BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 4 miesiąc temu #418990 przez ewelinda83
u nas sie chlodno zrobilo :( ale ubieram Kingusie i lece do sklepu na jaies zakupki moze cos wynajde ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #419002 przez Mirella
Dziś ostatni dzień konkursu (co oznacza, że więcej Wam spamowac nie będę, cieszycie się?), dzień, w którym każdy głos już jest nie na wagę złota, ale diamentów, platyny i nie wiem czego jeszcze. Dlatego dziś szczególnie proszę Was, zagłosujcie. Niech w ruch pójdą komputery, telefony, Wasze, Waszych męzów i niemężów, rodziców, teściów, rodzeństwa, sąsiadów, no kogo tam macie, może być i pani z warzywniaka :blink: I wrzućcie linka na Waszą tablicę na fb, czy na co się tam wrzuca, nie znam się na fb :blush:

Wszystkim Wam baaardzo dziękujemy za głosy, wiemy, że były, bo punkty Emilce przyrastały lawinowo ostatnio, jesteście niesamowite!

Dla Was i Waszych szkrabów życzymy duuużo zdrówka, radości, słonka na codzień i od święta, i wszystkiego naj naj naj, niech moc będzie z Wami!

12 lata 4 miesiąc temu #419008 przez emma
no i zaje******...

przez pol godziny meczylam sie z postem na komorce, zeby wszystko szlag trafil... :angry:
nienawidze internetu w komorkach!!! :angry:

no to jeszcze raz tak szybko, bo lecimy zaraz na spacer...
u nas strasznie wieje, ale slonecznie, oby nie zwialo nas na spacerze ;).

jeszcze raz dziekuje za zyczenia! :kiss: :kiss: :kiss:
po winie wstalam bez problemow, bo nie pilam jakichs strasznych ilosci, bo ono jest baardzo mocne i duzo mi nie wchodzi ;).

martyna, ja bym kupila jedna puszke tego mleka 2R i mieszala je pol na pol z Hippem, ale tylko na noc (lepiej i szybciej sobie przyswoi), a jak nie pomoze, to tylko nowe mleko na noc, a dopiero wtedy jak dalej bedzie mu burczalo w brzuchu, przeszlabym calkowicie na to bardziej sycace. sprobuj, moze sie uda! :)

gusiag, ja tez zartowalam! :) fajnie, ze wypoczelyscie i podroz znowu udala sie bez zadnych problemow! :laugh: a kiedy wracasz do pracy? :)

stranger, sliczne zdjecie! :kiss:

gabi, wszyscy czekaja na zdjecie w sukni, nie zawiedz nas! :lol:

milego dnia, dziewczyny! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #419034 przez gusiag
Emma ja nie wracam do pracy - bo nie mam do czego wracać.
Pracę w Polsce rzuciłam i wyjechałam do mojego mężczyzny kochanego. A tu nie pracowałam, więc ja siedzę z Olą w domku.

tu leje więc spacer odpada muszę tylko parasol kalosze przywdziać i kupić Oli jeść.
jestem coraz bardziej niezadowolona z HIPPa i idę kupić inne mleko i troszkę słoiczków.

Miłego dnia wszystkim :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #419081 przez georgette102
cześć dziewczyny

ja wpadłam tylko na chwilkę, bo Majka marudzi a poza tym za chwilę pora podać obiadek

emma przesyłam spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego co najlepsze!!!

gusiag witamy po dłuższej nieobecności :kiss:

asiula a próbowałaś smoczka trójprzepływowego z aventu? moja bratowa mówiła, że właśnie przez ten smoczek podawała "zagęszczone" mleko, kupiłam ale jeszcze go nie przetestowałam, bo na razie podajemy samo mm

ewelinda
gratuluję powrotu laktacji, jak widać jak czegoś bardzo się chce to wszystko jest możliwe

12 lata 4 miesiąc temu #419091 przez gusiag
georgette102 jakie słodkie zdjęcie :)

ja dla tych co nie widziały na FB wstawiam fotkę z moją ukochaną żabą :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #419105 przez ewelinda83
gosia super masz te zdjecia :)

georgette102 a no udalo sie :lol: wlasnie zaraz ide sie doic bo Kinga nie wypila wszystkiego i cycki mnie bola :silly:

my po zakupach :) oblowilam sie ze hoho :ohmy: dla mnie produkty na dzisiejszy obiad ;) a dla Kingi dwie sukieneczki i rajstopki :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #419123 przez martyna123
Mam mleko z hippa na dobranoc od 6 miesiąca więc zobaczymy czy coś da no i kupiłam czapke rekawiczki i szalik na zime nie umiłam się powstrzymać bo taka fajne że musiałam już kupić kupiłam rozmiar 45 a ma głowke 43 ale dość dużo ma w niej miejsca że cała moja ręka wejdzie chyba na zime będzie dobra bo jak coś to wymienie jak myślcie. ??

gusiag - zdjecia bardzo piękne

ewelinda83- Dobrze że już masz cycki pełne i się nie musisz denerowować a córeczka będzie zadowolona.

emma- narazie spróbuje tego na dobranoc a jak nie pomoże to chyba zmienie mleko bo wydaje mi sie ze ten hipp jest daremny wogóle obiadki z hippa są też jałowe bez smaku t mleko pewnie tez

12 lata 4 miesiąc temu #419135 przez martyna123
A i dziś ugotowałam pierwsze żółtko z jajka ugotowałam pierś z indyka z marchewka i ziemniakiem osobno jajko a pózniej zrobiłam blederem i dałam masełka bo te się już pomału daje smakowało że uszka się trząsły.

12 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #419151 przez asiula2134
.

12 lata 4 miesiąc temu #419263 przez georgette102
gusiag dziękuję, Wasze zdjęcie też jest super

ewelinda bardzo się cieszę, a u mnie na szczęście cycusie się przyzwyczaiły się do omijania jednego karmienia i już tak nie bolą, ale kilka dni im to zajęło :lol:

martyna
myślę, że czapeczka będzie dobra skoro jest tam jeszcze tyle miejsca :) ależ pyszności dzisiaj ugotowałaś ;) a my podaliśmy na obiadek marchewkę z ziemniaczkami i indykiem a na deserek jabłuszko z bananem, ale ze słoiczków

asiula
mam nadzieję, że pomogłam i smok okaże się dobry :) a ja też daję małej bebiko (na noc) wcześniej miałam bebilon ale jej nie smakuje, mam całą puszkę 800g i nie wiem co z nią zrobić - pewnie wyrzucę jak nie znajdę chętnego

12 lata 4 miesiąc temu #419297 przez martyna123
No oby czapeczka była dobra bo to cały komplet zakupiłam jest boski.

Ktoś pytał o smoczki avent ja też miałam problem żeby podać mleko 2 bo jest geste kupiałam smoczki 6+ to sie dławi więc przekułam bardziej smoczek 3 wykałaczką jest idealna dobrze mu się pije jest też smoczki 6 to jest tylko ma 4 dziurki to ja tą 4 dziurkę sama sobie zrobiłam.

asiula2134 - ja znalazłam ząbki jak mi ugryzł za duży kawałek biszkopta i chciałam go wcyiągnać i poczułam coś ostrego patrzę a tu wyrzynające się ząbki.

Dałam na noc hipp na dobranoc ta sama gęstość na na opokawniu różni sie 1 kaloriem więcej więc myśle że to pic na wodę i zobaczymy jak się sprawdzi mały już śpi.

12 lata 4 miesiąc temu #419302 przez marigra
jestem przeczytałam, ale odpisze jutro dzisiaj nie mam weny i nasttoju :(

12 lata 4 miesiąc temu #419541 przez emma
Gusiag, pieknie wygladasz! :laugh: zazdroszcze! :-)

Marigra, :kiss: no co ty! Wez wina lyknij i do wyra! A jutro daj znac! :-)

U nas dzis przygody.. A jutro zapowiada sie podobnie! ;-)
Milego weekendu! :-) odpoczywajcie! :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #419581 przez emma
Zosia skonczyla dzis POL ROCZKU!:laugh:

Pozdrawiamy! :-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka