- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Georgette-ja roznie raz w brodziku kapie ale czesciej kapie w jego wanience juz tak sie nie chwieje siedzac wiec nie musze jego calego ciala dzwigac nie powiem ale moje dziecko juz 4 dni bez kapieli jest bo chory ale dzisiaj juz go wykapie..
Ewelinda fajnie ze chcecie sie starac ja bym chciala miec jeszcze corke Lenke albo Weronike;)
haha wiecie dziewczyny co mi ostatnio moje dziecko zafudowalo:D
ma odparzona pupke lekarz mowil zeby zostawic dziecko bez pampersa zeby powietrzyc troche i polozylam recznik w lozeczku a na niego Bartusia mysle jak nasika to na recznik nie ma mnie 5 minut pzychodze i mysle co tak smierdzi patrzę a tu kupka ! recznik caly pajacyk body karuzela raczki i szybko pod prysznic go;D smiech niesamowity;D
Marigra mi zaniklo mleczko max 3 miesiace;)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
my kąpiemy Zuzę w misce- chlapie niemiłosiernie więc stawiamy na podłodze.
Planujemy kupić matę antypoślizgową i zacząć już powoli używać wanny.
wtedy będzie miała pole do popisu
uwielbiam jak tak chlapie, woda wszędzie "bryzga" a my z mężusiem jesteśmy cali mokrzy
a niech i Zuza ma coś z życia sami jej kiedyś pokazaliśmy jak fajnie można się bawić wodą
pomysłowe macie te krzesełka ja nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje
Stanger, Martyna- mimo wszystko nie zazdroszczę... ale dobrze, ze to bezbolesny zabieg!
my dalej bezzębne
składają wasze maluszki sylaby??? pewnie tak ale muszę się pochwalić że moja Zuza od jakiegoś czasu "mówi" ta ta, ba ba, da da i am am... ma ma jej nie idzie niestety ale podobno mama to trudne słówko
pierwsze co "powiedziała" to baba
jeżeli chodzi o karmienie piersią, karmiłam do końca 3 mieś. mleko zanikło mi dość szybko, bo niestety dużo nie miałam i o każdą butelkę (odciągałam) musiałam dosłownie walczyć!
tak wiec ja to pewnie się nawet do tych karmiących cycusiem nie zaliczam/nie zaliczałam
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
nas przywitała dzisiaj zima.....śniegiem posypało......biało wszędzie zimno i ponuro brrrr
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale mi się podoba!!!
ta zima co nadejdzie będzie drugą zimą w historii Zuzolinki tzn. pierwszą niewiele pamięta jak wychodziłyśmy ze szpitala to troszkę sypnęło...
ale tą mam nadzieję że będzie wspominać latami
juz planuje kupić sanki... i marzę o wspólnych bałwanach ... ale się rozmarzyłam!
wiem, wiem nic z tej zimy nie zapamięta ale na pewno uwiecznimy to na fotkach
uwielbiam jak jest biało... pola zasypane i wszędzie śnieg ale chlapy lutowo-marcowej nienawidzę
Byliśmy dziś u małego Antosia jaki on maleńki i kochany!!
waży 3250g i ma 56 cm... maleństwo... nie mogę uwierzyć, że moja Zuza była jeszcze szczuplejsza!!! a teraz taka z niej kobietka, przy nim wygląda jak wielkolud
ten czas tak szybko leci
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
u nas masakra nocna Kinia mi sie obudzila z wielkim krzykiem o 1.20 tzn nawet nie wiem czy sie budzila bo oczka miala zamkniete i krzyczala, mleka nie chciala, smarowalam na sile dziaselka bo tez sie bronila, tylko cycus i nurofen pomogly
rano to samo, wielki krzyk ale obudzilam ja i udalo sie ja uspokoic, pozniej zjadla mleczko i sie teraz bawi
bidulka moja mala meczy sie
wczoraj wycinalam z Kinia i Kuba dynie ale mielismy ubaw
Kuba zabieral mi dynie i z nia uciekal, ale pozniej usiadl ze mna i mi pomagal, malowal ze mna oczka no a pozniej sie cieszyl ze ona swieci
poprobie dzisiaj jakies zdjecia to sie pochwale naszym dzielem
u nas sniegu nie ma i nie bedzie ale za to strasznie zimno sie robi wrrrr i dlatego musze kupic nowy kombinezon bo ten co ma to juz sie robi za maly
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
To mój dzisiejszy łobuz tak jak doktor powiedział "nie widać zeby byl chory"
łapie wszystko co popadnie a najbardziej piloty kable telefony aparat psa za uszy;D
Wczoraj takiego szaleju sie najadł ze poszedl spac przed 12;D kaczuchy mu puscilam i robilam kwa kwa kwa ale Bartuś sie smial z tego albo ze mnie?;D Jak pozniej sie okazalo ze byl juz glodny a nigdy nie juz jak po kapieli zje dopiero o 8 rano;)
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas zimowo...
mrozi i śnieżek sypie uwielbiam
tylko troszkę "chlapowato" się robi ale puki co korzystamy
Asiula2134- biedny kot heheh fajnie że synuś ma "puchatego przyjaciela" od dziecka będzie oswojony ze zwierzętami a podobno (nie wiem na ile to prawda) wychowywanie się ze zwierzątkami "uczłowiecza"
moja Zuza jak już się nauczyła siedzieć (coś koło 5 miesiąca ) w ogóle nie chce leżeć... nawet zmiana pieluchy dla niej to udręka i drze się w wniebogłosy... jedynie leży jak śpi! chociaż myślę, ze jakby umiała na siedząco i byłoby jej wygodnie to też by wolała siedzieć!
coś w tym jest że jak dzieci się nauczą nowej "sztuczki" to już nie chcą starych "robić"
u nas kolejny dzień z cyklu mleko bleeeee... od paru dni wypija max 2-3 butelki mleka ok 90-100 ml. "przekupi-am" ją jeszcze deserkiem i obiadkiem bo boję się, że mi się mały łobuziak zagłodzi
Stanger Bartuś przystojniak że hohoho
a no i mamy dwie małe sówki na forum Olusie i Zuzię (obie mają śliczne czapeczki... muszę sobie/ Zuzi coś w podobnym stylu "załatwić" ale to dopiero na wiosnę)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
marudzenia i placzu ciag dalszy dziasla napuchniete ale nie da mi Kinia zobaczyc i ich dotkanac
kupilam wlasnie krzeselko do karmienia
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-3w1-ro...new-i2738225143.html
kolor zielono czerwony
dziewczyny fajne zdjecia a zimy to zazdroszcze, ale takiej prawdziwej gdzie jest sniegu duzo duzo a nie ciapa
tee a jak sie Zuzi snieg podobal ???
Justyna Bartus na calkowicie zdrowego wyglada
ja z Kinia tez lubie te kaczuszki, zawsze jej spiewam