- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Fajnie, że macie rehabilitację raz w tygodniu. My byliśmy (tzn mąż był z Zuzą) 2 razy - teraz mamy wizytę za dwa tygodnie. Cała rehabilitacja trwa około 10-15 min, reszta należy do nas- ćwiczymy w każdej wolnej chwili... Mamy nowe zalecenia (nowe ćwiczenia).
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
ma problem ze współpracą- bywa, że się złości i krzyczy na pana rehabilitanta...
w domu "ćwiczymy" w każdej wolnej chwili... Młoda jeszcze nie umie raczkować ale wierzymy, ze załapie i że w końcu ruszy do przodu
miłego dnia
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Adrianek jest taka małą beksą, mam nadzieje że wyrośnie! wszystko próbuje wymuszać płaczem.
Ale nie ma lekko-przynajmniej z mama
ostatnio jak tylko wpadną mu w ręce dość mocno ciąga mnie za włosy.. ;(
my mamy problem ostatnio z zasypianiem, młody .. jak tylko go położę wstaje na nogi i tak w kółko.. nawet w nocy jak sie przebudzi na w pół śpiąco wstaję..
Swoją drogą chyba wprowadzę w plan tylko jedną drzemkę.
Dziś zasnął wyjątkowo wcześnie bo już o 8.30 do 9.30 spał (1 drzemka) później od 13 do 15.15 i myślę, że dziś nie będzie problemu z zasnięciem, wczoraj druga drzemka skończyła się o 17.30 i do 22 była "zabawa" w stawanie.. i szczerzenie się.. hmm
a jak u was?
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia wszystko już rozszyfrowałam z książeczki szczepień. Dziś jedna szczepionka była na świnkę, odrę i różyczkę a druga na ospę. A za 6 tygodni mamy jeszcze meningokoki a nie pneumokoki bo przecież na pneumokoki już była szczepiona.
no i mam nadzieję, że okres Ci wróci i hormony się unormują.Idź do lekarza bo ważne to jest żeby się badać. Ja sama zaczęłam brać te mini pigułki i przy ich braniu też może być tak, że rok nie będę miała okresu wcale. I też sobie myślę, że chyba zwariuję i będę ciągle testy ciążowe robić!
Ola jak jest zła to krzyczy i rzuca wszystkim co ma pod ręką, smoczkiem, butelką, zabawką itp.
Tee musisz zacisnąć zęby na to że to tak mało z Zuzą pracują i sama wkładać każde siły i czas na rehabilitację w domu. Będzie dobrze
Mariola szczęścia w nowym mieszkaniu
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
nareszcie udało mi się zalogować!!!!!
mariola - na wstępie, musicie być cierpliwi i ćwiczyc jak najwiecej, wiem z doświadczenia, że rehabilitacja to podstawa
Tee - wam również duzo wytrwałości...musicie czasami na siłe cwiczyć z Zuzakiem, wkoncu to dla jej dobra...jeszcze troche i zobaczysz postępy....a lekarze jak widać stosują "spychoterapie".....niestety....na szczęscie po Asi widać, że są "odpowidnie osoby na odpowiednich stanowiskach"
Gosia - to Ola bardzo wcześnie miała tą szczepionkę na świnkę odre itp...my mamy zgłosić się po skończonym roczku dopiero (u nas wypada po 8 03), a Olcia to dzielna kruszyneczka ( w stosunku do naszych 11 kg
a co do złości u nas Zuza odpycha wszystko od siebie, albo rzuca zabawkami...a jeśłi chodzi o wymuszanie - my ignorujemy:)
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ewelina - współczuje.....biedaku umeczysz sie..... a z tymi szwami to miałaś cięcie??? bo już nie pamietam.... mnie nic nie boli podczasd okresu...ja na szczescie nigdy nie miałam bolesnych i teraz jest podobnie....a do tego plamienia są mniejsze i trwają krócej...
gabi - pewnie gdybym karmiła to bym nadal nie miała...ale na właśne życzenie wkońcu przyszedł wiec nie masz sie co martwić im później tym lepiej
a jak Adek z mlekiem - polubili sie???
i miałam zapytać o której wstajecie, że Adrianke juz o 8,30 ma pierwsza drzemke???...my wstajemy midzy 7- 8 a pierwsza i jedyna obecnie drzemka jest ok. 13 po obiedzie... zdecydowalismy sie usypuac tylko raz bo myslelismy ze wieczorem szybciej padnie, ale gdzie tam wariacja jak zawsze ...sukcesem jest jednak usypianie bez suszarki, a przy cichym telfonie