- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Milego dnia;*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
no i Adrian ma 4 zęby ;D
Z tymi zabawkami to tak różnie, kasę się wydaje a zachwyt chwilowy.. fajniejsza zdecydowanie butelka! u nas od wody, ale po prostu szał . Często się napić nie można ... bo już piszczy
no i oczywiście inne rzeczy nie przypominające zabawek
Elwerka 3mam kciuki ,żeby Olek zaczął ładnie pić mleczko- chociaż sama jak na razie o tym marze
Wczoraj kupiłam bańki mydlane i tu była radość i piski polecam!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ma jeszcze parę zabawek dla noworodków, niemowlaków typu kostka i grzechotki...które dostała od "cioć"...
bardziej interesuje się "duperelami" typu butelka, łańcuszek od rolet, telefon, pilot... ale myślę ze z czasem to się zmieni i chcę mieć coś w zanadrzu
Chciałabym jej coś kupić by miała na dłużej a poza tym by ćwiczyła swoje łapki i pamięć.
Bardzo podoba mi się ta kostka dla starszaków od 18 m.ż i ten garnuszek no i mam dylemat co wybrać.
Garnuszek by był na "już" lub "prawie już" - by sobie łapki ćwiczyła. (niby jest od 3 r.ż ale ja bym już jej dała by się oswajała z kształtami... i widziałam, ze młodsze dzieci tym się bawią)
Kostkę chce jej kupić pod choinkę i przetrzymać... chyba że jej się spodoba to będzie w użyciu od grudnia.
Chyba że poleciłybyście coś ciekawszego... edukacyjnego bo tylko takie mnie zabawki interesują...
Oooooo jaki Adek zadowolony z BANIUSIEK (jak mówi moja siostrzenica Róża)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
georgette102 - mnie pomogły zaraz na drugi dzień przedtem stosowałam różne maści itd a mi nic nie pomogło ciągle wracały a tak zjadłam tabletki i mam spokój.
gaabrysia - Z tymi zabawkami to masz rację jest chwilowy zachwyt i poźniej zapomina.
Fajne zdjęcie jaki zadowolony bankami.
Wiecie co przebieram małego patrzę a on wysypkę ma na 15 mam lekarza nic nowego do jedzenia nie dawałam ostatnie 3 dni miał gorączkę więc może to jakiś wirus ale i tak się boję tak to jest wesoły przy swoim krzesełku jak mu gra to on tanczy później dam zdjęcie bo teraz chwilowo ładuje baterie w aparacie.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
gaabrysia - genialny Adek !!!!! super.... u nas na topie ostatni był balon taki nadmuchiwany helem - wrzuce jak zrobie zdjecie....
martyna - odrazu przypomiała mi się Asia z rzydniówką - może to własnie to....skoro nic nowego nie jadł, to faktyczie moze jakis wirus... a mial gorączkę???
Tee - mamy właśnie ten grnuszek na klocuszek z Fisher - Zuzia dostała po starszych kuzynach - jeszcze sie nim nie bawiła, ale pamietam, ze dzieciaki uwielbiały wrzucac te klocki do srodka - gra melodyjka za każdym razem - wiec fajna rzecz...na poczatku wiadomo ze jescze nie kojarza kształtó, ale z czasem....nie upieram sie ze to musi byc akurat taki drogi -są duzo tansze a równie dobre.....ale kostka tez fajna - wydaje mi się ze ma wiecej "gadzetów" wszystko zalezy od dziecka
martyna - a mozna te tabletki stosować podczas karmienia piersią??? bo podobnie jak gorgette nadal sie utrzymuje ten stan.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Tee- ja na mikołaja planuje kupić takie coś allegro.pl/happy-ball-fontanna-pileczek-...lep-i2701558341.html
marigra- ja te tabletki brałam w ciąży na nogi a później lekarz mi kazał na hemoroidy czytam ulotke i piesze tak.
Ciąża- brak znanych przeciwwskazań.
Karmienie piersią -brak znanych przeciwwskazań. Ale najlepiej jak byś szła do apteki zapytaj się czy możesz je stosować karmiąc piersią w aptece też sie znają na tym trochę.
A gorączke miał 3 dni po 38 stopni. Jak wróce od lekarza dam znać. Narazie mały śpi.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jaką maść kupiłaś Asia? Bo ja chciałam czerwony linomag z zalecenia Emmy a pani w aptece powiedziała ,że po 1 to krem a po 2 nie wskazany dla małych dzieci ??
stosuje zielony.. i pow ,że tego się trzymać.
z balonem z helem też mieliśmy przygodę do póki nie zaczął farby z niego "Zlizywać" i wtedy poszedł do kosza:)
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gabi, dobrze, że jesteś czujna, ale pani w aptece źle ci poradziła. Chodziło mi o maść z linku (nie krem). Czerwony linomag polecił mi pediatra, kiedy Zosia miała niecałe 3 miesiące. Też czytałam ulotkę, że maść jest od roczku, ale pediatra powiedziała, że gdyby trzymać się ulotek dzieciom do roku nie można by podawać żadnych specyfików ani maści . Możecie mi nie udać, ale ja smaruje tym Zosię od pół roku: dziecko żyje i jest zdrowe!
Emmo ten link to krem a jak wygląda maść... tak samo???? też jest w takiej tubce??? jak już wyżej pisałam też planuje kupić
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gabi też mam taką zieloną maść- tylko jakoś mi zapach nie odpowiada
www.bangla.pl/opinie/p1939/ziololek-linomag-masc
aktualnie używamy bepanthen... sudokrem dla mnie przereklamowany
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w przeciwskazaniach jest napisane 11 nie 1 ... ? albo mi sie dwoi.
hmm jest wiele maści bephanten alantan linomag zielony dla małych dzieciaczków a nawet noworodków...
ja zostałam przy zielonym..
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zmyliło.
Nam zalecił pediatra. Zgłosiłam mu wątpliwości, ale powiedział, że to bezpieczne, więc mu zaufałam.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A gdyby zalecił mi go zaufany pediatra też bym się nie zastanawiała
Ale tam jest napisane 11 ? czyżby ktoś się pomylił?