- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
asiula - ja na czasie bo 3 dni temu zmieniałam tlefon bo umowa mi sie konczyła, z tych co wymieniasz mi polecali sony experia j, podobno lepszy w stosunku do modelu U, bo ma mozliwosc pamieci zewnetrzenej. nokii lumi nie polecali bo podobno bardzo skomplikowany i czeso awaryjny, niestety o LG nic nie wiem. Ja sama osobiscie wybrałam Samsung Galaxy S Advance i jestem jak narazie bardzo zadowolona
gusiag - brawa dla Oli - moze to ta woda tak działa.....sama spróbuje dzisiaj..... chociaz jak pisałam u nas dzisaj noc była ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
nie mamy/nie mieliśmy czerwonych wstążeczek, 2 razy obcięłam Zuzi włoski (raz grzywkę i raz troszkę z tyłu...)- nawet suknie ślubną wybierał mi mąż tzn. pomagał wybrać
MAMY DRUGI ZĄBEK
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
asiula ja podobnie jak marigra niedawno zmieniałam telefon i wybrałam samsunga s advance i jestem z niego zadowolona; natomiast jeśli chodzi o modele, które wymieniłaś to odradzałabym nokię i chyba najbardziej skłaniałabym się ku xperii ale nie znam dokładnie tych dwóch modeli, więc może porównaj ich parametry
a z tą liposukcją to przypadek przyjaciółka kupiła na gruponie 3 zabiegi za 140 zł zamiast 420 zł no i miała je wykorzystać jak przyjechała do Polski (obecnie mieszka w Anglii) ale nie zdążyła i żeby się "nie zmarnował" oddała go mnie i takim sposobem wybieram się na zabieg
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
georgette - o to msamy ten sam telefon, pamietam ze wymieniałas, ale nie wiedziałam na jaki, a opinie co do telefonów mamy podobne
Tee- gratuluje drugiego ząbka - u nas nadal cisza, czyli szsczerbulek
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja nie wiem co z tym obcinaniem, niby jej nie przeszkadzają, podpiąć można..
a podajecie dużo soków dzieciom? bo mnie koleżanka straszy, że jak tak dużo pije soku to będzie miała szybko popsute zęby..nie wiem ile w tym racji? moja Ola nie lubi herbaty, wodę też niechętnie pije. Soki pije z radością
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
na poczatek pozdrawiam wszystkich chorujacych i zycze im szybkiego powrotu do zdrowia! trzymajcie sie cieplutko i lykajcie witaminki!
gratuluje dzieciaczkom nowych zabkow! (u nas tez nadal tylko 2 dolne )
a co do mnie to jestem ciagle na urlopie, ale wczoraj trafila sie fajna fucha, wiec sie zgodzilam . jak sie ma kilka prac, to niestety nigdy nie da sie zgrac urlopow i jesli w tej podstawowej mam wolne, to pozostali sie tym dziwia albo wrecz irytuja .
fotelik przyszedl i jest fajny. te szyny, ktore wpina sie w isofix w kanapie auta mozna schowac albo wyciagnac, a calosc przypiac pasami, wiec spokojnie mozna uzywag go w samochodzie, w ktorym nie ma isofixa i bedzie to "przyszlosciowe", jak sie wymieni auto kiedys na nowe, gdzie bedzie isofix (bo od kilku lat producenci maja obowiazek go instalowac w nowych samochodach), przypnie sie fotel tez isofixem . wsadzilismy Zoche do fotela i byla zadowolona. nie zauwazylam, zeby czula sie "zgnieciona", miejsca miala raczej tyle, ile trzeba i sama wiedziala, co zrobic z rekami. oczywiscie w zimowej kurtce moze miec tego miejsca mniej, no ale co kto lubi, ja wyruszajac w trase nawet 3-godzinna nie wyobrazam sobie przewozic jej w kurtce, tylko rozbieram ja tak jak i siebie, zeby sie nie pocila, bo mamy przeciez ogrzewanie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do soczkow, to mialam wam wlasnie o tym napisac. mam wsrod przyjaciol 2 bardzo dobrych dentystow i oni twierdza zgodnie, ze male dzieci w ogole nie powinny pic sokow, chyba ze sporadycznie i to wyciskane przez nas, a nie takie ze sklepu z koncentratu (zwroccie uwage, ze te soczki firm dzieciecych wszystkie sa z koncentratu ). podobno po 1 przyczynia sie to do wczesnej otylosci u dzieci (z powodu ogromnej zawartosci curku), a po 2 do wczesnego rozwoju prochnicy. jeden z nich stwierdzil, ze trzeba myc zeby nawet jesli to sa tylko 2 zabki, nie mowiac juz o wiekszej ilosci, i zeby do picia dzieciom dawac wode, ewentulanie herbatki o niskiej zawartosci cukru. podobno ma wsrod pacjentow ma juz 2-latki z zaawansowana prochnica! to tylko opinia, ktora sie z wami dziele, a kazdy niech zadecyduje, co dla niego dobre .
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
sorki już ukryłam
nie psuj sobie humoru, pojedziesz później i też będzie dobrze
po 3 dziękuję za to o sokach, ja zawsze soki rozcieńczam mineralną ale muszę nauczyć Olkę pić samą wodę, będzie mi ciężko ale jakoś muszę to zrobić..
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zreszta smieszne to, pamietacie ten przesad, ze nie wolno wychodzic z domu, dopoki nie ochrzci sie dziecka? Ciekawe, czy ktoras z przesadnych osob dotrzymala i tego warunku?
gusiag, mamy Homeland! moze dzisiaj zalaczymy! najdalej jutro!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra, spadam sie relaksowac, bo rano znowu silownia - pewnie ostatni raz w tym roku!
gusiag, fajnie, ze masz ten swiateczny suwaczek - bardzo pomocny, nie musze sama odliczac!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
to lipa z tym odchylaniem oparcia,czyli jak będę jechała 7 godzin w aucie to Ola będzie siedzieć, nic nie będzie dało się uchylić?
miłego relaksowania się i dobrej nocy wszystkim
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez bylam dzis rano na silowni i wczoraj i podobalo mi sie! ale ciesze sie, ze jutro ostatni raz!
a co do pospania to sprobuj znowu z ta woda, moze w koncu nie bedzie sie jej oplacalo budzic .
dobrej nocy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
opadam z sil
gosia moja Kinia to tez taki niejadek, melczka zjada 120ml i to nie zawsze, owocami ostatnio tez gardzi, jeszcze co jej smakuje to zupki i obiadki ze sloiczkow, no i chrupki kukurydziane do picia podaje jej herbatke bo soczki tez jakos jej nie podchodza
chyba sie skusze na te serie co polecilas maz w sobote wybywa na balety wiec ja z nudow moge sobie ogladac filmy a noz mnie wciagnie
emma dzieki za opinie i zdjecie tronu Zosia przesliczna jak zwykle
my sie jutro wybieramy po nasz tron, kolor taki jak ten twoj na dole tzn bez tego jesnego szrego ( niestety tylko mamy ten jeden kolor do wyboru ) no i w tym twoim siedzonku te oparcie z przodu jakies takie duze chyba ze to takie zdjecie.
podziwiam i zazdroszcze wam tej silowni ja sie tez siluje ale z mufinkami
mimo wszystkiego zycze udanych swiat w gronie rodzinnym
asia ja tez tak jak gosia mam Samsunga galaxy s plus i jestem z niego zadowolona
swieta naprawde w rodzinnej atmosferze 16 osob wow
u moich tesciow zbiera sie podobna gromadka, ale niestety jeszcze nie mialam przyjemnosci spedzac z nimi swiat moze za rok
georgette to ci sie udalo z tym kuponem zdaj pozniej relacje
gabrysia duzo zdrowka dla was i dla tee tez moze bierzcie jakies witaminki bo cos czesto chorujecie jak i jedna tak i druga, no a przy tym maluchy
tee gratuluje zabka