- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
W kremach Wam nie pomogę bo nie używamy miałam z nivea na odparzenia i sudocrem jak smarowałam to odparzenie i chrostki nie znikały tylko się powiększały pod pampersem tzw zaprzały.
A oto obiecane zdjęcie jak się bawi teraz jak leci mu muza to tańczy haha śmiesznie jest łobuz mały.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zmyliło.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
"Wskazania: Choroby skóry jak nadmierna suchość, wyprysk, wyprzenia, odparzenia, łuszczyca.
Dawkowanie: Zewnętrznie. Zewnętrznie do tamponów i wcierania, w zależności od rodzaju schorzenia stosować jeden do trzech razy na dobę. Lekko rozprowadzić cienką warstwę kremu bezpośrednio na zmienioną chorobowo powierzchnię skóry lub nałożyć grubą warstwę na stosowanym opatrunku. W łuszczycy wskazane stosowanie maści dwa do trzech razy na dobę lub według wskazań lekarza. Uwaga! Ze względu na zawartość kwasu borowego nie stosować u dzieci do 11 roku życia. Uwaga! Nie stosować na błony śluzowe i uszkodzoną skórę. Zapoznaj się z właściwościami leku opisanymi w ulotce przed jego zastosowaniem. Przed zastosowaniem leku należy sprawdzić datę ważności podaną na opakowaniu (etykiecie). Nie należy stosować leku po terminie ważności. Przechowuj lek w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w miejscu niedostępnym i niewidocznym dla dzieci, zgodnie z wymogami producenta.
Poinformuj lekarza: Gdy masz wyprysk łojotokowy, uczulenie na lanolinę lub którykolwiek składnik preparatu. Gdy jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży lub karmisz piersią. Preparat może być stosowany w okresie ciąży i karmienia piersią wyłącznie po konsultacji z lekarzem."
ja z kolei kupiłam z polecenia pediatry maść tormentiol- podobno też u dzieci nie można stosować(ze względu na zawartość kwasu borowego) ale nam nie zaszkodził a pomógł gdy Zuza miała zaczerwienioną pupkę...
ale i tak każda z nas zrobi jak uważa a ulotki mimo wszystko warto czytać
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna, zdjęcie przeboskie! zdrówka!
Asia, mam nadzieję, że wam krem pomoże! My akurat też mamy odparzenie i smarujemy.. Na noc smaruje trochę grubiej do pieluchy i po nocy, o ile nie było kupy, jest duża poprawa! Też gratulujemy pierwszego ząbka!
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
polecam tą maść jest bardzo dobra
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi, martyna - zdjęcia przesłodkie
asia gratuluję ząbka i trzymam kckiuki za następne
no dziewczyny wczoraj założyłam wkładkę (a dokładnie lekarz mi ją "zainstalował") no i tak: sam "zabieg" dość nieprzyjemny a po - odczuwałam lekki dyskomfort a dzisiaj już jest ok, no tylko tyle, że plamię i taki stan czasami podobno może dość długo się utrzymywać, wizyta kontrolna za dwa tygodnie; no i Maja na kilka lat zostanie jedynaczką
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak jak Mariola pisała jest bardzo ciepły- reszta wyjdzie w praniu
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maly placze przez zeby bo ida gorne ,ale robilam tak,ze jak marudzil to od razy nie odstawialam mleko tylko dawalam mu butle zaraz znowu i po paru razach zaczal jesc.. Jak posmaruje dziaselka w nocy tez je dzis zjadl 3 butle po 150 ml w nocy i nad ranem,potem jak zasnal tez dalam przez sen praktycznie i tez zjadl ufff;D ale wrazie czego bede korzystac z waszych rad;D dziekuje;)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
georgette102- odważyłaś się na wkładkę ja jednak nie i raczej tego nie zrobię jak bym se pomyślała że coś tam w środku mnie siedzi to by mi słabo było. Gratulacje odwagi
Asia- jak twój miał 3 dniówke ile miał później tą wysypkę i czy jadł Ci normalnie bo mój ino je flipsy bułkę i herbatki litrami. ??
Emma- kupowałaś kiedyś dla Zosi z hippa w słoiczku na dobranoc te jedzonka. smakowały Zosi ?? bo ja dziś kupiłam z owocami i jeden zwykły no i spróbuje dać.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa