysle ze tak na lipiec zaloze spacerowke;) www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1396
georgette102 ja na wakacje na pewno biore wozek w tym spacerowke oczywiscie kosmetyki malego witaminy kremy itd ciuszki kremy dwa jego kocyki fotelik do auta no i moje rzeczy i chlopaka tyle ze my nie jedziemy sami tylko nas rodzice podwożą do Iławy a oni dalej jadą;)

12 lata 7 miesiąc temu #372413 przez gusiag
czytam ale jakoś każdy chwali co innego :) mam gondole + fotelik ale ogólnie jest to bardzo ciężkie i marze o lekkiej spacerówce na przyszłość

12 lata 7 miesiąc temu #372415 przez gusiag
strangerwold czyli ten fotelik to tak jak spacerówka i jednocześnie fotelik samochodowy? ja to zielona jestem w tym jak ten twój wózek z linka ;)

12 lata 7 miesiąc temu #372419 przez strangerwold
gusiag tu jest gindola i spacerowk a fotelik jak kto woli ja mam bez fotelika daj tam na sam dol gdzies jest 6 czarnych wozkow podanych to to jest ta spacerowka mozna na poziomo na pol siedzaco ;)

12 lata 7 miesiąc temu #372427 przez gusiag
widzę widzę, tylko nie wiem czy mnie stać na taki wózek :/

12 lata 7 miesiąc temu #372439 przez gusiag
słuchajcie a jak to jest, te spacerówki to mają jakieś ocieplenia na zimę?

12 lata 7 miesiąc temu #372487 przez ewelinda83
gusiag kazdy wozek ma co innego w wyposarzeniu, wiec musisz sama szukac i patrzec co posiada w cenie, moj akurat ma spiwor, ale cena mojego jest troszke wieksza niz wozek strangerwold ale ja mam 3 w 1

wczoraj przecieralismy szlak S E K S U ale sie nie udalo :dry: maz byl bardzo delikatny ale i tak bolalo :( dzisiaj sprobujemy znowu :silly:

a co sadzicie o wycieczce calodniowej w gory z dzieckiem 4 miesiecznym ????
chcielibysmy sie wybrac w sierpniu do Szklarskiej ale nie wiem czy to nie za wczesnie dla Kini na taki wypad :huh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #372494 przez gusiag
no właśnie wiem i znalazłam coś takiego. Podoba mi się :)
allegro.pl/x-lander-xa-2012-2013-colorpa...tis-i2362551099.html
co do Szklarskiej to myślę, że dacie radę. Z wózkiem czy na szelkach?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka