- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
zazdroszczę zabiegu!! ja też patrze na oferty ale tu nie ma
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja to szukam cos na moje wielkie tluste uda bym musiala popytac gdzies jaki zabieg by sie przydal na pare cm
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
dziekuje za zyczenia dla Zosi!
fajnie, ze duzo napisalyscie, tylko ze troche zapomnialam juz, co kto pisal .
u nas mala masakra, bo moj maz wreszcie, po pol roku, zabral sie za wieszanie polek na ksiazki w salonie i mamy tu niesamowity bajzel (wlasnie siedze na podlodze otoczona meblami i sterta poduszek .
a poza tym niestety Zofii intensywnie wychodza gorne jedynki, w zwiazku z czym zaczela budzic sie o 4, potem zasypia i spi do 5, a potem jest juz definitywna pobudka, wiec wszyscy we trojke od tygodnia chodzimy nieprzytomni . nic nie pomaga, zadne zele, zaden nurofen. w dzien jest slodka i grzeczna jak zawsze, ale od 2-3 wierci sie i budzi, a o 5 nie da juz rady spac, wiec jedno z nas musi brac ja do drugiego pokoju i jakos doczekac do rana... masarka. jestem ostatnio tak padnieta, ze z mojej diety nic nie wyszlo. po jednym dniu na zupie poddalam sie, bo chociaz bylo fajnie i nie chcialo mi sie w ogole jesc, czulam sie strasznie slabo, krecilo mi sie w glowie, a jak bralam dzieciaka na rece, balam sie, ze sie przewroce i M. stwierdzi, ze chyba upadlam na glowe i ze mam sie nie wyglupiac, wiec na tym zakonczyla sie przygoda z kapuscianka .
martyna, badz dzielna, nie tykaj kupy, bo wiesz, czym to grozi , sluchaj tesciow i rob swoje! i pamietaj, ze jestesmy z toba!
ewa, skoro tesc woli prace niz rodzine, jego wybor, nikogo zmusic nie mozna. moze i lepiej, ze nie bedzie wam fermentowal atmosfery, a podejrzewam, ze kiedys bedzie tego zalowac... jak bylam przez 3 tygodnie w grudniu u tesciow to zadne specjalnie nie chcialo posiedziec z Zosią, przewinac jej, nakarmic albo polulac - musialam chodzic z nia nawet na siku. a tylko wrocilysmy do domu, tesciowa dzwoni kazdego dnia i pyta, co u Zosi... brak slow - no ale co zrobisz?
gabi, zazdroszcze zabiegow - powiedz, co to, koniecznie! jak fajne, to moze tez sie pojde ujedrnic!
georgette, milych zakupow!
dobrej nocy!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
www.groupon.pl/oferty/warszawa/La-Beaute-Clinique/17026283
poranne wiosenne,przedwiosenne spostrzeżenie o 7 jest już jasno !
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.groupon.pl/oferty/warszawa/La-Beaute-Clinique/17026283
poranne wiosenne,przedwiosenne spostrzeżenie o 7 jest już jasno !
Gabi, Georgette zazdroszczę zabiegów pewnie super sprawa...
Gabi o 6 też już jest widniej niż parę dni temu... jak szłam na "busa" to nawet widziałam drogę
Emma u nas też "mały remont" teściowa "robi" kuchnię- tzn kafelki, meble na wymiar... już od dwóch tygodni mamy kuchnię na korytarzu a korytarz w salonie... tak więc wiem o czym mówisz
ale jeszcze tylko ze dwa tygodnie i będziemy mieć "kuchnie jak ta lala"
wczoraj była super pogoda, po-korzystaliśmy troszkę i wybraliśmy się na saneczkową wycieczkę po okolicy... ale było super! Zuza całą drogę się śmiała i z radością pokrzykiwała.
Dziś mamy kolejną rehabilitację... mam nadzieję, że Zuza pokaże czego się przez ostanie tygodnie nauczyła mąż mówił, że ona na rehabilitacji jest taka zestresowana, że nawet żadnej zabawki nie tknie! tylko usiądzie przy jego nogach i spokojnie siedzi puki nie zostanie dotknięta przez rehabilitanta... bo potem to jest tylko protest
rehabilitant prosił byśmy nagrali krótki filmik jak ona się bawi bo nie jest w stanie określić jej postępów. wczoraj pół dnia biegaliśmy za nią z aparatem.
w czwartek mamy wizytę u logopedy. asiula a wy też mieliście umówione wizyty u logopedy i psychologa???? czy tylko korzystaliście z rehabilitacji??? chyba pytałam, ale wybacz, nie pamiętam.
troszkę mnie dziwią te wizyty? ale skoro tak trzeba.
miłego dnia
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tee, mnie te wizyty nie dziwią . W naszej poradni, żeby dostać się na bezpłatną rehabilitację, trzeba przejść konsultacje u wielu specjalistów: psychologa, neurologopedy, czasem dietetyka. Robi się to, aby ocenić, czego dziecko najbardziej potrzebuje do prawidłowego rozwoju. Pozdrawiam!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
zwłaszcza, że pytałam już parę osób (i chyba Asiulę też) i u nich takich praktyk nie ma... byłam lekko zdziwiona
ale to dobrze... może teraz już nikt (żaden lekarz) nic nie przeoczy
miłego dnia!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi super, a więc będziemy się "zabiegować" daj znać jakie będą rezultaty
dziewczyny nakupowałam w tym Smyku tyle rzeczy, że głowa mała, wyszłam z pełną wielką torbą no i 350 zł pękło ale takie śliczne te rzeczy, że wpadłam w szał zakupowy
dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka z córeczką (1,5 roku) i była mega zabawa
ja tam nie wiem o której wstaje słońce bo my śpimy do 8.
dzisiaj tak na szybko mam zabiegany dzień, może wieczorem jeszcze zajrzę
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Tee- mam prośbę czy mogłaś by się zapytać siostry jak wykonywała te masaże tych jajeczek. Z góry dziękuję.
My mamy lekarza juz 3 na czwartek no i moja ciocia rozmawiała z lekarzem rodzinnym i powiedział że to za szybko na zabieg i że tez mam przyjechać po zastrzyk no ale zobaczymy co urolog powie.
dziś mały taki zmierzły że szok wyszedł mu ten tylni gruby ząb taki wielki ale nie było takiego krzyku jak przy jedynkach i dwójkach.
Idę spać bo padam.
Dobranoc dajcie co czytać rano.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem ze macie racje i powinnam olac tescia i jego podejscie ale jakos nie potrafie i dzisiaj mnie caly dzien nosilo
szkoda mi najbardziej Ł no i Kini bo ona sie widziala z dziadkami dopiero dwa razy i juz nawet tesciowa mowila ze ona sie pewnie bedzie jej bala. no kuzwa jak ma sie nie bac jak nawet nie maja ochoty jej zobaczyc
ale dupa ich sprawa, niech zaluja ja sobie urlopu nie dam zepsuc i o meza tez zadbam
buciki juz zamowione, rozmiar 20 sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=6992
emma jak dlugo czekalas na zamowienia ???
moja Kinia znowu ma jakis kryzys mlekowy caly dzien wypluwala butle i teraz nie wiem czy to dlatego, ze w nocy dostala inne mleko czy przez zeby bo do buzki pcha wszystko co ma w raczkach, a i na wieczor podalismy jej te mleko co zwykle i tez nie chciala
georgette102 ja tez wczoraj poszlam na lowy i kupilam malej plaszczyk na wiosne, spodenki i berecik chociaz te zakupy na chwile humor mi poprawily
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Martyna dobrze, że konsultujesz to z innymi lekarzami, może lepiej jest poczekać i zadziałać inaczej niż operacyjnie, trzymam kciuki!
no i super że już macie wielkiego zęba u nas marudzenie nocne ciut ustało, więc nie wiem o co chodzi. Może to było i ząbkowanie i po szczepionce złe samopoczucie. Dwójek jak nie było tak nie ma i tylko mamy jedynki na górze i dole. A jutro będzie dwa tyg po szczepieniu. No cóż, nieprzewidywalne mamy te dzieci.
Ewunia z mlekiem próbuj letnim, bo czasem z bólu nie chcą ciepłego pić. U nas też czasem tak bywa. Najbardziej się denerwuję jak Ola w domu nie chce normalnego obiadu, zjada słoik a potem u koleżanki zjada dokładnie to czego w domu nie chciała, ziemniaki, marchewka i mięsko.. nie wiem o co jej chodzi teraz śpi maruder a ja gotuję zupę kalafiorową.
Musimy z mężem się odchudzić i pierwszym krokiem jaki podjęliśmy to zamieniamy pieczywo zwykłe na chrupkie Wasa i nie będziemy jeść ziemniaków.
Ja bardziej do towarzystwa tak ale kto wie może jeszcze z kilo zniknie?
w ogóle zła jestem, bo ciągle zapominam o tabletkach! Przy moich jednoskładnikowych to bardzo ważne, żeby się nie spóźniać z nimi i brać do do minuty, a wczoraj mi alarm nie zadzwonił w telefonie i wzięłam później o 2,5 godziny masakra z tymi tabsami. muszę chyba ustawić ze 3 różne alarmy bo inaczej to ciąża za ciążą będzie
Asia nie trzymaj nas w takim napięci!! jaki postęp!!
co do postępów moja Ola próbuje stać samodzielnie coraz częściej, ciekawe czy na roczek ruszy ale ja jej nie zachęcam, wolę żeby jak najwięcej raczkowała co zresztą robi jak torpeda
wiem, że Emma coś też pisała i Gabi ale przez to że nie mam powiadomień na poczcie!! wkurza mnie to!!! to nie wiem teraz już co pisałyście dziewczynki.. sorry
zaraz wrócę do forum to luknę i może jeszcze się udzielę
już wiem Georgette była na zakupach! czad! zazdroszczę bo to super tak dziecku nakupować, mi tego brakuję bo wszystko mam piękne i firmowe od szwagierki ale czasem chyba dla lepszego samopoczucia też Oli coś kupuję, mimo, że wiem, że nie trzeba
Pochwal się teraz co kupiłaś fajnego
Gabi zabiegi, bosko! ja tu też znalazłam coś ale na nasze 250zł 4 zabiegi jakieś wibracje, drenaż i masaż ale tak daleko, po przeciwnej stronie miasta że raczej się nie skuszę. poczekam może na coś bliżej..
Tee fajnie macie z tym śniegiem i sankami u nas mokro i paskudnie, prawie jak w Irlandii
wywołałam kolejną porcję zdjęć do albumu Oli, to już chyba 4 wielki album od jej urodzenia lubię wywołane zdjęcia, mam świra. Za to zapominam uzupełniać jej książeczkę pierwszego roku i mam dużo nie wpisane, za to zdjęcia są wszędzie gdzie być powinny w tej książeczce.
dobra bo zanudzam ale Martyna prosiła, żeby było co czytać