- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
A ja czytam was (choć wiele tego nie ma ), ale nie mam jak dłużej napisać. Odezwę się, jak mąż przywiezie naprawiony laptop.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ściskam was mocno!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi dzisiaj byłam na drugim zabiegu, jak to mówią szału nie ma d*** nie urywa, zapomniałam się zmierzyć więc nie będę miała jak dokładnie tego sprawdzić tym bardziej, że jestem na diecie i ćwiczę, więc nie będę wiedziała czy to zabieg tak działa czy nie, ale wydaje mi się, że ciało robi się trochę "inne" ale dokładnie tego określić nie potrafię, chyba skuszę się jeszcze na kilka dodatkowych
tee może i faktycznie przesadzam, bo właśnie chyba na przesadzaniu polegają kompleksy jak się trochę ogarnę to lepiej się poczuję i może przestanę wam smęcić; pamiętam jak dojeżdżałam do szkoły i wielką radością było jak nas zasypywało zimą i autobus nie przyjeżdżał, piękne czasy
asiula to Maja też miała tę bakterię, to było chyba w maju, była mała i dostała leki a podobno powinnyśmy być w szpitalu bo tak małym dzieciom nie powinno podawać się leków, teraz Kacper jest sporo starszy, więc chyba szpital wam nie grozi ale ja pamiętam, że żałowałam ze nie poszłyśmy do szpitala, bo wyjałowił się organizm i później bardzo bolał ją brzuszek
a co do imprezy postanowiłam jednak nie pójść i nawet znalazłam sobie wymówkę
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Zyje i to nawet całkiem nieźle mi choroba właściwie już przeszła, czasem tylko sobie pokasłuje, a Zuzia też ma się coraz lepiej, co prawda kaszelek bardzo ją jeszcze męczy - czasami mam wrażenie że płuca chce jej wyrwać, ale poza tym na szczęscie wszystko dobrze.
W rozwoju mamy postępy, bo Zuza zaczeła stawać na kolankach, siada sama już bez problemów, dzisiaj nawet usaidła już z brzuszka, oczywiscie nie raczkuje tylko jeżdzi na brzuszku jak komandos, ale jak widać raczkowanie nie jest jej do niczego potrzebne a poza tym wszędzie jej pełno, wszędzie wlezie, wszystko sciągnie,a leżeć na plecach nie chce kompletnie, wiec przewijanie to koszmar - lata z gołą dupką po całym kocu
asiula - E.coli to bakteria kałowa (oczywscie zależy od odmiany), tylko w przypadku chlopców ciężej ją przeniść z odbytu, prawdpoodobnie do zakażenia musiało dojść w inny sposób, ale są na to leki - tak jak georgette pisze. Głowa do góry będzie dobrze, Wypytaj lekarza o wszystkei za i przeciw antybiotyków tak żeby wybrać mniejsze zło....
georgette - a jaką masz wymówke pochwal się???? szkoda że nie idziesz - ja to lubie takie spotkania
emma - ty jesteś zawsze niemożliwa, ale masz racje trzymaj sie z daleka od szwagierki - może to "czarownics". Zosieńka w sankach cudowna
mariola - szkoda ze nie chcesz swiąt, ja to uwielbiam ten czas, te bombki koledy i szał zakupów.....Wasza decyzja ale jak dla mnie to najlepszy okres w roku
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
padam na tzw pysk Majka już 3 noce z rzędu nie dała nam pospać, w ogóle wieczorem ma problem z zaśnięciem np 2 dni temu zasnęła dopiero po 23. wczoraj po 22. a jej zwykła pora max 21. później oczywiście pobudki po północy, o 3. itd... nie wiem co się dzieje - w dzień zasypia normalnie i bez problemu a wieczorem jest wrzask, nie chce dać się położyć i nawet na rękach płacze - uspokaja się jedynie w pozycji pionowej i tak też wczoraj zasnęła (u mnie na rękach w pionie) a ja myślałam, że kręgosłup mi pęknie i rozsypie się po całej podłodze
marigra dobrze, że czujecie się już lepiej! do świąt pewnie po chorobie nie będzie znaku a wymówka... moja przyjaciółka postanowiła zrobić wszystkim niespodziankę i przylatuje dzisiaj do Pl, będzie u mnie wieczorem a jutro pojedzie do rodziców - zostaje do 30.12. więc wrócę po świętach i zamierzam się z nią spotkać czyli nie zostanę na spotkaniu w mojej rodzinnej miejscowości, ot i wymówka
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość