- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
marigra ogarnij się kobieto i pisz co tam się stało a tak poważnie mam nadzieję, że dziś już humor lepszy
a u nas wyjątkowo spokojna noc - była tylko jedna pobudka o 4.00 a później przed 7.00 ale i tak jestem szczęśliwa, że udało mi się trochę odpocząć; tylko dzień się kiepsko zapowiada, bo chyba pogoda będzie marna
miłego dnia dziewczyny i chłopaki
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
georgette102 - zazdroszcze tak przespanej nocy chociaz.
U nas fatalnie ani mleko na noc nie pomogło dosłownie co 2 godz pobudka i burczenie w brzuchu, trudno wywale tego hippa albo pies go wypije albo koty i zmienie mleko na inne. Dokupie też kaszki i spróbuje dawać kaszki samej na mleku tak do picia żeby była może sie chyci. jak inne mleko nie pomoże ani kaszki wybiore się do lekarza bo ogólnie też dużo sika zawsze w nocy miał suchy pampers i nad ranem dopiero go zapełniał a teraz w nocy juz o 1 ma pełny że przebiera i o 6 rano też troche mnie to niepokoi.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
przede wszystkim Zosieńko 1000 lat 100 lat niech żyje nam.
U mnie humor dzisiaj lepszy, ale nie przez wino (a wypiłabym ahhhh, no ale z racji cyckowych nie pije). Ni bede wam tu smecic, powiem tyle ze pożarłam sie z mężem, zbierało sie zbierało i wczoraj juz wybuchlo.....ja spałam w sypialni a mąż w duzym pokoju i plus z tego jest taki ze spałam z Zuzką poł nocy i przynajmniej troche pospałam pomijam ze dzisiaj budział sie co 2 gdoziny, ale dałam odrazu cycka i kimka
martyna - moze faktycznie to cs z pecherzem, bo dzieci w nocy siusiają duzo mniej dopiero nad ranem, a skoro u was pampers juz pelny w nocy to moze cos nie tak.
georgette - a dawlaś kaszki do mleka???
my smoczków uzywamy Aventu "3" i mam tez ten trojprzepływowy, slyszałam ze on jest wlasnie bardzo dobry do gestszych rzeczy, jak kaszki i zupki - ale nie probowałam jeszcze , narazie daje samo mleko, ale niedlugo zaczne dodawać kaszki. A w temaie ile sypiecie tej kaszki 3 łyżeczki???bo nie mam pojecia...
a mleka uzywamy Bebilon 1, bo mielsimy mała puzkę wiec ja zuzyje i kupie 2. Ale narazie to my uzywamy go tylko w ramach prób
gusiag - przepiekne zdjęcie, śliczna mama i córa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
gusiag, wczoraj nie odpowiedzialam, bo oczywiscie z komorki , fajnie, ze bedziesz z malutka z domku! tez o tym myslalam, ale maz powiedzial, ze on nie widzi tego, zebym siedziala ciagle z mala w domu, bo za bardzo mnie nosi i w sumie wyszlo po jego mysli, ale dostalam umowe na stale, wiec jestem zadowolona, ale obiecuje sobie, ze przy kolejnym dziecku bede siedziec w domku co najmniej do roczku! przynajmniej taki jest plan .
marigra, jak spal na kanapie, to widocznie slusznie! nie wierze w zwiazki, w ktorych ludzie sie nie kloca (to znaczy znalam pare takich, ale dawno sie rozpadly ), no i jak przyjemnie sie potem godzic! my tam zawsze bedziemy po twojej stronie, pamietaj!
martyna, tez bym sie poradzila lekarza. opiszesz mu dokladnie objawy, obejrzy Szymonka i bedzie pewnie mial wiecej pomyslow niz my. nigdy nie zaszkodzi sie skonsultowac, zwlaszcza, ze, jak piszesz, ostatnio maly duzo siusia w nocy...
georgette, u nas tez z pogoda slabo, chcemy wyjsc, ale ciagle zanosi sie na deszcz i jestesmy troche unieruchomieni... musze w koncu kupic te folie na wozek...
a ja szczesliwa, bo wlasnie wrocilam z silowni, gdzie spalilam 900 kcal i nie mam juz wyrzutow po wczorajszym obzarstwie . no to trzeba teraz cos zjesc...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
spadam robic obiad, pozniej sie odezwe
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
marigra nie dodawałam jeszcze kaszki, bo najpierw kupiłam mleko 1 a od dziś zacznę podawać 2 i za kilka dni dodam kleik ryżowy a jak nie będzie chciała to kaszkę
moja droga ja z T. zanim zostaliśmy rodzicami to nawet nie mieliśmy się o co kłócić, ale teraz jestem bardziej zmęczona i mam więcej czasu, więc tak - dobrze się domyślasz - czasami bywa gorąco za kilka dni nawet nie będziecie pamiętać o sprzeczce
emma my już spacerek zaliczyłyśmy i nawet udało się nam nie zmoknąć
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
z pogodą tez kiepsko, tzn nie jest bardzo zimno ale jakos tak ponuro, no ale z racji kolacji musze zrobic pazurki i takie tam
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
i tak jak emma mówi tylko zdjęcia obowiązkowo!!!
no nic lece najpierw odkuzrcy co by nas kurzył nie pochlonął
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Bartus spal po obiedzie 3h obudzil sie bez humorku:( kapiel jak zawsze mu sie podobala i spi od 20.Od dwoch dni przesypia mi cale noce za sprawa kaszki bananowej. Wlasnie nie pamietam georgette chyba mowila ze ma caly bebilon tak myslalam nad tym i mysle ze moglabys go wykorzystac do kaszek do ktorych potrzebne jest mleko modyf. i nie poczuje corcia tego smaku niesmacznego,bo sa kaszki do ktorego daje sie tylko wode a sa tez kaszki do ktorych trzeba ekstra mleko modyf zrobic;)Przynajmniej sie nie zmarnuje.Ja dawalam mojemu bebilon ale bebiko jest o wiele lepsze;)
A wgl bylismy u Bartusia prababci i sie pohustal na hustawce tak sie fajnie smial w glos !
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
musze sprobowac tej kaszki bananowej, ale narazie przywyczajam ja do mleka, codziennie pije jedna flaszke. Dzisiaj nawet wciagnela 180ml, wiec ladnie. Na szczescie odpukac nie mamy zadnych problemów z brzuszkiem.....za jakis czas sprobuje na noc dawac butle z kaszka i zobaczymy
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
marigra- czasami dobrze jest się pokłócić, ja to się często kłóce.
U mnie fatalnie zły nastrój naczytałam się o różnych bakteriach co dotykają niemowlaki i nie które objawy mi pasują ale się boję że może coś mieć masakra normalnie wyć mi się chce jutro zadzwonie do lekarza i jak się uda wbić na wizyte.