BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 10 miesiąc temu #578925 przez gaabrysia
Tee można słuchać teściowej a i tak trzeba robić to co się samemu uważa za stosowne..

co do wózka,to ja jeszcze zamierzam korzystać z tego co mam.. ale lekką parasolkę też zakupię.. może za rok... My trzymamy w aucie na dole więc się nie na dźwigam ;D

Dorota Zosia nie tylko stoi , ale i chodzi już jak torpeda;)

ja jak kod sie nie zgadza ,biorę cofnij i dopiero kopiuje ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #579491 przez emma
czesc! :)

spalam dzis tylko 4 godziny, a ze juz po 23, to nie zabawie dlugo. opisze wam wszystko ze szczegolami, ale we wtorek (jutro szkolenie, bede w domu po 22 :().

dzisiaj zdaze tylko zarzucic najfajniejsze zdjecia :)
najwieksze w ostatnim rzucie to Zosia z ulubionym prezentem - wozeczkiem.
nazwalam to zdjecie "nie, dziecko, szynka jest za droga, od dzis kupujemy pasztetowa!" ;)

spokojnej nocy! :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #579512 przez gaabrysia
Fajnie, ze Kasia jest w dobrych rękach:) zdjęcia, super! A ja dziś czuje się podobnie jak ty wczoraj czyli nie spie od 3 od razu po pracy liczę na drZemkę inaczej nie wytrzymam do obiadu:(miłegoo dnia , wpadnie później więc dziewczyny poprawcie się z tym pisaniem :)

11 lata 10 miesiąc temu #579754 przez strangerwold
Czesc dziewczyny!
U nas postępy bartus wczoraj stał sam dobra minutę oczywiście go asekurowałam a za chwilę zrobił parę kroków sam normalnie niesamowite uczucie patrzeć jak mój syn sie rozwija uczy sie chodzić samodzielnie jeszcze dużo czasu zanim będzie chodził ale robi postępy.:) po jutrze już roczek dziewczyny stosujecie ta tradycję że daje sie pismo św nozyczki kieliszek i coś tam jeszcze:)?
A tak zmieniając temat już nie ogarnian tego snu mojego syna spał wczoraj ostatni raz o 14 i dopiero poszedł spac po 23 a tak to ledwo wytrzymuje do kąpieli. Co do snu w nocy to nie zapeszam ale śpi ładnie bywa tak że śpi nawet do 10rano ale mi wystarcza spanie do 8:)
gabi, emma-zdjęcia świetne impreza udana fajnie tak z dzieciaczkami w tym samym wieku:) Zosia taka już duża śliczna panna .
Dorota- pewnie zmęczona jesteś pamiętam jak ja miałam zarwane noce choć bartek zazwyczaj spał o wilku mowa właśnie zasnął przy tv w wózku xd a więc kochana znajdź wolną chwilę i odpocznij porządki i obiad nie uciekną:*

11 lata 10 miesiąc temu #579802 przez marigra
cześć dziewczyny

Emma - gabi - rewelacyjne zdjęcia, a Kasia (jak się domyslam, super ekstra lala), ma świetną opiekunkę:D

dziewczyny odpocznijcie jak możecie

Justyna - gratulacje dla Bartka, teraz to dzieciaki w takim tempie sie rozwijaja ze tylko patrzec jak beda same chodziły.

u nas Zuza jeszcze boi się puscic, ale juz widze, ze np. nie trxzyma sie kurczowo dwiema łapkami, tylko opiera sie np łokciem ,a raczkami wymachyujue, potrafi się juz schylic z podparciem, wiec jest lepiej. Licze ze niedlugo uda sie wkoncu stanąc samodzielnie, ale nie pospieszam, wszystko w swoim czasie

11 lata 10 miesiąc temu #579863 przez Tee
Hej :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

GABI, EMMA dzieciaczki prześliczne, fotki super!!! Jeszcze raz ogromne buziaki dla ZOSI :kiss:
nie mogę się doczekać naszego świętowania!!!

Witaj Stanger- gratuluję postępów!!!

miłego dnia :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #580061 przez gaabrysia
hej popołudniowo;)

fajnie,że jesteście i mam co czytać. Ja wyspana, wyspacerowana i obkupiona czyli szczęśliwa;)

wiosne mamy w warszawce - jest super ;))

dziewczyny kupiłam taką książkę-album,nie wiem jak będzie wyglądało w rzeczywistości ale zapowiada się fajnie. Widziałam kiedyś w "pani gadzet" i bardzo mi się podobała, teraz taka oferte trafiłam . kupiłam 2, ale muszę przysiąść i wybrać fotki.

www.citeam.pl/oferty/cala-polska/fotoksi...ka+grupa,fotoobrazki

może któraś z was chciałaby kupić, czasu nie wiele.

dziękuję za miłe słowa w imieniu Adrianka;)

11 lata 10 miesiąc temu #580133 przez georgette102
cześć

dziewczyny nie obraźcie się na mnie, ale nie mam weny do pisania, znowu nie spałam a w dzień jakoś nie bardzo potrafię zasnąć, chociaż jeszcze kilka takich nocy i pewnie uda mi się zasnąć nawet na stojąco :silly:

oby jutro było lepiej

11 lata 10 miesiąc temu #580156 przez strangerwold
Ale miałam dzisiaj fajny dzień raz że pogoda była idealna dwa że spotkałam koleżankę z gimnazjum okazało sie urodziła córkę ma 5 miesięcy i mieszka 1,5km ode mnie! W końcu będę miała z kim spacerować:) a trzy byliśmy na spacerze 3godziny dawno tyle nie byłam nogi mnie bolą chce mi sie spac ale opłacało sie dzień pełen wrażeń bartek jak wrócił to miał taki apetyt że szok znów go uczyłam złapać równowagę jeszcze go nie puściłam a on już chce iść ale potrafi przejść przez cały pokój jestem z niego mega dumna!

11 lata 10 miesiąc temu #580372 przez gusiag
hej
Emma Gabi fajne zdjęcia a dzieciaki jeszcze fajniejsze :)

Justyna Bartek też słodki facet, fajnie, że już postępy robi w próbach chodzenia, brawo. Fajnie że się z koleżanką odnalazłyście :) miłych wspólnych spacerów

Marigra nic nie musisz pośpieszać bo Ci z dnia na dzień przestanie używać łokcia ;)

Gabi ja taką fotoksiążkę zrobiłam z urodzinowych zdjęć Oli + 20 odbitek 10x15 z wysyłką za niecałe 9 euro. W PL moja siostra też takie robi czasem i jest zadowolona. Także pewnie i Tobie się spodoba :) wybieraj fotki i działaj :) a co to za zakupy robiłaś? Pochwal się

Dorota ja też kijowo sypiam a po super nocach Oli znów jest marudzenie i wstawanie o 6 30 plus jedzenie w nocy. Może to znów dwójka, bo przecież mamy tylko jedną jak na razie.

Tee a jak Zuza, oprócz tego że czysta? zdrowieje już?

u nas też wiosna, piękne słońce cały dzień, 6 stopni na plusie a w słońcu jeszcze cieplej. Spacerowałyśmy z Olą dziś dwa razy. Ola już śpi od 30 min bo nie mogła zasnąć o tej swojej 16 i przetrzymałam ją, zjadła i padła już przy końcówce butli. Ciekawe czy o 6 już będzie wyspana.. jak sobie pomyślę o zmianie czasu to już się boję... :ohmy:
mnie boli głowa od wczoraj bez przerwy, nie wiem czemu. Boli mnie i kark i ramię i w plecach coś jakby nerki i w ogóle kiepsko się czuję. Starość nie radość :pinch:

11 lata 10 miesiąc temu #580546 przez aisod
Hej!
Dziś jakiś ciężki dzień... :( nawet nie mam siły czytać :/

Może rano będzie lepiej...

Dobrej nocy

11 lata 10 miesiąc temu #580886 przez ewelinda83
Czesc dziewczyny ja tylko na chwilke :dry:
Za nami ciezka noc, a raczej poranek . Kinga obudzila sie przed 6 i zaczela sie bawic, zasnela dopiero po 7. Ona spi teraz w najlepsze a ja musze sie ssykowac do pracy i robic szybki obiad :angry:
Slepia mi sie kleja i glowa cmi :angry:

Sprobuje zagladnac wieczorem, milego dnia :)

11 lata 10 miesiąc temu #581025 przez ewelinda83
no i dup ... :angry: :angry: :angry: obiadu nie bedzie bo kuchenka nie dziala :angry:
przygotowalam tylko a reszte bedzie maz robil jak juz kuchenke naprawia.

11 lata 10 miesiąc temu #581116 przez martyna123
witajcie dziewczyny

Emma i Gabi -świetne zdjecia a dzieciaki są śliczne.

Justyna- ja robiłam te wróżbę na roczek i wziął różaniec bo się błyszczał.

Wiecie popadłam w zakupoholizm dla małego codziennie coś kupuję już dziś postanowiłam z tym skończyć bo ma tyle ciuchów że masakra potem i tak będzie chodził w tym samym bo jak wczoraj mu kupiłam kurtkę z jeans to chciał się denerwował guzikami przy rękawach.

Dziś rano wstaje patrzę dziecka w łożku nie ma a on spał na podłodze i nie wiem czy spadł czy sam zeszedł bo mu przeszkadzało jak tata chrapał bo jest chory i nie szło spać przez mojego męża.

A i moje dziecko przestało jeść pieczywo więc już nie wiem co on chce jeść

11 lata 10 miesiąc temu #581833 przez ewelina.zak.1991
Z tym roczkiem to mam troche problem bo msze mamy o 10,30 wiec od razu po mszy bym musiala podac obiad czyli o 11.30 i jak dla mnie to za wczesnie i poza tym musialabym o 4 rano chyba wstac zeby zrobic na 15 osob a gdzie jeszcze salatki przystawki pokroic ciasta, wedliny... Wiec chyba zaprosze na 14.

a tak z innej beczki o ktorej dajecie ostatnia butle mleka? Przed czy po kapieli?

Moje maleństwo !!!:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka