- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Martyna szkoda ze nie powiedzial ile te bole beda trwac od czasu pierwszej miesiaczki po porodzie... wspolczuje Szyonkowi... i kurde nie wiem co bym w tej sytuacji zrobila. chyba dobrze by bylo popytac min 2 specjalistow co sadza o tej operacji.
moj Michas odkad siada to.w.nocy w ciagu snu zaczal siadac i robi to bardzo czesto i placze bo nagle sie budzi w takiej pozycji . ale teraz to robi rzadziej. od kilku dni spi w pozycji do siadania. boje sie ze sie udusi... glowka prawie w poduszce cala i nogi zgiete pod pupka. i tak np dzisiaj to cala noc go poprawialam i co sie budzilam to on znow w tej pozycji masakra. a nad ranem to.az sie rzucal w ta i w ta we snie. ale bez placzu na szczescie
Moje maleństwo !!!:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
z "fastfudów " uwielbiam gyros, kebab i pizze.
jestem "mięsożercą" ale jak byłam w ciąży to do 3 miesiąca, nie mogłam przełknąć mięsa
martyna- mojej siostry syn ma "wędrujące jąderko" ma już 10 lat- kiedyś lekarz zalecił im masaże... dokładnie nie wiem jak one wyglądają ale podobno pomagają i jąderko wraca na swoje miejsce.
miał przejść operację ale siostra się wystraszyła tej narkozy i zrezygnowała - nie popieram jej zachowania, ale nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
tee ja też uwielbiałam sosy, pizzę, kebaby itp a kurczaka z KFC nawet kochałam ale przyzwyczaiłam się do zdrowego jedzenia tym bardziej, że karmiąc Maję nie pozwalałam sobie na takie rzeczy bo się po prostu bałam, że będzie bolał ją brzuszek a mięso też jadam, ale głównie pierś z kurczaka lub indyka
asiula ja ostatnio stwierdziłam, że moje dziecko jest aspołeczne i pobyt w żłobku wśród dzieci jej się przyda ostatnio odwiedziła mnie sąsiadka z 2-letnią dziewczynką, którą się opiekuje i Maja zabierała jej każdą zabawkę jaką wzięła do ręki natomiast jeśli chodzi o te buty to ja się nie znam, ale chyba nie zrobisz krzywdy Kacperkowi, może wypowiedzą się dziewczyny, które lepiej się na tym temacie znają
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
asia, Zośka stoi sama od dluzszego czasu, dlatego na ostatniej wizycie tydzien temu nasza ortopeda kazala nam sie zaopatrzec w buciki firmy befado - powiedziala, ze sa dosc wysokie, z oddychajacego materialu i - co najwazniejsze - z wysokim zapietkiem z gumy, dzieki ktoremu pozycja stopki jest prawidlowa, dziecko nie staje na palcach i nie wypacza sie staw skokowy. ja sie na tym zupelnie nie znam, ale pani prowadzi Zosię od 2. miesiaca zycia i ufam jej. buciki kupilismy na stronie producenta (ale sa tez na allegro) i jestesmy zadowoleni. Zosia faktycznie stabilnie stoi i nie staje na paluszkach. a cenowo sa trzy razy tansze od Bartka. co prawda nie mam doswiadczen z ta firma, ale buty ogladalam i nie mam pojecia, co jest w nich takiego, ze za pare dla niemowlat trzeba zaplacic 100 zl, a dla przedszkolakow - 200 zl - moim zdaniem lekka przesada .
dla zainteresowanych zalaczam link ze strona butow, ktore kupilismy .
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=5531
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
f**k, zbesztajcie mnie! przygotowalam sie na silownie, uczesalam, przebralam, wyszlam na klatke, zawolalam winde i zawrocilam, bo padal snieg... masakra! ale jutro pojde na pewno!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
buty super! bardzo mi się podobają chłopięce. fajnie wiedzieć, Bartek jak dla mnie przereklamowany trochę
Adek ma 7 ząb,8 w drodze.. a jak Zosia?marudzi bardzo? Adrianowi bardzo doskwierają , ale nie wiem czy mu 3 górne jednoczesnie nie idą bo takie nabrzmiałe..
niech żyje opcja blokady w pralce;) jak spi nie piorę, a jak lata też bym nie uprała. A teraz podczas prania może pstrykać do woli!
wiecie co? z dnia na dzień lata coraz szybciej , dzis juz wymyslił sobie wchodzenie na łóżko ..
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no zeby mamy dopiero 2 i 3 sie wlasnie przebil! troszke marudzi, ale nie jakos koszmarnie, kupki tez ladne, goraczki brak, a spimy dobrze, wiec chyba fajnie!
butki bardzo polecam, uzywamy codziennie! Zosia tez wlazi na kanapy i fotele, ale na szczescie opanowala juz schodzenie tylem - najpierw nozki , troche trwalo, ale w koncu zalapala .
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
butki zakupimy na pewno! u nas kupek więcej przy ząbkowaniu nawet 2 dziennie.
spadam do roboty bo bedzie nagana!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi sie podoba pare ale chyba na początek o takie
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=7061 albo takie
sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=5752 wszystkie ładne;)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa