- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na lewym stronie tez trzyma ale duzo rzadziej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- Otrzymane podziękowania: 0
Buziaki dla Was i maluszkow hihi;*
Mamusia ma dzisiaj zaje***sty humorek hihi;D
a więc zacznę od przyjemności z nocy;D
Zaczyna się na S kończy na S;D
Było cudownie jak dawniej i to był drugi raz po porodzie i mnie nie bolało i czułam przyjemność jejku super!!
Bałam się że nie będzie tak samo jak przed porodem ale jest bosko!
Bartuś poszedł spać o 22 wstał o 4 a później o 8 i teraz się bawi w leżaczku a nasz schemat dnia to karuzela w lozeczku mata,lezaczek do uspania wozek a po poludniu spacer;D
I jutro idziemy z malutkim do kontroli na wazenie no i muszę nwe witaminy kupioc bo konczy 3 miesiace i tylko witamina D bedzie;)
Jak tam wasze dzieciaczki maja kolki? Mój synus poki co nie i nie zapeszam ale wszystko jest w porządku.
Już nie mogę się doczekać aż będę mu dawać coś nowego do zjedzenia czasem daje mu na usta jak cos mama zeby polizal raz dalam mu lizaka to sie skwasil ale oblizywal sie chyba przez godzine;D
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
fajnie Justyna ,że się wszystko poukładało.
Szczerze ja nie mam jakiś załamań, płaczy no może ze względu na swoje zmiany w wyglądzie po porodzie miałam lekkie podłamanie..
mam pytanie, czy któraś z mam złożyła już wniosek o becikowe ? tak właśnie czytałam.
zaświadczenie o opiece lekarskiej od 10 tyg, akt urodzenia, zaświadczenie ,że drugi rodzic nie pobrał już becikowego- skąd wziąć ? składać w urzędzie gminy ?
będę wdzięczna za odp. W internecie rózne informacje.
ja zakupiłam albumy na allegro dla nas i dziadków mam nadzieję że w tym tyg dojdą. Dziś zaniosę zdjęcia do wywołania ) i będę to robić regularnie - zawsze taniej, teraz wybrałam 115 zdjęc(do 2 albumów)
A wczoraj kupiliśmy w hurtowni fotelik, Adrian jeździ jak król ;D
allegro.pl/fotelik-0-18-cosmo-fisher-pri...tis-i2398054610.html
dokupiliśmy do tego pałąk z zabawkami , zasłonkę na szybę spider mena i siłą musiałam go wyciągać ;D - podobnie jak z nowej wanny, w której może pomachać nogami a nie skulony jak żabka ;D
MIŁEGO DNIAAAAAAAAAAA
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
emma- u mnie mój mały też to ma i też dostałam skierowanie na rehablitacje i pokazano mi jakie ćwiczenia robić no i przekładać główkę w nocy i już znowu śpi w obie strony.
gaabrysia-ja składałam o becikowe to w rzedzie gminy możesz podać konto to Ci prześlą w miesiąc kase ja poszłam po te zaświadczenie do ginekologa to mi wziął 20 zł za wypisanie tego
justyna moje gratulacje z udanego związku oby tak dalej
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
chyba powinni w urzędzie mieć takie informacje ?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
justyna oby tak dalej
u mnie niestety nic wczoraj nie bylo bo znowu dostalam okres
11 dni okresu, 5 dni przerwy i znowu chyba zwariuje
fotelik super my w taki sie zaopatrzymy ale mysle ze dopiero gdzies we wrzesniu bo Kinia jeszcze sie w ten wozkowy miesci
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
super fotka gratulacje, ale swoją drogą to i pingwina trzeba umieć zrobić także tak czy siak dumna możesz być z obu wyczynów
gusiag ty to wiesz jak człowieka pocieszyć no wiadomo pozytywne nastawienie najważniejsze
pozostałym dziewczynom też dziękujemy za miłe słowa dot. zdjęcia
jeśli chodzi o baby bluesa to ja wyłam jak miałam problemy z karmieniem piersią - bo już milion razy chciałam się poddać, ale dalej próbowałam
ja też dopóki karmię zostaje przy gumkach, chociaż ciągle rozważam wkładkę
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
emma - to wazne ze lekarz odrazu wykrywa jakies nieprawidlowosci, a nie bagatelizuje tego. super. U nas mala na poczatku trzymala główke tylko na prawa storne, ale my usilnie ja co chwile ukladalismy na lewo i teraz odpukac uklada glowke juz na obie strony, chociaz widze ze i tak czasem wybiera ta prawa storne, ale wtedy ustawiam ja z lezaczkiem tak zeby zmusic ja do odwracania glowki na druga storne - ale zamieszałam , ale mam nadzieje ze rozumiecie
gabi - a w tym foteliku dziecko ma mozliwosc takiej pozycji półleżącej, czy musi siedziec (bo to chyba jeszcze za wczesnie...)
stranger - zazdroszcze tego słowa co sie zaczyna na S i konczy na S:D, u nas nadali cisza, raz bylo i sie skonczylo...widze ze maz czeka na odzew z mojej storny,,,a ja moglabym czekac i czekac.....
my jeszcze becikowego nie zalatwialismy bo sie okazalo zelekarka nie chce wypelnic zaswiadczenia, bo wczesniej chodzilam do innego lekarza, wiec musze sie umowic na wizyte najpierw do tego pierwszego pozniej do drugiego, wiec narazie nie mam jak.....ale to jeszcze mamy czas...caly rok na to jest..
wicie zjadlam wczoraj 4 truskawki....nie moglam sie oprzec, byly tak cudownie pyszne....narazie czekam na efekty u Zuzki - jeszcze nic nie widac i mam nadzieje ze tak zostanie:D
a powiedzcie jecie juz jakies produkty z mlekiem - np. serki twarozki itp??? bo ja juz nie moge na tych dzemach i wedlinach wytrzymac.... mleka mi sie chce
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
czesc
emma - to wazne ze lekarz odrazu wykrywa jakies nieprawidlowosci, a nie bagatelizuje tego. super. U nas mala na poczatku trzymala główke tylko na prawa storne, ale my usilnie ja co chwile ukladalismy na lewo i teraz odpukac uklada glowke juz na obie strony, chociaz widze ze i tak czasem wybiera ta prawa storne, ale wtedy ustawiam ja z lezaczkiem tak zeby zmusic ja do odwracania glowki na druga storne - ale zamieszałam , ale mam nadzieje ze rozumiecie
gabi - a w tym foteliku dziecko ma mozliwosc takiej pozycji półleżącej, czy musi siedziec (bo to chyba jeszcze za wczesnie...)
stranger - zazdroszcze tego słowa co sie zaczyna na S i konczy na S:D, u nas nadali cisza, raz bylo i sie skonczylo...widze ze maz czeka na odzew z mojej storny,,,a ja moglabym czekac i czekac.....
my jeszcze becikowego nie zalatwialismy bo sie okazalo zelekarka nie chce wypelnic zaswiadczenia, bo wczesniej chodzilam do innego lekarza, wiec musze sie umowic na wizyte najpierw do tego pierwszego pozniej do drugiego, wiec narazie nie mam jak.....ale to jeszcze mamy czas...caly rok na to jest..
wicie zjadlam wczoraj 4 truskawki....nie moglam sie oprzec, byly tak cudownie pyszne....narazie czekam na efekty u Zuzki - jeszcze nic nie widac i mam nadzieje ze tak zostanie:D
a powiedzcie jecie juz jakies produkty z mlekiem - np. serki twarozki itp??? bo ja juz nie moge na tych dzemach i wedlinach wytrzymac.... mleka mi sie chce
Ja jadłam ostatnio całą miskę truskawek ze śmietana i cukrem i małemu nic nie było. Melko jem od porodu,twarozki serki homogenizowane sery zolte tak w sumie to wszystko jem smazone tylko ograniczam się z przyprawami,no i kapusty nie jem i czekolady chociaz na chrzcinach się zapomniałam i zjadłam dwa kawałki ciasta czekoladowego;D
Malemu jeszcze nic nie było po tym co zjadłam tfu tfu;)
Jemu to nawet nic nie bylo jak reddsa wypilam a karmi to czesto ostatnio pije a tak mnie ciągnie do debowego mocnego;D