- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas noc nie najgorsza, wieczorem Maja zasnęła bez histerii więc myślę, że będzie dobrze, nie jestem pewna ale wydaje mi się, że na dole po prawej stronie wybił się ząb ale chyba 4 dokładnie nie wiem, bo mnie ugryzła zanim dobrze sprawdziłam
gusiag mi nie powiedziano, że gorączka wystąpi dokładnie 2 tygodnie po szczepieniu, tylko, że może wystąpić gorączka tak jak po każdym szczepieniu a dodatkowo mogą się pojawić krosty/wysypka ze względu na ten rodzaj chorób na który jest szczepiona
martyna teraz jest jeden zastrzyk, my też idziemy tym refundowanym programem, ale kolejne szczepienie i będą już 3
asiula ja już nie wiem co Ci napisać, obyście jak najszybciej zrobili wszystkie badania... przesyłamy buziaki i przytulamy
ewelinda a jak tam u was noc?
strangerwold witamy, super, że jeszcze czasami do nas zaglądasz leci ten czas leci, Maja już skończyła roczek i zaraz kolejne pierwsze roczki posypią się na forum, a jeśli chodzi o twardą głowę to Maja ma jeszcze guza (a raczej żółtego siniaka) na czole
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Stranger witamy u nas! dawno Cię nie było, Bartuś kruszyna jest w takim razie jak ma 9 kilo, ciut więcej od Oli A Ola starsza tylko ponad 2 tygodnie i wcześniak a z raczkowaniem, chodzeniem to jest czas, każde dziecko inaczej się rozwija i dobrze, że go nie popędzasz o twardej głowie też coś z Olą wiemy pozdrawiamy Was i czekamy zawsze na jakieś wieści!
Dorota wypraszam sobie ;P ja już nie śpię od 8 rano, wstawałam do Oli kilka razy w nocy i o 6 30 jak zjadła to zlitowała się i z okazji moich urodzin dała pospać do 8
dziękuję bardzo za życzenia
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorota wypraszam sobie ;P ja już nie śpię od 8 rano, wstawałam do Oli kilka razy w nocy i o 6 30 jak zjadła to zlitowała się i z okazji moich urodzin dała pospać do 8
dziękuję bardzo za życzenia
a to bardzo przepraszam ja nie śpię już od 7. ale dostałam jakiegoś powera, drugie pranie już się pierze, zupka pomidorowa dla Mai gotowa, pulpeciki drobiowe w lodówce, mieszkanie ogarnięte, więc jak tylko mała wstanie - obiadek i spacer... pięknie świeci słońce i trzeba to wykorzystać
życzę wszystkim miłego dnia a Tobie Gosiu szczególnie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a jak Ola wstanie i zje to ubieramy się i jedziemy pomoczyć tyłeczki na termy (jedne z największych basenów termalnych w Europie) także, mam nadzieję, że to będzie miły dzień już jest i niech tak zostanie
Wam wszystkim też miłego dnia dziewczynki i chłopaki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosiu wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowia, milosci, pociechy z Oli i meza
udanej zabawy na termach
ide gotowac obiad, poki Kinia spi. Mam dzisiaj wolne i jutro i sobote i niedziele jupiii
odezwe sie pozniej
zycze milego dnia
Kini dzisiaj wybija 11 miesiac
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Kupiłam mleko smakowe w rossamnie wieczorem dam zobaczymy czy będzie smakować.
Fajna tajemnica ja nie znam dokładnego dnia poznania mojego męża bo od zawsze go znałam
Asia- biedny Kacperek skąd takie bakterie u takiego ślicznego i radosnego chłopczyka.
Ewa- Najlepszego dla Kini za miesiąc już roczek
Justyna- super chłopczyk pisz jak tam na swoim i udzielaj się czesto bo my też tęsknimy.
Emma i Gabi co tam u Zosi i Adrianka.
Ja dziś na zakupach byłam małemu kupiłam kurteczkę na wiosnę buty z nike, czapka i taka apaszkę wszystko już wiosenne no i na roczek taki super komplecik biała koszula kamizelka szara i spodnie i krawacik.Wygląda zabójczo a w bucikach śmiga bez problemu.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wstala lewa noga i ciagle marudzila, byla spiaca ale za nic nie mogla zasnac i sie wyrywala, wrocil tatus zjedlismy, wykapalismy sie, dostala butle i odrazu zasnela mam nadzieje ze sie zaraz nie obudzi
Asiula i jak tam dostaliscie te antybiotyki ? Pisz jak Kacperek sie czuje ?
Martyna szalejesz ja jutro sie przejde na sklepy bo dzisiaj mi sie nie chcialo wychodzic
Justyna fajnie ze do nas zagladasz, pisz jak wam sie mieszka i wracaj do nas
Dziewczyny wracac Gosi nie ma i nie ma co czytac
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
cieszę się, że lepiej spałaś ale jakby co to melatoniny się nie bój.
dziewczynki wszystkim Wam i każdej z osobna dziękuję za życzenia
Martyna to super, że zakupy się udały no i że znalazłaś mleka
Asieńka nieustannie trzymam kciuki
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Asia, mocno was ściskam i życzę dużo zdrówka! Oby w końcu choroby się odczepiły! Całuję was!
Gosia, cudownego roku i mnóstwa miłości!
Ewa, buziaki dla Kingusi!
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Asia chyba ty pytałas o kaszę manne na początku połowa mleka połowa wody 300 na 300, mleko 3,2% ale teraz już bez wody od kad je kaszę nie budzi sie w nocy bo brzuszek pełny i może spokojnie spac.
Teraz sie śmiałam z bartka bo bawił sie telefonem mojego i spadł mu i wszystko z niego wypadło patrzy on na ten tel wskazuje palcem i mówi tata xd. Mieszka nam sie dobrze 3 pokoje mały ma swój kąt ale zazwyczaj siedzimy wszyscy w jednym dużym pokoju gdzie tv ja nie lubię jak jest cisza. Trochę brakuje mi internetu miałam wiele dylematów chciałam kogoś sie poradzić a nie miałam kogo jesteście wszystkie moimi przyjaciółkani:*
georgette nie zapomniałam o twojej córce że miała 24 urodziny wszystkiego najlepszego !
Jutro emmy zosia na urodziny i mój tato! Wszystkiego maj od razu życzę !
Dziewczyny o której wasze dzieci kładą sie spac najszybciej i kiedy najpóźniej? Mój to najwcześniej 22 a najpóźniej 12 w nocy i jeszcze jedno pytanie na ta godzinę xd ile mają drzemek wasze pociechy w ciągu dnia