- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Rozumiem,że niedziela ale bez przesady po całym prawie dniu nie ma nic do czytania.. poprawcie się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
nas dlugo nie bylo, bo caly weekend razem z dziadkami korzystalismy z pogody
wczoraj silownia, bazarek, spacer w naszym parku, plaza nad wisla, a dzis chyba wszystkie parki lewobrzeznej warszawy : lazienki, ujazdowski, a nawet park na solcu bardzo udany weekend - zwlaszcza pogodowo!
niestety odliczam dni do powrotu do pracy, zostaly mi 3 dni wolnego, ale staram sie nie przejmowac...
gusiag, swietna hustawka, widac, ze Olence sie podoba! i jaka z niej piekna blondyneczka, na poprzednich zdjeciach nie bylo widac
gabi, ach, jaki sliczny zabek! i widac, ze wszystko w porzadku, a martwilas sie, ze cos idzie nie tak jak trzeba Zosia nadal bezzebna
milego wieczoru dla wszystkich!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
my dopiero wróciliśmy z grilla nad rzeką spiekłam plecy i ramiona, a mój mąż mówił, że wrześniowe słońce już nie opala Ola śpi po całym dniu na powietrzu.
Emma Ola ma coraz ciemniejsze włoski wcześniej miała blond teraz delikatnie ciemnieją
korzystaj z dni wolnych ile się da i nabieraj sił do pracy
Gabrysia my mamy pamers 3 active fit i niestety często się zdarza, że je przesikuje na plecach
Tee widać, że forum nie chce skasować Ci konta
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj (u nas) było strasznie zimno- brrrrrrrrrrr - normalnie jesień się zbliża wielkimi krokami.
pierwszy raz ubrałam Zuzi jesienny kombinezon i kurteczkę. Niby słonecznie ale zimny wiatr wiał…
Gosiu chyba masz rację i póki je (konto) mam to „korzystam”
Pozdrawiam wszystkie mamusie- miłej nocki
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma ucaluj Zosienke
gabrysia sliczny zabek
my dzisiaj wyprobowalismy takie krzeselko po kuzynie do jedzenia, ale takie troszke inne nie takie normalne, postaram sie zrobic zdjecia to pokaze
konsumpcja.bloblo.pl/zdjecie/256275 ( podobne do tego ) i powiem wam ze jest to super sprawa, w koncu bylam czysta i Kinga tez do tej pory bywalo roznie
postukalam dzisiaj lyzeczka dziaselka i bylo juz cos slychac tak wiec marudzenie i humorki mojej Myszki sa usprawiedliwione
spi ladnie i w dzien i w nocy ale marudna sie zrobila no ale coz musimy przeczekac, tylko mi jej strasznie szkoda bo sie meczy biedna
powoli pakujemy torbe na nasze wakacje jeszcze tydzien
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja używam pampers 3 na dzień a na noc zakładam 4 jak wykorzystam 3 to już całkowicie przechodzę na 4. U na bez zmian katar z krwią kaszel jutro z rana do lekarza nie gorączkuje śmieje się tylko ma problemy z zasnieciem boje się że to coś poważnego no jutro się przekonamy.
Ewa- super te mini krzesełko nie zajmuje tyle miejsca.
Gabi- teraz już bedziemy coraz cześciej pisać bo idzie zima i będziemy woleć siedzieć w ciepłym domu a te mamy co wracają do pracy lapotpa z sobą zabierać i pisać.
Gosia- jutro zakupie kubeczek z nuk mam nadzieje że i mojemu smykowi się spodoba
Dobranoc mamusie
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
o kurczę Martyna- katar z krwią współczuję. Koniecznie goń do lekarza... może to nic poważnego ale sprawdzić trzeba... biedny maluszek
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tee, dobrze, ze wrocilas! I dzieki za info o pampach, sprawdze te 4+
Martyna, ojej, biedny Szymek, moze macie sucho w mieszkaniu i stad ta krew! Psikaj Frida do noska!
Ewa, pokaz krzeslo na zdjeciu, bo to cos sie nie wyswietla . Fajnie, ze sama znalazlas xabek, ja nie stukam, boje sie, ze Zosia tego nie polubi .
Asia, melduj, co u was!
Dobranoc!
Ps. Kto reaktywuje liste?
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powodzenia na szczepieniu! A na co sie bedziecie szvzepic? My pokonalysmy ostatnie pneumokoki, nastepne klucia w grudniu!
Do jutra!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna idz do lekarza lepiej, psikaj wodą morską. Może to jakaś anemia, no nie wiem nie chce się mądrzyć -lekarzem nie jestem, ale to już chyba pare dni się ciągnie ;(
u nas wczoraj już spokojnie, chyba w końcu wybił się i ten drugi ząbek tylko nie pokoi mnie bo młodu lekko pokasłuje .. hmm może to głupie stwierdzenie, ale wydaję mi się że lekko symuluje. bo to takie wymuszane.. i zazwyczaj rano (przez ostatnie 3 dni) w dzien i nocy spokój. zastanawiam się czy to od zęba, czy lecieć do lekarza. Na chorego nie wygląda ani trochę...
dziewczyny, jak ten czas leci .. już większość z nas wraca do pracy.. a "dopiero co" leżałyśmy na porodówkach..
Emma mam dziś podobny plan. podjadę do pracy , a później do łazienek(trzeba kotzystać do póki pogoda jest) , tata znowu ma 2 zmianę! ;( a nam uda, czy nie uda się spotkać jeszcze przez te 3 dni ??
Miłegoo dnia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wrocilas do sloiczkow ?
mi Kinga tez kaszle ale tez to na chorubsko nie wyglada tylko bardziej na odkrycie nowej umiejetnosci tak sobie przypominam ze Kubcio tez tak robil, tzn on bardziej nasladowal mnie np jak kaszlalam i u Kingi wyglada to teraz podobnie
no nic narazie nie panikuje, bede ja obserwowac.
jeju ja tez wracam do pracy od 1 pazdziernika a oni mi nie racza odpisac na moje pytania moze mnie nie chca zebym wracala
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zupełnie nie czuję różnicy w karmieniu- całe szczęście
wracasz tak jak ja, może do nich zadzwoń..
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa