- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Miłego Dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja sie rozkładam coraz bardziej....gardlo boli, glowa peka z nosa sie leje...a ja sama w domu i nie mam jak wyjscdo apteki bo leje....lecze sie sola morską i plucze gardlo woda z sola...oby pomoglo...
martyna123- zdjecie genialne, smacznie umazany bobas...az sie chce go wycalowac:D
emma - to źle trafiłam z tymi czarnymi wlosami:D hihihi, ale mam bujna wyobraznie w takim razie
nasza Zuzka jeszcze jezdzi w gondoli, jest coraz wieksza ale mysle ze jeszcze ze 2 misiace wytrzyma chociaz nie ukrywam ze jak tak porzadnie sie wyciagnie to juz niewiele miejsca jej zostaje. Podobnie mamy z wanienka....ale jdszcze troche i przerzucimy sie na zwykła wanne...
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
U nas czas leci bardzo szybkoo i bardzo ale to bardzo przyjemnie !
Bartuś się ślini tak że hoho ma jakąś białą kropeczke na dziąśle sam juz sie podnosi nawet jak lezy na plasko cos czuje ze szybko usiadzie hehe silacz;)
My na wakacje bierzemy spacerowke ale w pozycji poziomej no ale nie powiem w gondoli juz sie ledwo miesci w koncu jakby nie bylo 65cm wzrostu;D
Sama z chęcią bym poszła na spacer z którąś z Was ale za daleko;p ja na codzien spaceruje sama jak tatus w pracy jest..
A co do obiadkow itp to chce jeszcze zaczekac niby mowia ze jak sie karmi to w 6 miesiacu powinno sie wprowadzac nie powiem ze bym nie chciala juz sprobowac tego i owego no ale przyjdzie czas;)
Moj maluszek polubil kapac sie na brzuszku hihi
bartus0603.aguagu.pl/zdjecie/pokaz/254490/niemowlak
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja sie rozkładam coraz bardziej....gardlo boli, glowa peka z nosa sie leje...a ja sama w domu i nie mam jak wyjscdo apteki bo leje....lecze sie sola morską i plucze gardlo woda z sola...oby pomoglo...
martyna123- zdjecie genialne, smacznie umazany bobas...az sie chce go wycalowac:D
emma - to źle trafiłam z tymi czarnymi wlosami:D hihihi, ale mam bujna wyobraznie w takim razie
nasza Zuzka jeszcze jezdzi w gondoli, jest coraz wieksza ale mysle ze jeszcze ze 2 misiace wytrzyma chociaz nie ukrywam ze jak tak porzadnie sie wyciagnie to juz niewiele miejsca jej zostaje. Podobnie mamy z wanienka....ale jdszcze troche i przerzucimy sie na zwykła wanne...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
dziewczyny co do spacerowki to bym sie jeszcze wstrzymala ... moja siostra ma 10 miesiecznego synka i przez to ze za szybko zaczal siadac matroszke skrzywione zebra, to nic powaznego i w niczy mu to w codziennym zyciu nie bedze przeszkadzac no ale przestrzegam ...
najlepszy czas na sadzanie dzieci to 6 miesiac - tak mowi moj ortopeda.
w sobote mialysmy wizyte i dalej musimy pieluchowac wsumie juz sie do tego przyzywczailam, a to napewno nie zaszkodzi tylko pomoze
na wakacje wybieram sie na dluzej do Polski to skonsultuje sie jeszcze z innym ortopeda.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
a tu jednorazowy sukces mojego Szymonka
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swoja droga to ile on juz ma ??? bo wedlug suwaczka to dalej jestes w 40 tygodniu ciazy
moja narazie lapie pieluszke, smoczka sobie wyciaga i mamie kudly wyrywa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
ewelinda83- fajna księżniczka mała i jak jej smakuję rączka
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
ewelina, dzieki za rade. u nas wyglada na to, ze mala nie jest alergikiem, tylko nie toleruje laktozy, ale z wprowadzaniem nowych pokarmow wstrzymam sie do 4. miesiaca, jak zalecil nam gastrolog. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. no i jest duza szansa, ze Zosia tez bedzie lakomczuchem, bo odziedziczyla wiele cech charakterologicznych mojego meza, ktory podobno jako dziecko mial wilczy apetyt i na wszystko mowil: "jam, jam, jam" .
a Kinga sliczna! i oczywiscie bezblednie pakuje dlon do buzi! Zośka robi dokladnie to samo i nieziemsko sie przy tym slini...
stranger, ale fajnie, chyba tez sprobuje wykapac mala na brzuszku. my na szczescie kupilismy od razu duza wanne, bo nasza lazienka jest mikro rozmiarow i mamy w niej tylko kabine, wiec Zosia bez problemu sie miesci. zawsze kapiemy ja razem, wiec nalewamy duzo wody i jedno z nas trzyma ja na przedramieniu, zeby chronic uszy, a drugie myje i tym sposobem Zosia jest prawie cala zanurzona w cieplej wodzie. uwielbia to, szkoda tylko, ze jak juz poloze ja na recznik i zaczynam wycierac, prawie zawsze jest raban, ze to juz koniec kapieli .
a u nas dzisiaj kolejny sukces! Zośka przeturlala sie z pozycji na brzuszku na plecki i powtorzyla to 7 razy, poki nie opadla z sil! jupi!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tylko plukaj nie pij, bo picie wstrzymuje laktacje a nie pamietam jak ty karmisz
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
zdjęcia maluszków - prześliczne już coraz więcej potrafią te nasze pociechy... Maja non stop "gada", wkłada rączki do buzi i ślini się masakrycznie, ładnie bawi się grzechotką i zabawkami na macie, coraz rzadziej robi pingwina a coraz częściej zmienia pozycję np z plecków na boczek
emma twoje zdjęcie też jest super, i co prawda nie wiem już jak sobie ciebie wyobrażałam ale nie tak
marigra trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
martyna ja już też się nie mogę doczekać kiedy będę dawać Mai takie pyszności
a my duuuużo spacerujemy- mama ma ambicje sporo schudnąć, bo niestety waga od kilku tygodni ani drgnie
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze