- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
marigra moim zdaniem dobrze, że nie podałaś antybiotyku, myślę, że to już w ostateczności się podaje a nie ot tak sobie; mam nadzieję, e choroba szybko wam odpuści i do świąt będziecie zdrowe jak rybki
gusiag tak myślałam, że będziesz bardzo czujnie spać i to chyba dużo lepsze rozwiązanie niż nie spać w ogóle, dobrze, że noc minęła spokojnie i pewnie to była jednorazowa sytuacja a badania oczywiście zrób dla świętego spokoju
martyna lecz anemię, bo musisz mieć dużo siły, żeby zajmować się swoim małym podróżnikiem a swoją drogą to Szymon na prawdę wybitnie szybko się rozwija, brawo!
ewelinda jest jeszcze trochę czasu, więc może jeszcze wymyślisz jakąś dobrą opcję podróży, oby tak było
a ja teraz z innej beczki
dostałam zaproszenie na spotkanie klasowe (z technikum) i nie wiem czy się wybrać, kiedy ci ludzie mnie ostatnio widzieli (8 lat temu) byłam szczupła - ważyłam 50 w porywach do 55 kg a teraz... chyba będę źle się czuła
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
gosia wlasnie chyba sie zdecydujemy na katowice bo to jest najblizej. tylko sie zdenerwowalam bo to dodatkowe kilometry dla dziecka i to jeszcze w nocy a po drugie to rok temu jak wyladowalam w katowicach pod koniec stycznia to przywitala mnie temperatura -12
fotelik kupimy taki jak emma tylko kolor czarny bo innego nie maja
emma wlasnie jak podroze w foteliku, Zosia zadowolona ???
gosia zostal ci tylko jeden suwaczek
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
gerogette - pewnie że idz!!!, a ty myślisz że inni się nie pozmieniali??? sama zobaczysz jak wielu osób nie poznasz.... idź i się baw, młoda jesteś !!!
ewelinda - niestety taka jest zlośliwość rzeczy martywch, a czemu odwołali ten lot???? musisz mieć w zapasie odpowiednie ubranka
widze że na formu królują foteliki jednej firmy ;P wazne że się sprawdzają...
a z tym antybiotykiem to niestety każdy od tej lekarki wychodził właśnie z takim lekiem, wiec myśle, że ona hurtem wypisywała recepty, żeby "mieć z głowy", ale mój instynkt podpowiadał, że na antybiotyk zdecydowanie za wcześnie.....i dobrze, że wy też tak uważacie, przynajmniej mam wsparcie
wiecie od kiedy jestem matką to tak zwracam uwagę na wszystkie etykietki, opisy składy, że aż jestem zaskoczona (stąd zdziwienie z alkoholem w syropie możliwe ze jest w każdym, ale do tej pory poprostu nie miałam potrzeby zeby nad tym sie zastanawiać...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a my kupilismy nareszczie fotelik samochodowy jupiiii Kinia teraz bedzie siedziec jak krolowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Do jutra jestem u tesciowej i korzystam z neta czytam was ale jestem na 425 str a ost str to 445 chyba xd jakos doczytam;*
Bartek ma 9 miesiecy 9 kg chodzi trzymany pod pache prawie juz sam siada z lezacego raczkowanie mu nie w głowie przesypia całe noce pije bebiko 2r max 2 x na dzien porcja 240 ml on nie nalezy do niejadkow xd na noc dostaje kasze manne i spi jak suseł do 8:30 i love it!
Z ubieraniem jest problem bo ja go ubieram a on chce siadac i wez tu dobrze ubierz pampersa zeby pozniej nie bylo niespodzianki na plecach xd
Kapac sie uwielbia szczegolnie ze swoją kaczuszka
Jak tata wraca z pracy to Bartus czek przy oknie i patrzy co za oknem piszczy:D
Jak slyszy piosenke "weekend-ona tanczy dla mnie" to sam zaczyna skakac i tanczyc tymi swoimi nozkami co jest mega slodkie !!
Miksujecie jeszcze obiadki dla dzieciaczkow ja gotuje i lekko rozdrabniam widelcem tak ladnie je i jak trzymam kanapke to Bartus sam gryzie i to z jakim zachwytem<3
A co u mnie czekam na kolejne wyniki cytologi...mam przeczucie ze bedzie dobrze.
Pracy powoli szukam ale z tym ciezko;/ urzad pracy juz mnie do nerwicy doprowadza..
Moj mezczyzna tez jest grudniowy;D
Swieta chcemy spedzic u jednych u drugich rodzicow i u dziadka chlopaka ale Wigilie chcemy tylko we troje to nasza pierwsza Wigilia;)
POzdrawiamy i całujemy aaa
PS MAMY 4 ZABKI ! <3
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Z góry dziękuję za każdy głosik oddany
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a co tu taka cisza dziś??????
ewa kinia wygląda jak pani prezes w fotelu
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witaj stanger!!! Gratuluję Bartusiowi nowych umiejętności i nowych ząbków!
Moja Zuza waży tyle samo co Twój kawaler- heheheh fajnie wyszło- 9 mieś i 9 kg...
dostaliśmy skierowanie od pediatry na rehabilitację jestem w kropce bo jeden lekarz mówi by nóżki nie "ruszać" i czekać aż "sama się naprawi", drugi wspominał coś o rehabilitacji ale gdy Zuza zacznie chodzić a pediatra dała skierowanie ???? i weź tu człowieku ogarnij o co chodzi????
Marigra- może i dobrze, ze nie podałaś antybiotyku ale jakby było gorzej to się nie wahaj i podaj. Ja Zuzę leczyłam "domowymi sposobami" + delikatnymi lekami przepisanymi przez pediatrę ale niestety nie pomogły i musiałam wprowadzić antybiotyk...
mam nadzieję, że wszego Zuziaczka to ominie.
aha mam pyt. Zuzolince na policzkach wyskoczyły takie (dwie po jednej na każdym policzku) czerwone plamy!!!!- i tu moje pytanie- myślicie,ze to od antybiotyku lub wit.C???? nic innego (nowego) nie podawałam!!! wygląda to jak "liszaj" czy wasze dzieci miały coś podobnego????
może to uczulenie na jakiś składnik???? Zuza nie dostaje antybiotyku już 4 dni. to coś pojawiło się w piątek...
ps. my też już zrobiliśmy świąteczne pierniczki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ola dziś wstała z gorączką, osłabiona bardzo. Podałam nurofen i położyłam spać.. trzeba czekać co się będzie działo..
10 miesięcy dziś i taki klops..
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po kilkudniowej nieobecności aż bałam się wejść na forum, bo myślałam, że nie ogarnę natłoku informacji a tu taka cisza
ewelinda83 napisał:
georgette102 wariacie pewnie ze idz na to spotkanie, dalej jestes piekna powspominacie stare dobre szkolne czasy
kochana jak to przeczytałam to aż mi się cieplej na sercu zrobiło ehhh jakoś zjadają mnie kompleksy i widzę siebie całkiem inaczej; nie wiem co mi się stało, kiedyś taka nie byłam - w sensie zakompleksiona no i tak gruba też nie, jeszcze nie wiem czy pójdę na to spotkanie ale nie przekreśliłam tego pomysłu; zdjęcie w foteliku super, może i my się na taki skusimy, wygląda naprawdę stabilnie i bezpiecznie
marigra tobie też dziękuję za miłe słowa, czasami czuję się z wami bardziej "zżyta" niż z ludźmi których znam od lat
stranger gratulujemy kolejnych ząbków i trzymam kciuki, żeby udało ci się znaleźć pracę, ostatnio też pisałam o tym jak mnie wkurza urząd pracy
gusiag daj znać co z Oleńką, może prześpi złe samopoczucie i wstanie radosna, buziaki od forumowej cioci, my 10 miesięcy będziemy świętować w Wigilię
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa