- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Będzie dobrze.
Ewelina przykro mi, że miałaś zły dzień oby ten był dużo lepszy. A pokłócić się z mężem czasami trzeba, mówić co się myśli - rozmawiać. Na pewno się szybko pogodzicie o ile już tego nie zrobiliście
moja Ola jak się cieszy to się śmieje, podskakuje, macha rękami itp. Ale nie wiem czy się trzęsie
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Gusiag mieliśmy kupić te "wasze" sanki na allegro ale Jarek skutcznie mnie przekonał ,że za rok się tam nie zmieści.. i że drogie jak na plastikowe ble ble ble. Dziś weszliśmy do go sportu i kupiliśmy takie o allegro.pl/sanki-z-pianki-z-oparciem-i-p...nym-i2924493426.html tylko bez pchacza i pomarańczowe, jak Adek się wyśpi to idziemy poszaleć ,przymiarka ze sklepu do auta podobała się bardzo! idealnie się wciska w to oparcie.
byliśmy też w tesco i młody jeździł autem-wózkiem ale była radość! niesamowita, cały się aż trząsł zamieszczę później jakies fotki
Emma z chęcią wpadniemy na tort czujemy się zaproszeni
aaa przyszła moja gra -nie wiem czy tak to mogę nazwać, po dwóch dniach (w sumie to już p pierwszym) miałam zakwasy dosłownie wszędzie! jest czaderska;)
tańce różne style, biegi, skakanka, brzuszki, cwiczenia z trenerem może to mi coś da i zrzucę te nadprogramowe 10kg po ciąży! ;/
my mamy kombinezon z odpinanymi butkami i jak na razie do póki nie chodzi mu zakładamy.
Ewelina, uszy do góry czasem trzeba się pokłócić i powsciekać, żeby później mogłobyć przyjemniej )
Ewa bardzo mi przykro, wiem co czujesz. Ale musisz być silna!!!
co do kolczyków to MOIM zdaniem dziecko samo powinno zadecydować, co nie wyklucza tego ,że wygląda to ślicznie.
MAriola, musicie cwiczyć cwiczyc cwiczyć... to przynosi bardzo szybko efekty . Mam nadzieje,że Zosia już nie długo zacznie "iść" do przodu..
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
U nas R jak zwykle przywlókł jakiegoś dziada wirusa, chodzi smarka kicha... Jak zarazi mi Olę to mu chyba przyrżnę ja też czuję się już słabiej i zaraz wezmę coś na noc z leków i mam nadzieję, że obudzę się zdrowa i Ola też.
dobrej nocy dziewczynki i mam nadzieję, że do jutra
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te na pewno starczą na dłużej. Fajnie dziś było- przywiązaliśmy go (chociaż grzecznie siedział) jutro może znajdę jakieś foto, tymczasem też spadam do wyra.
proponuję te maseczki chirurgiczne . przynajmniej nie będzie puszczał tych bakterii dookoła. obyście były zdrowe!
u nas w tym tyg zapowiadają -23... chyba ich pogieło
do jutra
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
ależ mieliśmy kiepską noc! Zuzi budziła się dosłownie co 30 min- zaczynając od 11 a kończąąc na 5.40
jeżeli chodzi o kolczyki- kiedyś mi się bardzo podobało jak dziecko miało przekłute uszka (oczywiście tylko wtedy gdy miało, ładne ale skromne kolczyki- dostosowane do jego wieku )
...teraz zmieniłam zdanie i raczej bym nie przekłuła dla Zuzi uszu - kiedyś jak sobie zarzeczy na pewno przekłujemy.
nie mam nic przeciwko kolczykom u innych dzieci jednak my się wstrzymamy.
Moja Zuza "lubi" ciągać się za uszy, włosy i pewnie (dodatkowo) martwiłabym się, że sobie wyrwie.
Mariola- mam nadzieję, że ćwiczenia wam pomogą i Zosia szybko zacznie nadrabiać zaległości
Gabi fajne saneczki korzystajcie ze śniegu ile wlezie... my tak właśnie robimy- Zuza uwielbia saneczkowe wyprawy
u nas z rana było - 25 - tak więc Zima powróciła- brrrrrrrr
my mamy kombinezon z zakrytymi nóżkami- wybraliśmy taki ponieważ nie możemy nakładać Zuzi bucików a w takim kombinezonie jest jej cieplutko i nic do góry się nie przesówa- tak więc stopy i nogi ma zakryte
miłego dnia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
zamowilam taki kombinezon
allegro.pl/baby-moda-wyprzedaz-kombinezo...69253.html?source=oo mam nadzieje ze sie sprawdzi na te kilka dni w Polsce, stopki jak cos to przyszyje kupilam ze wzgledu na cene.
Asiu duzo cierpliwosci, zrobicie badania i bedzie mozna zaczac leczyc Kapiego.
Mariola jak najwiecej cwiczen, nie poddawaj sie.
Gabi a ty polaczylas przyjemne z pozytecznym, oby te cwiczenia przyniosly szybko rezultaty. Ja niestety znowu stracilam wene
sanki bardzo fajne i snieg tez, ale ta temperatura brrrr
Kinie wyszedl 6 zabek, dlugo wyczekiwana gorna dwojka.
Ja sie zbieram do lekarza, bo musze sobie zalatwic chorobowe bo mama w PL a ja nie mam z kim Kini zostawic. Zreszta i tak mi sie przyda troche wolnego ...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odpoczynek Ci się teraz przyda..
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
najpierw usprawiedliwienie a więc za każdym razem jak wchodziłam na forum to ktoś lub coś przeszkadzało mi w dodaniu wpisu, a wczoraj wpadliśmy na pomysł, żeby zaskoczyć dziadków i pojechaliśmy wieczorem ze słodkościami z okazji Dnia Babci i Dnia Dziadka... ale byli zaskoczeni... heheh mama otworzyła drzwi w piżamie niedawno wróciliśmy więc od razu postanowiłam nadrobić forumowe zaległości
ewelinda wyrazy współczucia! 3maj się!!!
gusiag Maja też dostała śliczne kolczyki na chrzest ale z tym tematem postanowiliśmy się jeszcze wstrzymać; w ogóle jakoś nie podobają mi się kolczyki u "łysych" dzieci a Maja ma mało włosków i do tego dość jasne - nie wiem czemu ale tak jakoś mam
mariola a co dokładnie powiedział lekarz? wiesz jak tam za bardzo się nie znam na porażeniu mózgowym, więc nie chcę się wymądrzać; co prawda znam osoby, które cierpią na porażenie ale każda z nich jest w innej kondycji; ale z tego co wiem ćwiczenia i rehabilitacja potrafią czynić cuda
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co tam jeszcze miałam powiedzieć...
aaa sanki - my się jeszcze nie dorobiliśmy i pewnie kupimy w przyszłym roku bo ciągle żyję nadzieją, że za chwilę ta paskudna zima się skończy - tęsknię za latem!!!!!!!!!!!
prezent na urodziny - nie wiem czy kupimy jakiś prezent na roczek, bo mamy mnóstwo wydatków teraz (pomijając imprezy) musimy w końcu kupić fotelik samochodowy, zaczynam się rozglądać za spacerówką parasolką, bo ciężko mi się spakować w yariskę z tym wózkiem, który mamy itp
ewelina Maja czasami drapie uszko jak jest śpiąca ale nie jakoś natarczywie, więc się nie niepokoję a jak się złości potrafi się prężyć i pokazywać jaka to jest zła, ale raczej się nie trzęsie z radości, ale robiła tak jak była młodsza
kurcze teraz to już chyba wszystko
a jak nie to spodziewajcie się kolejnego posta
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma powiem ci, że nie chciałam organizować imprezy na taką skalę, ale samo jakoś tak wychodzi; na chrzcie Mai była tylko najbliższa rodzina ok 20 osób - T. ma duuuużo rodzeństwa, więc na roczek postanowiliśmy zaprosić najbliższych przyjaciół a zwłaszcza, że nie byli zaproszeni na chrzest no i znowu nam wyszło ok 20 osób a najlepsze jest to, że rodzeństwo T. zaczynają pytać kiedy są dokładnie Mai urodziny i co jej kupić, więc głupio przyjąć same prezenty nie zapraszając chociażby na małe przyjęcie
eee i tym sposobem chyba 3 razy będziemy świętować urodziny naszej córci
no dobra teraz to już koniec
paaa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Szczepionki były dwie, w obie nóżki, tym razem pojedynczo. Przy pierwszej lekko się skrzywiła i obserwowała jak dostaje drugą i wtedy zapłakała na 5sek. I tyle. Dalej się śmiała, dostała plasterki w księżniczki i od razu sobie je odlepiała. Podobno za ok 2 tyg może mieć wysoką gorączkę i wysypkę ale nie musi. Taki objaw po szczepieniu. Za 6 tygodni kolejna dawka i jeśli dobrze zrozumiałam to też kolejna dawka na pneumokoki.
teraz śpi w kombinezonie przy otwartym oknie bo zasnęła mi w wózku i tak ją wniosłam i położyłam bez rozbierania.