- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia jutro zrobie zdjecie i dodam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- Otrzymane podziękowania: 0
ewelinda - widze cie i czekamy na obiecane zdjęcie my juz jestesmy w spcerówce wiec niestety nie robimy takch wygibasów
wiecei dałam wczoraj małej butelke, zjadła 80ml i spała do 6.30 jak to mozliwe......a wczesniej jadła mało.....
georgette - i jak ten kleik???
a wogole kupilismy wczoraj ubranko do chrztu....masakra ile takie rzxeczy kosztują...co prawda nie szlo z naszej kieszeni tylko chrzestnej, ale sama chciała
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
o co chodzi?
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
dziewczyny pomóżcie! nie wiem o co chodzi i widać chyba nie chodzi o mleko! znów na wieczór nie chciała pić mleka, nad ranem też nie, podałam butle z sokiem i pociągnęła od razu. I jak pociągnęła sok to podmieniłam szybko butelki i dzięki temu wypiła mleko. A teraz na śniadanie zrobiłam jej mleko w kubek niekapek i zjadła z niego bez żadnego problemu 120ml mleka. A jak widzi swoje butelki na mleko to krzywi się i nie da się za nic w świecie podać ich do buzi
o co chodzi?
a masz ta sama butelke do soku co mleka? bo moze w tym tkwi problem
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia a moze smoczek ma zamala dziurke do mleka i jej ciezko ciagnac ???
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
marigra nic mi nie mów o kleiku, wczoraj to wyglądało tak: przygotowałam 60 ml mleka z odrobiną kleiku - wylałam, samo mleko 180 ml - wylałam i ostatecznie musiałam nakarmić piersią a tak w ogóle to przechwaliłam, że Maja dużo spała, bo wieczorem przed kąpielą zaczęła płakać i z płaczem/krzykiem zasnęła, w nocy też już sobie nie posapałam i podobnie nad ranem, a na dodatek rano godzinę po karmieniu zwymiotowała nie wiem co jest ale stawiam na ząbkowanie
gusiag ja wczoraj próbowałam wypróbować twoją metodę, gdy Majka nie chciała wypić mleka to podałam jej butelkę z herbatką malinową i też zaciągnęła a jak dawałam mleko to gryzła smok, nie wiem o co chodzi, bo ja mam te same butelki i smoki do herbatek i mleka; zobaczymy co się będzie działo dzisiaj
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
witam
marigra nic mi nie mów o kleiku, wczoraj to wyglądało tak: przygotowałam 60 ml mleka z odrobiną kleiku - wylałam, samo mleko 180 ml - wylałam i ostatecznie musiałam nakarmić piersią a tak w ogóle to przechwaliłam, że Maja dużo spała, bo wieczorem przed kąpielą zaczęła płakać i z płaczem/krzykiem zasnęła, w nocy też już sobie nie posapałam i podobnie nad ranem, a na dodatek rano godzinę po karmieniu zwymiotowała nie wiem co jest ale stawiam na ząbkowanie
gusiag ja wczoraj próbowałam wypróbować twoją metodę, gdy Majka nie chciała wypić mleka to podałam jej butelkę z herbatką malinową i też zaciągnęła a jak dawałam mleko to gryzła smok, nie wiem o co chodzi, bo ja mam te same butelki i smoki do herbatek i mleka; zobaczymy co się będzie działo dzisiaj
o kurcze to niefajnie...ale moza faktycznie tak jak mówi ewelinda....u nas co prawda jeszcze na zabki sie nie zanosi, ale wieczorem tez mielismy jakąs małą histerie, tzn po kąpieli zawsze sie karmimy i ona ładnie usypia przy piersi, a wczoraj nie wiedziec czemu dostała jakiegos szału, nie chciała jesc odpychała się, pzniej co zjadła to zwymiotowała, przebieralismy sie ze 3 razy, ale wkoncu wlaczyłam suszrke i wypiła ta butelke i jak pisałam spala do 6.30...moze nasze dzieciaki mają jakies bunty teraz hmmmm
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- ja zmieniałam smoczki w butelkach na wszystkie jakie tylko są możliwe do kupienia i wkońcu się wkurzyłam i sobie sama wymyśliłam jakie dziurki ma mieć w smoczku i pije bez problemu w innych miał problem i tak jak ty nie chciał mleka herbatke chetnie pił bo szybko i dobrze leciało a mleko trzeba było się meczyć wsumie w avent sa tak małe te dzirku że masakra mnie z piersi leciało chocby z 20 dziurek a w butelce z max 4
U nas wymioty też są jeszcze ale to przez ten katar i kaszel ale obstawiam na to te złe zęby to ich sprawka i co do picia mleka moje dziecko też pije tylko letnie i zimne mleko wydaje mi się że tak jak pisała Ewa że zimniejsze daje ulge ja z nuk kupiłam taką szczoteczkę do masażu i mycia pierwszych ząbków i tak mu masuje to mu przynosi ulge no i gryzak z lodówki no i oczywiście żel i paracetamol.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa