- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
emma kurcze ale jest zachodu z tym czerwonym linomagiem siostra jest akurat w Polsce i poszla mi go kupic i jej pani nie sprzedala bo powiedziala ze dla takiego malenstwa on sie nie nadaje ale pozniej tacie wytlumaczylam o co chodzi i kupil
asia ja tez jak mowie NIE to Kinga albo sie smieje albo mnie zlewa innego pomyslu jeszcze nie znalazlam
gabrysia sitka nie ma ale boli i tu jest przyklad slowa NIE i wielki usmiech na buzi
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
tee jezeli twoja tesciowa jest moja mama to walczysz z wiatrakami moja tez Kindze podaje co troche to cos nowego i nie odpowiedniego i juz nie raz przez to sie strasznie poklocilysmy i co i dalej to samo mowi do slupa a slup du...a jeszcze troche to ja spakuje i odesle do Polski
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- mój mały też śpi na brzuchu a zasypia na pleckach a potem sie wierci i śpi na brzuchu.
Emma- no pójdzie na panny w piaskownicy ale jak nie będzie takiej laleczki jak Twoja Zosia to mu nie pozwolę patrzeć na panny inne
ewelinda83- też tak miałam że się budziłam jak mały spał całą noc ale u nas jest to tylko czasami jak przesypia cale noce może raz na mięsiąc.
Tee- powiedz teściowej że peditra nie kazał ja tak zawsze gadam i mówie że teraz są inne czasy.
georgette102 - dobrze że wszystko oki buziaki
Własnie ile dajecie dzieciaki spąc w ciągniu dnia bo ja 2 razy a lekarz mo powiedział że mam dawać raz jak w nocy się wierci ale jak ja go przeciagne z spaniem to jest jeszcze gorzej.??
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
martyna Maja w ciągu dnia śpi 2 razy, raz zasypia ok 10.00 i śpi pół godziny do godziny a później zasypia o 14.00 i nie wyobrażam sobie, żeby nie było tej drzemki, bo po 15.00 dostaje obiadek i jakby się wcześniej nie przespała to wcale by nie zjadła taaaaaaka jest marudna; a te metody zabraniania czegoś dziecku też często widziałam w super niani i tak się tylko zastanawiam na ile nasze dzieciaki nas teraz rozumieją ale to chyba jest najlepsza metoda - gadać aż do skutku
ewelinda czy kiedyś byś pomyślała, że przespana noc sprawi ci tyyyle radości śmiać mi się chce, bo teraz nam do szczęścia tak niewiele potrzeba
asiula współczuję nieprzespanej nocy, u nas czasami też zdarzają się takie histeryczne, ale na szczęście bardzo rzadko
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
może dokuczają ząbki, u nas są już dwa górne i zupełnie inne dziecko ciagle uśmiechnięte!
dobrej nocy
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosiu- jeżeli chodzi o nas- (Zuza nie jest wcześniakiem ale się też wypowiem ) są dni lepsze i dni gorsze... a jeżeli chodzi o noce jest to samo. Czasami potrafi od nocnego karmienia spać do 4 nad ranem, budzi się na małą "histerie" i idzie spać a są noce że budzi się dosłownie co 40 min... tych nieprzespanych jest więcej!
też bywa często rozdrażniona- ale jak się uśmiechnie, "powie" "maamaa" to zapominam o nieprzespanej nocy
nasza Zuza często -jeżeli chodzi o obcych ogłasza alarm.
ostatnio nawet "dąsała" się na prababcie, której ze 2 dni nie widziała- nie sądziliśmy, że tak szybko o niej zapomni..
A jeżeli chodzi o "babcine karmienie"- to niestety nie na każdego działają same słowa w naszym przypadku raczej tak jest
Ewuś ujęłaś to bardzo trafnie
pozdrawiam
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat...a/galeria/entry/8349
Chętnie się zrewanżujemy!
Kasia(mamuśka maj 2010 i kwiecień 2013), Mateuszek i fasoleczka
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gabrysia a moja Ola też prawie bez przerwy się cieszy ale coś jak jej nie pasuje, albo ja nie wiem o co chodzi jak do mnie mówi, to tak się denerwuje, że krzyczy. No i dziś w nocy też coś jej się śniło bo płakała i krzyczała przez sen.
Byłam dziś na pchlim dziecięcym targu, kupiłam Oli dżinsy i sukienkę, która potem będzie robić za tuniczkę i nie wiem czy nie przesadziłam ale kupiłam jej mini laptopa u.jimdo.com/www49/o/seb6b536b46b7e0e6/im...42962/orig/image.jpg który uczy pisać, czytać, liczyć i śpiewa bo ona się tak rwie do naszych laptopów że stwierdziłam że jak będzie miała swoją klawiaturę to sobie będzie stukać. A jak nie będzie się bawić teraz to będzie na potem, dałam 10 euro. nie wrzucam żeby się chwalić ale z myślą, że może komuś by pasował i poprosi mikołajowych dziadków o zakup a są przeróżne rodzaje, widziałam na allegro allegro.pl/listing.php/search?string=lap...&category=11820&sg=0