BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

12 lata 4 miesiąc temu #418831 przez emma
gusiag, nie badz zazdrosna, liczba postow widac zobowiazuje ;-). Pisz, co u was i wrzucaj zdjecia! :-)

Dzieki, dziewczyny, za zyczenia! :kiss: :laugh:
Uwalilam sie winem i ide spac.. :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #418834 przez marigra
emma napisał:

gusiag, nie badz zazdrosna, liczba postow widac zobowiazuje ;-). Pisz, co u was i wrzucaj zdjecia! :-)

Dzieki, dziewczyny, za zyczenia! :kiss: :laugh:
Uwalilam sie winem i ide spac.. :woohoo:

hihihi sama tak czy z pomocą męża, bo jeśli i on maczał w tym paluszki to ja bym uważała :lol: :lol: :lol: :lol:

a no i właśnie póki nie minęła północ 100lat, zdrówka szczęścia pomarańczy niech ci mąż nago zatańczy :lol: :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #418836 przez emma
Dzieki! :kiss:
Z pomoca oczywiscie! :laugh: ale lepiej niech sam uwaza, chyba ze chce byc wdowcem z dzieciatkiem, jak mi sie szew rozejdxie ;-).

Dobranoc! Odezwe sie jutro! :woohoo:
:kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #418844 przez marigra
ja tez ide zalec w łóżku, dobranoc

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #418874 przez strangerwold
mariola2041 - córka Zosia - ur.16.01.2012 r. -waga 7000 g, wzrost 63 cm
gusiag - córeczka Aleksandra - ur. 17.02.2012 - waga 6100g, wzrost 63 cm
martyna-synuś Szymon - ur. 23.02.2012- waga 8000g wzrost 70 cm
georgette - córcia Maja - ur.24.02.2012 - waga 8200 wzrost 72 cm
emma - córeczka Zosia - ur. 01.03.2012 r. - waga 8000 g, wzrost 68 cm
strangerwold-synus Bartek- 6 .03.12r-waga 7250g,wzrost 69cm
marigra - córcia Zuzia - ur. 08 03 2012 - waga 7900g, wzrost 65 cm
asiula - synuś - Kacperek - ur. 14.03.2012 - waga 8150 g, wzrost 70 cm
ewelina.zak.1991 synuś Michaś ur. 14.03.2012 waga 9kg wzrost 68cm
gaabrysia- synek Adrian ur. 21.03.2012 waga 8190 wzrost 71cm
aisod- synciu Misiek- ur. 30.03.2012 r. - waga 7150g, wzrost 67cm

ja sie znow dopisalam do listy bo nie bylo ;)
kaszka bananowa pomogła Bartus spał od 20 do 7;40 ! aż z usmiechem na twarzy sie obudzilam !!
Wczorajsze spotkanie bardzo fajne byla dziewczynka z 24 lutego i ma juz 5 zabkow i juz tak fajnie siedzi i wgl jest przeslodka smieje sie z kolezanka ze to narzeczeni;D

12 lata 4 miesiąc temu #418935 przez martyna123
Witajcie

Bo ja chyba liste skopiowałam pierwszą lepszą jaką znalazłam w pobliżu. Za problemy przepraszam :)

gusiag- każdy o tobie pamieta więc pisz co słychać u Ciebie i u Oli

Mam problem Szymon znowu przestał się najadać mlekiem 2 ciągle je a jemu tylko przeleci przez brzuszek budzi się w nocy co 1,5 godz czym by szło zagęścić mleko żeby masa była jednolita i sytsza odpadają kaszki bo jak dam do mleka a on poczuje to się tego nie chyci nawet że jest głodny.

12 lata 4 miesiąc temu #418942 przez strangerwold
Martyna ja podaje ogolnie bebiko i dawalam 2 sie nienajadal a podaje 2R to jest bardziej sycace i je mi ksiazkowo co 3-4 h

12 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #418950 przez asiula2134
.

12 lata 4 miesiąc temu #418951 przez ewelinda83
gosia ja pamietalam o tobie :) ale pamietalam tez ze wypoczywacie w Polsce wiec wolalam nie przeszkadzac :silly: widze ze pogoda tym razem sie udala :)

martyna a moze sprobuj tak jak emma dawac w nocy herbatke albo smoka :S

strangerwold fajny mialas ten zjazd mamusiek :)

a u nas zaczynaja sie chyba te koszmary o ktorych wspominalyscie :angry: :ohmy: Kinga w nocy zaczyna plakac przez sen :( na szczescie wystarczy ze ja przytule i sie uspokaja :)

12 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #418953 przez asiula2134
.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #418957 przez gusiag
żartowałam przecie :laugh: a Emma spóźnione ale szczere życzenia :) wstałaś po tym winie?

u nas ok, wczoraj wieczorem wróciłyśmy z Polski. Lot w obie strony rewelacja, Ola to idealna pasażerka :)
pogoda nam dopisała, ludzi odwiedzało nas strasznie dużo i ogólnie było fajnie. Tylko mało odpoczynku mimo, że i mój tata i mama i siostra pomagali przy Oli to mieli jeszcze swoje obowiązki i sprawy. Ale jak tylko mieli wolną chwilę to od razu Oleńka na ręce, kolana, do wózka, na huśtawkę itp. Zakochani są w niej wszyscy. Bo to grzeczne bezproblemowe dziecko, ciągle się śmieje i ładnie bawi. No ale to tyle o nas.
Czytałam każdego dnia forum i jestem z wami na bieżąco.

Martyna nie wiem co Ci poradzić myślałam, że to był głód a teraz to już nie wiadomo.

Emma gratuluje lepszych warunków w pracy :)

Ewa te złe sny to przeżywanie dnia. Wystarczy pogłaskać przytulić i jest lepiej.

Ktoś tu też wspominał o sukni! ja nie widziałam, było tu jakieś zdjęcie? czytałam was na komórce to mogłam pominąć fotki - o ile były?

Asiula i co byłaś z Kacprem gdzieś o te oczka zapytać??

12 lata 4 miesiąc temu #418959 przez strangerwold
asiula2134 napisał:

emma troche spóźnione, ale co tam :) sto lat sto lat, wszystkiego najjlepszego i spełnienia marzeń oczywiście :)

Stranger jakiego smoczka używasz do mleka Bebiko 2R? Ja mam Aventu "4" i kurde nie chce lecieć przez nie i coś mnie trafia i małego też.... A smoczek z większą dziurką też odpada bo zaczął się dławić!!! A najada się właśnie tym mlekiem :), Hipp @ jakoś nie dało rady...

Ja mam z ogolnie same butelki z aventu ostatnio kupilam bo mialam te max 125ml a moj wypila max teraz 180 i taka kupilam bobas.pl/pl/p/Butelka-do-naturalnego-karmienia-330ml-Avent/6511 i w tej butelce byl smoczek z ktorego bardzo mocno lecialo i wzielam smoczek od tej malej butelki i zrobilam dziurke minimalnie wieksza i normalnie leci bo w jednych smoczkach sie to 2r zapychalo o nie chcialo leciec a maly sie wkurzal ;) ja tam jestem zadowolona z bebika tylko mojemu jak kubuje 2 opakowania jedno ma 350 to takie jedno starcza mu na 4 dni maxymalnie ;D

12 lata 4 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #418964 przez asiula2134
.

12 lata 4 miesiąc temu #418970 przez strangerwold

a to Bartuśz dzisiaj;))
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #418978 przez martyna123
Asia- to mówisz że ten hipp jest daremny ??? że lepiej zmienić a mogę zmienić tak z dnia na dzień czy jak ??? wogóle mam zapasy tego hippa i wolałabym czyms zageścić żeby wykorzystać zapasy hippa ale jezeli nie ma czym to trudno poświece się dla maleństwa i to wyrzuce.

ewelinda83 - próbowałam tak bo to juz od paru dni się dzieje myślałam że od zębów no ale jemu burczy w brzuchu więc to głód. A koszmarów też wspólczuje my mamy to za sobą

gusiag - my też lecieliśmy już samolotem przy ruszaniu samolotu mały zasnął mi na rękach i wstał z uśmiechem na twarzy. a wózek w dwóch cześciach mogłam oddać przy wejściu do samolotu.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka