BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 6 miesiąc temu #382279 przez emma
no raczej bym sie nie pchala do dzieciecego namiotu, nie ma opcji! :silly: :lol: ale super! :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382280 przez ewelinda83
czesc dziewczyny :)
my w weekend troszke balowalysmy :blink: tatus robil 30-tke :side:

jejku ja tez sie martwie co bedzie z Kinia jak ja bede musiala wrocic do pracy w pazdzierniku. co prawda ma przyjechac moja mama do pomocy ale i tak sie zamartwiam :dry:
przedszkole nie wchodz w gre bo bym musiala oddac 2/3 pensji, obcej kobity nie chce, licze jeszcze na to ze w pracy sie zgodza i mi zredukuja prace do 3 dni.

asia ratulacje zdanych egazminow

justyna rozumie cie, ja tez tak mam ze zaraz sie wszystkim nakrecam, chodze wkurzona a ludziska maja satysfakcje ze im sie udalo. ale to wasze dziecko i wasze decyzje :blink:

gabrysia super wygladasz :) ja dalej walcze z 4 kilogramai a one takie uparte ze ani drgna :angry:

marigra mnie tez rozbawilas tym wylewaniem mleka pod auto :lol: zazdroszcze bo ja mam tylko tyle ile Kinia potrzebuje, od jakiegos czasu nic dodatkowo nie spuszcze :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #382284 przez gaabrysia
ja się wepcham na jedzenie ;) na upartego wszyscy wejdziemy :D hihi, ja też się cieszę żeby tylko NIC nam planów nie pokrzyżowało.

Ewa ja mam panad 4 napewno ;) nie staje już na wagę odkąd się tak objadam a tak w ogóle też macie taki apetyt ?

Ja tu gotowa na spacer a dziecko spi w najlepsze na balkonie ;D

12 lata 6 miesiąc temu #382292 przez emma
niestety po miesiacach przerazajaco ubogiej diety tez jadlabym wszystko i wszedzie, ale staram sie ograniczac - z miernym skutkiem ;). zostaly mi 2 kg, ale jak nie zejda dramatu nie bedzie :). za to moje cycki po zakonczeniu karmienia i odciagania... nie dosc ze w rozstepach to jeszcze takie pustawe... slabo to wyglada... :dry: gabi, daj jutro znac, co z godzina itd. :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382293 przez ewelinda83
no moj apetyt wlasnie wrocil :angry: po porodzie przez ok 6 tygodni prawie nic nie jadlam, bo mi sie nie chcialo, musialam w siebie wpychac kanapke a teraz chodzie i szukam co by tu jeszcze zjes. czasami robie takie mieszanki jak w ciazy ;)

12 lata 6 miesiąc temu #382300 przez ewelinda83
rozstepy na cycka tez mi wyszly :angry: a co najlepsze dopiero jakies 3 tygodnie temu, wczesniej nie mialam wogole, a teraz cale w rozstepach :angry:
jak sie tego pozbyc ????

12 lata 6 miesiąc temu #382306 przez martyna123
Cześć dziewczyny ;)

Gabbrysia- świetnie wyglądasz super figurka nie masz z czego się odchudzać.

ewelinda83 - ja też po porodzie miesiąc nic nie jadłam a potem to juz ino po trochu a teraz też mam apetyt że masakra powrócił jakieś 2 tyg temu tylko że ja nie karmie już piersią

asia - Gratulacje egzaminów.

marigra- ja też tak miałam że ciągle dzwonie i się pytam jedynie komu ufam zostawić moje maleństwo jest moja mama wiem że przy niej płakać nie będzie.

emma - a zrobiły Ci się piersi obwisłe bo mnie tak czuje się jak koza i nie wiem co z nimi zrobić rozstępy też mi zostały ale w tym miejscu nie widać więc niech sobie już są pamiątką po pierwszym dziecku :P

Justyna- teściową się nie przejmuj z nią żyć nie musisz i patrzeć na jej zdanie byle by Ci chłopaka na złe nie nastawiała a tak to ją olej jak chce zobaczyć wnuka niech przyjdzie.

Ja mam 3 kg na minus a było 5 kg ciało mam taki jakieś bez jędrności i mnie to wkurza a tak jak wcześniej pisałam cycki jak koza masakra dobrze że są staniki co idzie ukryć to ale przed mężem się nie da ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #382346 przez asiula2134
,

12 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #382347 przez asiula2134
l

12 lata 6 miesiąc temu #382354 przez marigra
czesc dziewczyny

asiula - zaponiałam pogratulowac tych egzaminów. NAjwazniesjze ze zdane, a obrona, to naprawde pikus ;)

gusiag - my tez martwilismy sie zeby zostawic mała, ale poszło gładko, wiec nie denerwuj sie za wczasu. Dziecko az tak bardzo tego nie odczuje jak my. (Ja dzowniłam co 2 godziny :silly: i w sumie niepotrzebnie bo mała jadła , bawiła sie i spała bez rzadnych problemów

gabi - ale z ciebie jest laska, naprawde bardzo dobrze wyglądasz, szczuplutka zgrabnioutka, a rozstepy jak to sie mówi - medaliony ciazy - sama mam, troche ubolewam, ale pocieszam sie, ze mam sliczna kruszynke w domu :silly: .A jensami sie nie martw, ja sobie wawiam,z e to pralka mi popsuła ;)

strager - nie przejmuj sie tesciowa, jak to sie mówi, z rodzina najlepiej na zdjeciach.....mysl tylko o sobie, dziecku i partnerze, a reszta........nie ma sensu sie denerwowac

asiula - brawa dla Kacperka, silny chlop nie uronił łezki:D

a u nas...dzisiaj sie dowieziałam, z jutro mam rozmowe z szefowa zapewne o powrocie do pracy.... i powiem wam ze tak sie zestrsowałam....bo chciałabym byc z mała conajmniej do roku. (am umowe na czas nieokreslony, wiec mnie nie moze zwolnic), ale kurcze boje sie ze bedw musiała wrocic na to samo stanowisko (byłam przedstawicielem medycznym i wyjezdzałam na 3-4 dni w Polske),a w obecnej sytuacji to nie wchodzi w gre.... No nic zobaczymy jutro....

12 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #382362 przez asiula2134
,

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382366 przez gaabrysia
No pewnie,że proszek do pieczenia. Odnalazłam przepis. I niewiem czemu zamiast tego napisałam cukru pudru ... :/ (posypać na wierzch) dałyśccie do ciasta ? pewnie nic się nie stało bo niewielka ilość. Ale nie urosło aż takie pewnie.Sorry .. ale takto jest jak wszsytko na szybko.
przyszlismy sie najeść i dalej lecimy :)

12 lata 6 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #382368 przez asiula2134
l

12 lata 6 miesiąc temu #382411 przez marigra
tez musze zabrac sie za to ciasto wkoncu, tak zachwalacie :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #382470 przez gaabrysia
Tylko nie zapomnij o proszku do pieczenia ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka