- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
emma w poniedziałek byliśmy na grobach rodziny męża (ok 100 km od Olsztyna) we wtorek zakupy (buty, spodnie itp) bo oczywiście się obudziłam, że nie mam w co się ubrać a w środę wyjechaliśmy do moich rodziców (kolejne 100 km od Olsztyna tyle że w drugą stronę), czwartek na groby mojej rodziny i też zrobiliśmy +/- 80 km no a wczoraj powrót i koniec wojaży emmo ja się nie łudzę, że kolejne ząbki wyjdą bez marudzenia i innych nieprzyjemnych objawów, wręcz jestem pewna, że będą okupiona bólem i łzami - moimi i Majki
marigra u nas były takie histeryczne płacze podczas usypiania, gdy dokuczały zęby, a teraz jak wyszedł ten czwarty to usypianie zajmuje 2 minuty, kilka razy zabujam wózkiem i śpi (tfu tfu, żeby nie zapeszyć) ale za to w nocy budzi się z płaczem a nawet nie budzi się tylko płacze przez sen - nie mam pojęcia dlaczego
martyna nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba ty miałaś dobry lek na hemoroidy? mogłabyś mi podać nazwę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
georgette, ojej, podziwiam, ze wam sie chcialo jezdzic w taka pogode! my co prawda mielismy oboje dlugi weekend, ale za to wszyscy przyjechali do nas, wiec nie byl to niestety pelny relaks . na groby musielibysmy jechac 5 godzin w jedna strone i stwiedzilismy, ze moze w tym roku pojedzie ktos, kto ma blizej, a tez nalezy do rodziny .
no coz... wlasnie skonczylo sie drugie pranie, a ja ide prasowac... (ostatnio prasuje, piore i odkurzam juz co drugi dzien - masakra.. ).
milej niedzieli!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewa a ten kocyk z linku to mniej więcej jakiej grubości??? nadaje się na mocno chłodne noce??? takie zimowe?
My mamy kołderkę dosyć "chudą" i nie wiem czy nie zakupię jakiegoś kocyka by ją jeszcze dodatkowo w zimę okryć...
u nas niestety zimy chłodne... zwłaszcza jak w piecu wygaśnie
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
u nas na szczescie spokojna noc - pewnie była tak padnieta ze spała ładnie (suszarka na szczescie potrzebna była dopeiro nad ranem), wuec super
Emma - kusisz mnie tym krzesełkiem , chyba zrobimy jeszcze raz wycieczke do ikei zeby je dokładnie obejrzec. Musze zmierzyc tez ten stół....bo moze ten blat faktycznie nie bedzie potrzebny.
Stolik tez mamy już z ikei co prawda nie z serii mamut, ale baaardzo podobny, idealnie pasuje rozmairowo do krzesełek, wiec dokupimy jakis wsciekły róż i będzie pięknie przynajmniej nie zagracimy mieszkania. A jak sie stolik zniszczy to się wyrzuci - kosztował wkoncu chyba z 30 zl
Ewa - mamy taki sam kocyk i uzywamy go właśnie na dworze, bo jest cieplutki.
Tee - a z zabawkami to juz niestety tak jest - ja kupuje co jakis czas cos nowego, ale zadneg zachwytu nie widze. Mam nadzieje ze pozniej bedzie miała z nich lepszy uzytek. U nas ostatnio hitem jest jeszcze torebka foliowa...
georgette - a może Mai się coś sni, bo u nas było tak właśnie kilka nocy temu, ze tak sie rozkrzyczała, ze nie moglismy jej dobudzić. Musielismy wrecz nią potrząsnąc zeby otworzyła oczy....jak zasnela ponownie to juz była spokojna
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/kiddieland-aktywne-odkrywcze-...zko-i2761007075.html
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
obiłą mi się o oczy jeszcze taka
allegro.pl/wielka-interaktywna-edukacyjn...osc-i2735285922.html
tez fajna bo mozna j a rozłożyc jako mate, moze któraś z mam miała z taką doczynienia???
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ta z linka bardzo fajna, no i niby tez od roczku, ale chyba posluzy dlugo, skoro nawet pisac mozna .
doobra... uciekam w koncu do tego prasowania!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
no nic nie trzymam , milego prasowania.... a moge podrzucic swoje???? nie cierpie prasowac
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
nasza będzie "bez dźwiękowa"- "dla starszaków"...
allegro.pl/eichhorn-drewniana-kostka-edu...ian-i2748413302.html
lub
allegro.pl/eichhorn-duza-drewniana-kostk...ian-i2748413350.html
jest dużo rodzai tych kostek. Zuza jako niemowlak dostała coś takiego. Też fajna
ta akurat jest z dźwiękiem... wydaje odgłosy zwierząt
ogólnie Zuza jest z niej zadowolona... zdjęcie tego nie uchwyciło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak wiec emma dzieki, ale ja nie skorzystam bo mi rosnie maly pomocnik
kocyk polecam bo nie jest ciezki a cieplutki, na spacery tez sie nada
teraz zaczne poszukiwania jakiegos takiego kocykal dla mnie i meza
kolejna noc nie przespana, placz przez sen i marudzenie
6.40 calkowita pobudka i chec na zabawe szkoda ze mama i tata juz checi nie mieli na nic tylko na spanie
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no a z tymi zebami to nie zrozumialam hehe
w pokoik Kingi za bardzo nie inwestuje bo mieszkamy na wynajetym, ale zastanawiam sie nad ,, delikatnym ,, zrobieniem jej pokoiku w Polsce za bardzo nie chce inwestowac bo jestesmy tam ze 2-3 razy w roku ale z drugiej strony chcialabym zeby miala swoj kolorowy dzieciecy kacik co jestem w ikei to musze sie powstrzymywac zeby nie kupic tych wszustkich pieknych kolorowych rzeczy
ale znalazlam takie naklejki na sciane i mysle ze sie na jakies skusze
allegro.pl/naklejki-dziewczynki-kwiaty-m...-1m-i2741185603.html
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Emma - to ja dam ci pranie a w zamian zapraszam na pyszny rosołek z wiejskiej kureczki. mhmhm pycha zapraszam oczwiscie wszystkei mamy, ale emma bedzie miała podwojna porcje a dla dzieciaków deserek z biszkoptem