BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #376637 przez gaabrysia
hej ;)

Emma zazdroszczę wina truskawek i niedługo zmieszczenia się w swoje ciuchy i biustonosze ;)
Szkoda, ale jak tak trzeba .. to trzeba! ja co najmniej do wakacji - karmię, nie chce mi się zabierać termosów mleko butelek itd, itp. Ale na rekord z karmieniem też się nie porywam do 6mc .. ale truskawek już zjeść nie zdążę;(

Emma fotka Zośki super ;) zdolniacha!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #376750 przez emma
gabi, nie masz czego zalowac, jakies te truskawki kwasne w tym roku, a wcale nie tanie, powaznie mowie ;), nie chcesz wpasc po mleko? :silly:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #376761 przez strangerwold
emma napisał:

gabi, nie masz czego zalowac, jakies te truskawki kwasne w tym roku, a wcale nie tanie, powaznie mowie ;), nie chcesz wpasc po mleko? :silly:
a tu kolejna prezentacja, my jakis miesiac temu :)

piękne jestescie;* ja tez jadlam truskawki i kwasne;D
My bylismy we wt u lekarza Bartus wazy 5720g i ma 65cm;)11 cm urosł od porodu a przytyl 2410g;))
No i malutki skonczyl wczoraj 3 miesiące!;)

12 lata 7 miesiąc temu #376764 przez gaabrysia
Emma na razie swoje leje do zlewu czasem w nocy.. mam kiepski zamrażalnik.. więc nawet jakbyśmy chcieli to nie byłoby gdzie trzymać.

Piękne, to prawda! ;D wrzuć na fejsa. Bo tam się domagają ;)

swoją drogą byliśmy u dziadków i Adrianek dostał taką malutka -lekką grzechotkę i trzyma ją w ręcę i macha :ohmy: jestem taka dumna ,że ho ho :lol:

tylko ,że ja nie mogę tutaj zamieszczać zdjęć niewiedzieć czemu!?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376765 przez gaabrysia
*Nie byłam wcześniej na fb ;) i jeszcze jedno : nie wyrywa Ci Zosia włosów ? ja odkąd pare razy zostałam złapana chodzę w kucyku ;D

12 lata 7 miesiąc temu #376835 przez emma
dzieki, dziewczyny!

stranger, ho-ho juz kawal chlopa, zaczyna nas doganiac! :) zdrowka z okazji miesiecznicy! Zosia tez miala sie urodzic 6-go, ale oczywiscie chciala mecz otwarcia na zywo obejrzec :silly:.

gabi, a moze za duze probujesz wrzucac, ja zmniejszam do 40kb i dopiero wtedy przechodza, sprobuj. Zośka wlozyla sobie dzisiaj do geby gumowa kaczke do kapieli, a pozniej gryzak :blink:, a jak probowala zpalac zwisajaca z palaka do zabawy sowe, stwierdzilam, ze jest genialna :silly:, wiem, glupia jestem :). wiesz co, probuje mi czasem wyrywac, czesto mnie ciagnie za wlosy, ale na razie jakos wszystkie siedza na miejscu, a ja nie lubie chodzic w kucyku. czasami upinam sobie kok dla wygody i czuje sie jak stara ciotka ;).

12 lata 7 miesiąc temu #376843 przez mariola2041
mozecie mi podac linki do siebie na fejsa zebym was dodala do znajomych??

[url=http://

[url=

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #376991 przez martyna123
Cześć mamusie
Dziś mój synek spał od 20 do 8 rana a ja od 3 i o 6 robiłam mleko a tu nic dalej spał i znowu sprawdzałam temperature i spałam jak na szpilkach nie jestem nauczona że moje dziecko przesypia cała noc bo zdarzyło mu się to już 3 raz a ja i tak się nie wyspałam. :) Pozdrawiam i życzę miłego kibicowania :laugh:

emma- super zdjecie pięknie wyglądacie
stranger- twój synuś ma tyle cm co mój tylko mój waży już 6500 kg

12 lata 7 miesiąc temu #377014 przez gusiag
Martyna to tak jak u mnie! Ola spała od 22 do 6 a ja się nie wyspałam bo od 3 czekałam aż się obudzi! Ale jeśli takie przespane noce będą częstsze to może i my się nauczymy na nowo spać :)
Teraz szaleje na macie i gada do zabawek :)

Emma zdjęcie jest urocze!

ale te wasze dzieci duże :) moja Ola goni ale jeszcze nie ma 5 kilo

Wreszcie piątek i Euro!! :D

12 lata 7 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #377021 przez asiula2134
.

12 lata 7 miesiąc temu #377148 przez mariola2041
hej a czy podacie mi linki do was na fejsa??

[url=

12 lata 7 miesiąc temu #377154 przez martyna123
Dziewczyny znalazłam ciekawy link do ćwiczeń wspomagające ćwiczenia główki szczególnie główki. bardzo ciekawe więc polecam my już ćwiczymy :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #377377 przez gaabrysia
Hej,co tak u nas cicho ?:)

12 lata 7 miesiąc temu #377424 przez marigra
czesc dziewczyny

nie bylo mnie dwa dni (wybylam na dzialke), a wy piszecie jak szalone

Emma - Zosia sliczna i Ty równiez, ale powiem ci szczerze, ze zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazałam......a swoja drogą ale masz genialne rzesy :lol:

jesli chodzi o jedzenie - jadlam ostatnio swieze truskawki oraz knedle i ananasa z puszki, kilka chipsow solonych - odpukac nic sie nie dzialo, zieoona kupke mielismy po tunczyku, wiec spokojnie rozszerzam moja diete, co by sie nie katowac. aha arbuz tez nam nie szkodził

jesli chodzi o chytanie Zuzka intensywnie sciaga sobie czapeczke z glowy, lapie pieluszke, wszystkei kokardki rozwija, zabawek jeszcze nie chywta ale mysle ze jest na to czas....

12 lata 7 miesiąc temu #377427 przez marigra
asiula2134 napisał:

cześć,
martyna123 wiesz, że ja też tak mam. Zdarza się, że mały przesypia całe noce a ja i tak się budzę o 3 na karmienie. Jak śpi kładę się dalej. Dzisiaj nie odciągnęłam mleka i to był błąd, bo obudziłam się (mały wstał) o 7 i nie było mi do śmiechu.... na szczęście był taki głodny, że ulżył mamusi i wypił mleczko z obu cycuchów. (A tak marudziłam, że mama mało pokarmu ;( )

tez ostatnio nie odciagnelam i to byl blad, bo ledwo sie z łózka podniosłam trak bolało, a cały dzien cierpiałam z bólu.....

emma - szkoda ze nie mozesz karmic, ale najwazniejsze zdrowie Zosi.....najwazniejsze ze chciałas i walczyłas.... a swoja droga na wyhamowanie laktacji podobno dobra jest szałwia albo mieta/.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka