- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chorym zycze duzo zdrowka
emma dzieki za informacje, ale ten pan ze sklepu naprawde nic nie umial o tym siedzonku powiedziec wiec i tak mi sie wydal niekompetentny
gosia u nas z tym IsoFixem to byly jaja ... najpierw pojechalismy do mechanika zeby sprawdzil, on popatrzyl cos z przodu na poduszkach i stwierdzil ze nie go mamy, ale mi cos nie dawalo spokoju wczesniej sprawdzilam w internecie liste aut/modeli ktore powinny juz posiadac takowe cos i nasze autko mimo 11lat znajdowalo sie na tej liscie. wrocilismy do domu i zaczelam grzebac w siedzeniach i cos tam wyczula, odsunelam siedzenie i znalazlam takie cos jak na zdjeciu to chyba to
a tu masz linki do stron
cybex-online.com/index.php?id=998&L=9
envo.nazwa.pl/alle/lista_aut.html
moja Kiniulka siada sama, ale nie wiem jeszcze jak to robi pierwszy raz siedla w nocy a drugi dziaisj jak bylam poza jej zasiegiem, pozniej juz nie chcialam mi pokazac i klaska w raczki piastkami
a ze mna cos sie dzieje niedobrego wczoraj juz zrezygnowalam z tabletek, rano zaczely mnie plecy bolec z promieniowaniem na brzuch ( jak bym byla bardzo bardzo glodna, chociaz jadlam ) w pracy to sie ledwo ruszalam tak sobie mysle ze moze organizm domaga sie okresu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- Otrzymane podziękowania: 0
dziękuję za miłe słowa dzisiaj na sczescie noc spokjniejsza
aliah - nareszcie!!!! maluszek rośnie jak na drozdzach zreztą jak wszyscy tutaj :d zmienia ię starsznie....a ciebie kobieto to ogóle podziwiam,bo ja czasami z jednym dzieckiem nie mm sił a trojkato już nawet nie bede myslec co by sie dzialo - chociaz kazdy mówi, zezkazdym kolejnym dzieckiem coraz łatwiej...
guiag - niestety mimo nieprzespanych nc musze isc do pracy wiec jedne co moge od biurkiem sie schować na małą drzemke ;P
emma - wadaj na czekoladę (kawy nie posiadam) i ciasteczka. poplotkujemy razem odrazu przejdzie. A Zosia nie budzi sie w nocy bo twierdzi ze nie ma sensu sie zrywac tylko na heratke .. a no i gratuluje połkanych kawałków, oby tak dlaej
co tam jeszcze miałam wam napsiać hmmmmm.... zapomniałam .....eh skleroza..... no nic lece dalej pracować
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
stara, gruba, brzydka? no proszę cię... tu już przesadziłaś, ale powiem ci, że każdy ma gorsze dni i ty też masz do nich prawo, uszy do góry! będzie lepiej!
aliah podziwiam cię, że dajesz sobie radę z trójką dzieciaków, nie wyobrażam sobie tego, tym bardziej jak zostaniesz z nimi sama, pozytywne nastawienie to podstawa, ja mam dziś marny nastrój to i mnie wszystko przerasta
marigra dobrze, że noc już lepsza, mam nadzieję, że masz dużo miejsca pod biurkiem, żeby wygodnie wypocząć
ewelinda gratulacje dla Kini, jak będziesz grzeczna i zasłużysz to może ci pokaże jak to robi daj znać czy odstawienie tabletek pomogło czy to z innego powodu źle się czułaś
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a teraz poradź mi jak przestawiłaś Zochę z mleka na herbatę w nocy? Mi Ola z przyzwyczajenia budzi się o 2, zazwyczaj je ale dziś w nocy nie miała zamiaru jeść, zasnęła szybko po walce nieudanej zresztą z butelką a ja już do 5 nie. Także chętnie skorzystam z rad odstawiania mleka na rzecz wody czy herbaty w nocy..
Dextera bardzo lubię, czekam aż przejdziesz 6 serie i dojdziesz do ostatniej! Niedługo bo jeszcze odcinek z niedzieli i za tydzień w niedziele koniec! Koniec całego Dextera! oj dzieje się, dzieje, oglądaj szybko ALE powtarzam się, daj szanse Homeland i Breaking Bad będziesz zachwycona.
Aliah ale jak to wyjeżdża, na jak długo? Trzymam kciuki, żeby szybko minęło i żebyś dała sobie radę z trójką, mam nadzieję, że masz do pomocy kogoś, mamę, siostrę itp
Ewa ze spaniem mamy podobnie, jak wstaje karmić o 2 czy 3 to już do 5 czy 6 nie zasnę a Ola i tak wstaje o 7
zaraz zajrze w te linki co mi je pokazujesz i będę może wiedzieć więcej.
Marigra no tak praca.. wybacz nie pamiętałam o pracy
a co do tabletek to przepisała mi lekarka (inna do ruskiej już nie poszłam) mini pigułki.. ktoś ma doświadczenie z nimi, póki co to przeraża mnie to, że trzeba być przy nich dokładnym co do minuty a ja do dokładnych nie należę.. Któraś z karmiących mam pewnie takie bierze, brała? proszę o opinię
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a dupa tam na tej stronie jest masa różnych rodzai tych isofixów.. zgłupiałam,.. każdy fotelik ma inne mocowanie i inną nazwę i każde auto może mieć inny rodzaj isofixa
a ja nie wiem jaki fotelik bym wybrała, i jaki będzie miał ten system może trzeba szukać fotela na podstawie danego isofixa w aucie?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Nie rozpisze się dziś, bo z komórki, fotel przyszedł, jutro wszystko opowiem ze szczegółami. Obiecuje!
Noc bajeczna, co prawda była kupa o 23 i przewijanie na śpiocha ale potem spanie bez pobudek do 8! Nie chciała nawet herbaty! jestem wyspana jak nigdy!
Rozpisze się jutro, tylko, jeszcze powiem wam, że w tym foteliku cybex pallas isofix jest opcjonalny. To znaczy te bolce do mocowania sa ukryte i można przypisać normalnie pasami, nie używając ich. Czyli można kupić, a hak się wymieni w, przyszłości auto, przypiąć również isofixem!
Ściskam was! Aliah też, przepraszam, że tak późno, ale jakoś mi umknęłaś .
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
O żadnym haku nic nie pisałam..
Chodziło mi o to, że te bolce od isofixa można ukryć w podstawie fotela i przypiąć go pasami, a jak kiedyś zmienicie auto na nowsze, przypiąć też isofixem.
Dobra, napiszę jutro... Echhh...
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
emma - a moze zrobimy handelek, przespana noc dobry humor nic sie nie martw jutro bedzie lepiej, a gorzej byc nie moze i brawa dla Zochy - spi jak kamor, ze nawet nie psozuła jak ja przewijasz
asiula - brawa dla KAcpra.... i jak to na mężczyznę przystało walczy o swoje ae żeby kobiecie nie ustąpić hihihih
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia! panikaczu, to Ty sama te wyniki interpretowałaś?? ja myślałam, że przy odbiorze, ktoś powiedział Ci, że jest kiepsko itp. No widać chciałaś z Kapiego dorosłego chłopa zrobić
ważne, że krew ok. A co z moczem to będziemy czekać na wyniki. Nie martw się
no i masz co nosić, jest od Oli cięższy o dwa i pół kilo i wyższy o jakieś 7 cm
starszy kolega Oli też walczy o zabawki ale z inną dziewczynką, z Olą nawet się dzieli dziś głaskali się po główkach, nie ciągnąc się nawet za włosy
A Ty Gabi nie na takich tabletkach o które pytałam?
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość