- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Tee- biedna ta Twoja malutka tyle się nacierpiała. Dobrze że zrobiłas porządek w ośrodku mysle że zmieniać nie musisz skoro jeździła i nie marudził. A co do kasy to się zdziwiłam że tyle dostałam bo na chrzciny dostałam 600 zł teraz tak podawali dużo może dlatego że robię w restauracji w święta.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Tee dobrze, że wspomniałaś u pediatry o zmianach i rządzeniu się pielęgniary, i że jeździła małpa wredna bez problemu. Ale lekarz też jest zły? Biedna malutka oby jej szybko przeszło.. a z rozmiaru który podałaś to już nie taka malutka!!86??? Ola dostała kilka ubranek w tym rozmiarze i wydają mi się gigantyczne!! my nadal nosimy 74
Martyna super, że dostaliście kasę, no i jeszcze jak robicie roczek w restauracji to tym bardziej bo to pewnie nie jest mały wydatek. My robimy chrzest w święta, ciekawe czy coś Ola dostanie. A za całą imprezę płaci teściowa, wszystko sama ustala i urządza, my przyjedziemy na gotowe
Asia ale ten synek Twój biedny z tymi nereczkami, kurde i co to jest i czemu się was trzyma 6 marca macie się pojawić w szpitalu tak? wiadomo na jak długo??
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie troszke lepiej, zaczynam uczyc sie dystansu nawet do tych najblizszych, tak zeby pozniej nie cierpiec z podwojona sila
Tee dobrze ze poszlas i zrobilas porzadek w osrodku zdrowia, co to ma byc zeby pielegniarka podwarzala slowa lekarza ??? SZOK duzo zdrowka do Zuziaka
Gosia , Martna dzieki za pocieszenie . Ja tez czekam na te lepsze polskie czasy, ale zawsze po urlopie zwszw zle sie czuje
A Gabi dziekuje za szczerosc ze szybko sie tych dobrych czasow nie doczekamy jednak zyje nadzieja ... chociaz wiem ze nadziej matka glupich
Dziewczyny co to jest te mleko smakowe tzn jaka firme polecacie a najlepiej jak wkleicie link, bedzie mi latwiej znalezc te odpowiednie
Do pracy czas papa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
www.bebivita.de/produkte/milch-getreide.html jak klikniesz na nie to pod spodem wyświetlą się smaki.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewa- lepsze czasy będą jak się politycy zmienią ale czasami warto szukać pracy w polsce już nie które zarobki poszły w góre tylko te ceny dalej przerażają
Ja też poproszę mleko smakowe ale od Gosi szczególnie bo narazie musze w de kupować próbowałam kakao dać i pluł dalej niż widzi.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
zgodnie z obietnicą zaglądam na forum częściej,
w ogóle to zapomniałam wam napisać, że w piątek Maja spadła mi z łóżka i nabiła sobie guza na czole miałam takie wyrzuty sumienia, że szok, tym bardziej, że leżałam z nią na tym łóżku, odwróciłam się na chwilę a tu huk i dziecko leży na podłodze...
asiula dzięki za życzenia, trzymamy kciuki za Kacperka, oby badania przebiegły szybko i bezboleśnie, dużo zdrówka i buziaków
tee to też miałyście przeprawę... daj spokój nie mogę tego zrozumieć, że ktoś, kto ma bardzo odpowiedzialną pracę tak lekceważy i pacjenta i swoje obowiązki, tym bardziej, że chodzi o małe dziecko
gabi u nas też chyba ząbkowanie daje nam w kość, noc zarwana a i w dzień Maja płacze i marudzi, no nic jak już kilka razy pisałam - trzeba to po prostu przetrwać
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Asia - wy tez biedni się stresujecie....trzymam kciuki za udane badania......niestety szpital nic przyjemnego - sama wiem, jak mi ja zabrali na wczesniaki z podejrzeniem wady serca na pcozątklu, wiec od zmyslów odchodziłam.....musisz byc silna i nie pokazywać dziecku sowich obaw. A swietlica na pewno jakaś jest tym bardziej że wiadomo, że to dziecięcy oddział, więc się nie mart, a jak coś bierz torbe zabawke i tyle
Dorota - buziak w człoko dla Majki...niestety nie przewidzisz takich sytuacji, dzieciaki są tak ruchliwe ze, to dopieor poczatek....
a sowją droga ciekawe co u Marioli i zosi- dawno ich nie było... ale na fb się udzielają.... Mariola przywołuje do porzadku
Emma - czekamy na zdjęcia Zosinka...nie wymiguj sie
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
u nas noc okropna chyba zabki bo non stop ma cos w buzi, gryzie co popadnie... mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej.
Asia musicie przetrwac ten pobyt w szpitalu.
Georgette wspolczuje upadku i wiem jak sie czujesz bo sama to przezylam
no wlasnie ciekawe co u Marioli i Zosi..
to ile dzieci juz chodzi??? moj Michas jest nadal na etapie chodzenia przy narozniku
Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość