BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 6 miesiąc temu #382483 przez gaabrysia
taki jestem duży,że wózek jest już prawie za mały i tak gorącooo ...
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382494 przez gaabrysia
to też się miało dodać.
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #382760 przez marigra
gaabrysia napisał:

to też się miało dodać.

zdjecia super.. wyglada jak maly marynarz:D

12 lata 6 miesiąc temu #382772 przez gaabrysia
hej co u nas tak spokojnie ;) ? upał na dworze już od rana trzeba korzystać.

a czy wy zakładacie dzieciom czapki nie zasłaniające uszy ? ja mam jakiegoś hopla na tym punkcie - boję się zapalenia ucha. Ale wczoraj założyłam mu taka z daszkiem i pelerynka na kark i troche na uszy .. co prawda w wózku czasem mu zdejmuje bo wiatr tam nie wieje.

Miłego dnia dla was i dzieciaczków ;)

12 lata 6 miesiąc temu #382860 przez ewelinda83
gabrysia ale twoj maluszek slodki :) wyglada jak maly olbrzymek :) nie wiem czy widzialas na fc ale moja Kinia ma zdjecie z kuzynem w lozeczku i wyglada jak mala kropeczka z olbrzymkiem - maly Guliwer :blink:

u nas tez sloneczko swieci, wiec spacerek jakis bedzie :) ale najpierw musze sie wziasc za pieczenie ciasta dla mezusia na urodziny :kiss: dzisiaj ma 30 -tke :)

Kinga miala gorsza noc :( cala sie krecila, stekala i ssala paluszki, musialam ja co jakis czas wziasc do siebie zeby sie uspokoila i karmilam jak niemowlaka - co 1-1,5 godziny. nie wiem co to moze byc bo ona jak steka to ma oczka zamkniete, chyba jakies zle sny miala

12 lata 6 miesiąc temu #382884 przez gusiag
hej dziewczynki, czuje się fatalnie, 10 dzień skręca mnie od okresu i leje się, że końca nie widać, jak tak ma być za każdym razem to masakra!

Wróciłyśmy właśnie z Olą ze szczepionki, płakała bardziej niż za 1 razem i żal mi jej okropnie :( ciekawe co będzie jak się obudzi :ohmy: :unsure:

miłego dnia wam wszystkim

12 lata 6 miesiąc temu #382909 przez gaabrysia
Ewa widziałam ale on już chyba starszy sporo, skoro stoi ;)

My już po pierwszym spacerze taki upał, że tylko cienia szukamy
to jak to u was z tymi czapkami ? ciagle zasłoniete uszy ?

gusiag ciesz się macie kolejne za sobą . my następne w lipcu..

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382921 przez marigra
gabi - ma nadal nosimy zawsze na dworze czapki z uszkami. Oczywiscie takie cieniusienkie, przewiewne, ale uszy tez zakrywam, tak jak ty boje sie o te uszy......lepiej dmuchac na zimne

tutaj troche widac czapke (na mnie nie patrzcie bo tutaj byłam działkowo :silly: ) [img] [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/DSC_0502.jpeg
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #382922 przez martyna123
Cześć dziewczyny

Gabi-ale słodki ten twój chłopczyk.
Ja też mam dylemat co do czapek jak jest ciepło to w wózku nie ma tylko jak go biorę z wózka to zawsze zakładam w holandii jak kiedyś pracowałam i widziałam dzieci to żadne czapki nie miało niby tam się tak hartuje dzieci jak chodziłam w niemczech chodziłam do szkoły to przyszła żona od kolegi to był listopad dzidziuś miał 1 miesiąc i nie miało czapki do mnie to był szok tym bardziej że oni z Maroka ona była w tej chuście na głowie a dziecko nic.

ewelinda83 Wszystkiego Najlepszego dla męża

gusiag - ja jak byłam na pierwszej wizycie u ginekologa po porodzie przepisał mi tabletki jedne na obfitą miesiączkę drugie na bolesną i kazał zabrać jak dostane okres i będzie się coś takiego robić ja je oczywiście wykupiłam bo się bałam bo zawsze mnie mocno bolało obeszło się bez bólu i bez tabletek.

12 lata 6 miesiąc temu #382925 przez gusiag
ja też zakładam czapki i zakrywam uszy, ale przy upałach 33st zdejmuje bo główka się poci..
3 szczepionka znów w sierpniu i znowu 2 ukłucia :(
kto podaje słoiczki z owocami już?

12 lata 6 miesiąc temu #382927 przez gusiag
martyna123 napisał:

gusiag - ja jak byłam na pierwszej wizycie u ginekologa po porodzie przepisał mi tabletki jedne na obfitą miesiączkę drugie na bolesną i kazał zabrać jak dostane okres i będzie się coś takiego robić ja je oczywiście wykupiłam bo się bałam bo zawsze mnie mocno bolało obeszło się bez bólu i bez tabletek.

a jakie te tabletki?

12 lata 6 miesiąc temu #382937 przez martyna123
gusiag - pośle ci je wieczorem bo teraz jestem u mojej babci i pisze przez telefon jak będę w domu wieczorem to Ci napisze.
marigra świetne zdjęcie.

12 lata 6 miesiąc temu #382941 przez gaabrysia
Ja od 2 dni zakładam taką z daszkiem ale i "pelerynka" na uszy.. w wózku też zazwyczaj zdejmuje. Też w parku widuje takie małe niemowlaki i bez czapki. Ja sie obawiam zapalenia ucha.. a dziecko Ci nie powie dlaczego płacze. a takicz na uszy mam niewiele :/

też się obawiam okresu, zazwyczaj miałam bardzo bolnesne :(

Ja chce już na urlop .. inaczej chce urlop taty ;) Ciekawe jak nam się uda ta wyprawa ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382946 przez marigra
gusiag napisał:

ja też zakładam czapki i zakrywam uszy, ale przy upałach 33st zdejmuje bo główka się poci..
3 szczepionka znów w sierpniu i znowu 2 ukłucia :(
kto podaje słoiczki z owocami już?

my narazie tylko piers i czasem herbatka koperkowa. Jeszcze za wczesnie u nas, mamy dopiero 3 miesiace i 11 dni ;)

Ja chce już na urlop .. inaczej chce urlop taty Ciekawe jak nam się uda ta wyprawa

a kiedy zaczynacie. Nas maz wywozi w sobote i dojezdza do nas za tydzien :lol:
W czwartek mamy szczepienie, w piatek bioderka, a w sobote jedziemyyyyy....co prawda tylko na wies ale zawsze....caly dzien na dworze

12 lata 6 miesiąc temu #382951 przez martyna123
gustig- ja podaje słoiczki to tylko marchewkę i wczoraj dałam soczek z hippa jabłkiem i rumiankiem i bardzo mu smakował

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka