- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
starnger- jaki zadowolony kawaler.
marigra- czasami dobrze jest się pokłócić, ja to się często kłóce.
U mnie fatalnie zły nastrój naczytałam się o różnych bakteriach co dotykają niemowlaki i nie które objawy mi pasują ale się boję że może coś mieć masakra normalnie wyć mi się chce jutro zadzwonie do lekarza i jak się uda wbić na wizyte.
martyna - zabraniam czytac te rzeczy.....najpierw idz do lekarza skonsultuj sie, a dpeiro bedziesz wiedziała co sie dzieje. Nie ma sensu sie zamartwiac...naprawde...moze to jakas blahostka tylko a niepotrzebnie sie nadenerwujesz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
wiem, że to trudno bo sama czytam, potem się czymś martwie a tak naprawdę nie ma czym.
dlatego lepiej poczekać na opinie lekarza. A jak już chcesz coś czytać to jakieś dowcipy może, albo wesołą książkę?
mam do Was dziewczynki prośbę..
szukam prezentu dla męża na rocznice ślubu
a wiadomo, facetowi coś kupić to masakra!
macie jakieś pomysły??
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- nie wiem, co ja proponuje jakiś perfum lub portfel nowy, sweterek , seksi bielizne i romantyczną kolacje.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dzięki za pomysły, fajnie, że napisałaś o portfelu bo o tym nie pomyślałam, zaraz pooglądam w necie jakieś
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
nie zajrzeć jeden dzień i już jest co czytać - ledwo co bo spałam może z 3-4 h ..
Wesele bardzooo udane na 200 os, zakwasy w nogach co nie wyklucza tego że Adrian mi w głowie nie siedział, w końcu świadkową byłam więc trzeba było się bawić- oboje na trzeźwo, ale grunt że było fajnieeee
Babcia też spisała się na medal , Adek w ogóle nie płakał (niewiem ile w tym prawdy ) jadł spał, śmiał się i bawił pierwszy raz w życiu do 22
Wczoraj od 14 już byłam u młodej ubieranie jej strojenie auta ślub o 16 i o 4 byliśmy w domu, zaraz już w 3 jedziemy na poprawiny ;D
swoja drogą jeszcze dłużej niż my była para z miesięcznym dzickiem które spało smacznie przy nawalającej orkiestrze
Wszystkiego dobrego dla Zosi
dołączam obiecane foto, chociaż my mamy mało - fotograf cykał
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
stanger ja też wpadłam na taki pomysł, żeby wykorzystać te mleko do kaszek, ale to jest bebilon 1 i tak się zastanawiam, bo bebiko podaję już 2 - Maja ma już skończone 6 miesięcy, myślisz, że mogę jej jeszcze podawać 1?
martyna nie czytaj takich rzeczy w necie, ja staram się tego nie robić, ale jak byłam w ciąży tak robiłam i każda choroba o której czytałam to mi pasowało, że mam jej objawy aż w końcu mój ginekolog zapytał czy ja w końcu w tej ciąży to nie umrę??? heheh lubię jego poczucie humoru
gusiag ja wiecznie mam ten problem co kupić mężowi i przeważnie są to te rzeczy, które wymieniła martyna
gabi widzę, że mamy podobny gust, to sukienka, którą kupiłam na chrzest Mai i zamierzam w niej obskoczyć wesele w październiku
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a powiedz jak Mai zęby ? nam wyszła prawa jedynka lewą już widać.. ale ciekawa jestem ile będą rosnąć ..
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
i masz rację, dobrze, że się nie spotkałyśmy na tej samej imprezie chociaż muszę, Ci przyznać, że o wiele lepiej się prezentujesz w tej sukience - pewnie dlatego, że jesteś zgrabna
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
gusiag, nie wiem, co twoj maz lubi, ale u nas sprawdzilaby sie jakas fajna plyta, ksiazka, zegarek, ew. nowe struny do gitary . niektorzy lubia bilety na mecze dostawac albo na premiere fajnego filmu. ja na 10. rocznice kupilam mezowi prosty zloty lancuszek z malym krzyzykiem, bo nie mial, poswiecilismy w kosciele i codziennie go nosi .
gabi, ciesze sie, ze wreszcie sie wybawilas i na troche oderwalas od prozy zycia . pieknie wygladalas, zaryzykuje stwierdzenie, ze lepiej od panny mlodej!
georgette, ja chyba jestem na bakier z moda, bo nie wiedzialam, ze ten model taki popularny . tez super wygladalas! a od chrzcin pewnie jeszcze schudlas!
u nas zebow brak i w sumie mnie to cieszy!
my dzis korzystalismy z pogody i caly dzien spedzilismy poza domem! najpierw lazilismy 2 godzinki po bazarku, a potem pojechalismy do lazienek, gdzie spotkalismy sie z przeyjaciolmi i zjedlismy sobie razem obiadek, a potem jeszcze spacerowalismy do 19.30 . czyli dzien mozna uznac za udany!
dobrej nocy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fajne te sukienki, mozecie isc na wspolne wesele bo kolory inne hehehe
ja meza zabieram za dwa tygodnie na wycieczke z okazji jego 30 urodzin, ktore mial w czerwcu juz sie nie moge doczekac
myslalam o skoku na bungee albo z samolotu, ale z racji tego ze jestesmy szczesliwymi rodzicami wybralismy bezpieczniejszy prezent
my dzisiaj bylismy nad morzem na spacerku pogoda byla sliczna, wiec musielismy wykorzystac slonko Kindze bardzo sie podobaly fale bijace o brzeg
a teraz usypiamy corcie i idziemy z mezem do kina
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabi- świetnie wyglądałaś i jesteś chuda czym ty się martwisz figura świetna jedynie co masz wielkie cycki takie bym też chciała mieć.
georgette102- ty też świenie wyglądałas i też żadnych dodatkowych kg nie widze.
emma- też się kiedyś wybiore do warszawy do lazienek bo jak byłam w warszawie to byłam mała i wogóle nie pamietam jak wygląda stolica.
ewelinda83- miłego wieczoru.
Dobranoc mamuśki no i uśmiech dla ciotek poniżej.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś znowu ciężko... ale po 2,5 godziny usypiania w końcu zasnął ciekawe ile pośpi...
martyna123 napisał:
U nas fatalnie ani mleko na noc nie pomogło dosłownie co 2 godz pobudka i burczenie w brzuchu, trudno wywale tego hippa albo pies go wypije albo koty i zmienie mleko na inne. Dokupie też kaszki i spróbuje dawać kaszki samej na mleku tak do picia żeby była może sie chyci. jak inne mleko nie pomoże ani kaszki wybiore się do lekarza bo ogólnie też dużo sika zawsze w nocy miał suchy pampers i nad ranem dopiero go zapełniał a teraz w nocy juz o 1 ma pełny że przebiera i o 6 rano też troche mnie to niepokoi.
u mnie było tak samo jakieś dwa tygodnie temu. Najpierw budził się co godzinę na cyca... aż się zastanawiałam co się dzieję... już nawet obmyślałam plan wprowadzenia mm. Później zaczął moczyć 2 pieluchy w nocy co tak jak w Twoim przypadku się wcześniej nie zdarzało. No a ostatnio z tym zasypianiem źle się działo, ale to wszystko było spowodowane zębami co mnie bardzo pocieszyło.
Dziś idę odebrać wyniki moczu i wtedy zobaczę czy na pewno Ale na dzień dzisiejszy w nocy poudek już nie ma.
Dobrze Twój mąż powiedział dziecko, które jest chore nie śmieję się i się nie bawi.
georgette102 napisał:
pytanie nie do mnie , ale myślę, że do kaszek możesz dawać. Tam są tylko inaczej zbilansowane składniki odżywcze... czegoś więcej czegoś mniej, ale zaszkodzić nie powinno. No chyba, że byś stosowała jedynkę cały czas nawet do picia, to wtedy by mogło jej coś braknąć....to jest bebilon 1 i tak się zastanawiam, bo bebiko podaję już 2 - Maja ma już skończone 6 miesięcy, myślisz, że mogę jej jeszcze podawać 1?
Miłego dnia życzę!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
[
gusiag, nie wiem, co twoj maz lubi, ale u nas sprawdzilaby sie jakas fajna plyta, ksiazka, zegarek, ew. nowe struny do gitary . niektorzy lubia bilety na mecze dostawac albo na premiere fajnego filmu. ja na 10. rocznice kupilam mezowi prosty zloty lancuszek z malym krzyzykiem, bo nie mial, poswiecilismy w kosciele i codziennie go nosi .
czesc dziewczynki
ze tak sie wtrace, nie powinno sie kupować zegarków, ani krzyżyków - odmierzają czas do śmierci - przepraszam, ze tak pesymistycznie, ale zalezy w co kto wierzy... a emma towjemu mężowi absolutnie 100 lat, najwazniejsze ze prezent udany:)
gabi, georgette - ale pieknie wyglądałyście..naprawde....
w sprawie zębów się nie wypowiadam, bo u nas brak i jak narazie widze ze sie nie zapowiada, co prawda na dziasełkach ewidenteni juz widac takie zarysy zebów, ale po nastroju nie widać zżeby sie wyzynały
ewelinda - tez zawsze marzyłam o skoky ale ze spadochronem, ale z racji "matki polki" teraz nie bede chyba ryzykowac
a u nas ogólnie ok, tylko od kilku nocy zuźka ma koszmary i biedna wrecz płacze przez sen, albo budzi sie z krzykiem...ale wstarczy ze poglaszcze po główce i sie uspokaja....
uzywacie pampersów 3 czy już 4 ....bo u nas jest z tym problem 3 za małe a 4 za duze....
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
co do pampersow to my mamy 4, ktore powoli robia sie malawe, zaczynam myslec o 5, no i wielorazowe w ciaglym uzyciu!