BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 11 miesiąc temu #556487 przez gusiag
hej
umieram, nie wiem czy nie mam anginy..
boli mnie gardło po nos i uszy, masakra.. głowa mnie napierdziela. nie jestem w stanie zjeść czegokolwiek..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #556503 przez georgette102
no to ładnie, jeśli to angina to nie ma żartów, musisz jak najszybciej udać się do lekarza

11 lata 11 miesiąc temu #556506 przez gusiag
no kochana udam się udam, ale jutro...

11 lata 11 miesiąc temu #556534 przez emma
Witajcie,
Gosia, od piatku mam to samo co ty :-(!
Lekarz niestety najwcześniej jutro wieczorem... Umieram... :-(

11 lata 11 miesiąc temu #556542 przez gusiag
Masakra, ja tak samo dopiero po południu pójdę jak mąż wróci do domu.. A ile będę musiała tam z chorymi siedzieć, żeby mnie przyjął lekarz..
Zosi nic nie jest??

11 lata 11 miesiąc temu #556564 przez emma
Nie, na szczęście Zosia zdrowa. Mam nadzieję, że Ola też. Pozdrawiam Was! :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #556586 przez gusiag
no to chociaż tyle, Olka też zdrowa.
Zdrowiej, buziaki

11 lata 11 miesiąc temu #556619 przez ewelinda83
dziewczyny kurujcie sie. mnie tez cos lapiej :( lazilismy wczoraj troszke po sklepach, a wiadomo w sklepie cieplo, wychodzi sie z samochodu do sklepu i spowrotem do samochodu i kurtki sie nie chce zapiac :huh: no a dzisiaj sie budze z chrapiacym gardlem :(

szukalismy lampy do lazienki nad lustro sle nic mi sie nie podobalo :(
za to kupilam Kini miska duzego i kilka ubranek :lol:

Kinga daje nam popalic od kad przylecielismy, a w samochodzie to juz masakra :angry: drze sie w nieboglosy :angry: przynajmniej wiemy ze to nie wina fotelika Cybex, bo w normalnym na pasy zachowuje sie rowniez niedobrze :( ale to nasza wina bo nie dajemy jej odpoczac, ciagle albo siedzi w wozku albo zapieta w aucie, a jak wracamy do domu to nadrabia i sie bawi do poke padnie :) no ale niestey musi sie przemeczyc bo my mamy ograniczony czas na pozalartwianie naszych spraw :dry:

aaa i kupilam jej ta wieze co zachwalalyscie, ta z ikei. normalnie nie ma dziecka, tyle radochy jej ona sprawia, myslalam ze popatrzy na nia i zuci w kat a tu wracz przeciwnie bawi sie nai caly czas :)

buciki tez przyszly, sa bardzo ladne i wykonanie tez jest porzadne :) jedyny minus to taki ze ta 20 okazala sie duzo za duza :( ale co sie odwlecze to nie uciecze :silly:

czytam was ale ze nie siedze na biezaco to nietety nie wiem co komu mam odpisac :dry: przepraszam :(

11 lata 11 miesiąc temu #556680 przez georgette102
o kurcze, emma Ty też? oby dziewczynki były zdrowe...

Ewa
ja też często wyruszam z jakimś planem zakupowym a kończy się na rzeczach dla Majki :) kupiłam jej w Smyku buciki w rozmiarze 20 i też są za duże, ale mam nadzieję, że na lato będzie jak znalazł; no i uważaj na siebie, żebyś się nie rozchorowała

11 lata 11 miesiąc temu #556697 przez gusiag
Ewa no wiadomo, że małą to męczy ale co zrobić, jak nie masz z kim zostawić to trzeba ją ze sobą brać. A buciki dużo za duże? Ola ma stopę 11cm i właśnie te 20 to chyba na stópkę 12,5cm i sama nie wiem jakie kupić..
Oby Ciebie nie złapało choróbsko..

Dorota a Twoja jakie ma te stópki, że też 20 na lato ma być??

11 lata 11 miesiąc temu #556752 przez martyna123

Mam nadzieje że się udało dodać zdjecie.

Emma Gosia trzymajcie się ciepło i do lekarza jutro szybko. Mojego męża tylko głowa bolała i źle się czuł i miał anginę.

Wiecie jak zmarzliśmy masakra ja to sie zagrzać nie umiem i też mnie zaczyna gardło boleć a małemu daje witaminę C dobrze że zabrałam.

Ewa- no to fajnie że szalejecie po zakupach mój mały nie lubił jeździć w aucie jakiś okres temu i wyrósł z tego pewnie Kindze też minie a i nasz sposób na to był też taki że na chwile szedł do taty i kręcił kierownicą i poźniej siada do fotelika i patrzy jak tata kieruje. spróbuj też niech ona pokieruje chwilkę a poźniej niech patrzy na tatę.

nie wiem co miałam jeszcze napisać przepraszam ale zapomniałam. No to pa
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #557081 przez ewelina.zak.1991
Hej:) Dziewczyny zdrowiejcie bo niedlugo wiosna!:p Martyna sliczny kotek:) mam pytanie do dziewczyny ktora dosyc dlugo karmila piersia albo niedawno odstawila. Bo niestety musze zakonczyc karmienie:/ a karmie raz gora 2 w nocy. Tak po prostu zaprzestac? Bo nie wiem... I np zastepowac mniej wiecej o tej samej porze mlekiem modyf. czy nie? Czekam na rady;) dobranoc:*

Moje maleństwo !!!:*

11 lata 11 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #557359 przez asiula2134
/

11 lata 11 miesiąc temu #557416 przez marigra
cześć mamusie

na szybko, bo jestem w pracy

ewelinda - ja jak odstawiałam od piersi, to poczatkowo zastepowałam jedno karmienie butelka, pózniej kolejne i tak stopniowo, az pokarm mi zanikł...ale skoro ty karmisz 1-2 razy w nocy to spróbuj jednej nocy podać mleko, drugiej piers - bo zbyt radykalne odstawianie od piersi spowoduje ze piers sie przepelni i mozesz dostac zapalenia

11 lata 11 miesiąc temu #557421 przez gusiag

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
gorzej ze maly ma katar... odciagaj i psikaj woda morska.
ja siedze juz godzine w poczekalni u lekarza, nie chciala mnie wpuscic bo tylko do 12 dzis i ludzi masa ale wyprosilam, ze Ola malenka, ze nie mam kiedy i ze umieram. Ciekawe ile jeszcze posiedze i czy dostane antybiotyk, jak nie to na marne to siedzenie i wdychanie wirusow...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka