BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #584274 przez asiula2134
/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #584286 przez marigra
asia - no i pieknie odpisałaś tesciowej.... kurcze przychodzi do dziecka a chce siedzieć....niech sie wnuczkeim zajmie lepiej, a nie duspko grajdoli- przepraszam, ze tak psize, ale no naprawde ludzkie pojęcie przechodzi jej beszczelność

a Kacperek oby szybko się wyplątał z tego choróbksa.... a widze już znasz diagnoze tego schorzenia tak???

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #584306 przez asiula2134
,

11 lata 10 miesiąc temu #584312 przez gusiag
marigra to znaczy, że Twoje śliczne dzieciątko jest już roczniakiem?!!! rany julek zgapiłam się przez te moje doły.. czy 8 marca nie urodziły się dwa forumiaki??
Ogromny buziaczek dla Zuzy!! :kiss: wspaniałych dni, zabawek, miłości od rodziców i bliskich, zdrówka i zawsze uśmiechniętej ślicznej buzi!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: od cioci Gosi i Oli :)

A Ola je "słoiczki" tak je nadal nazywam mimo, że to już obiadki w takich talerzykach plastikowych, no ale gotowce. I właśnie wydaje mi się, że to jest smak który zna, który lubi i dlatego nie chce za bardzo tego, czego nie zna, co nie ma takich kolorów smaku itp. Myślałam, że tylko ja daje Oli słoikowe jedzenie.. Ona tak to lubi, zjada całą wielką porcję w kilka minut. Nie ma z tym problemu, pije mleko zwykłe i smakowe, je serki i jogurty, czasem jajecznice i czasem kiełbaskę, nie chce za nic w świecie zjadać wędliny ani pomidorów. Sera żółtego też nie za bardzo..

Asieńka musi być dobrze wreszcie, a kota bym chyba rozniosła! ;) a tekst do teściowej wymiata :) jestem z Ciebie dumna :D

11 lata 10 miesiąc temu #584322 przez martyna123
Gosia moj ma teraz taki kaprys ze tez mela i wypluwa nic mu nie smakuje i tez je z sloikow a kiedys to sloikow nie chcial tylko jadl to co my to moze taki okres maja bo ciocia mi tez mowila ze jej syn tak robil

Asia tesciowa masz wredna. A co do tych bakteri to jakas masakra biedny Kapi.

Najlepszego dla Zuzy rosni zdrowo i duzo usmiechu

Szymon co chwile wymiotuje sluzem z pluc z antybiotykiem i nie wiem co robic

11 lata 10 miesiąc temu #584323 przez gusiag
Martyna byliście u lekarza???

11 lata 10 miesiąc temu #584331 przez martyna123
Tak wczoraj dal antybiotyk powiedzial ze zapalenia nie ma ale ma duzo sluzu dostal antybiotyk syrop na kaszel ale on jak kaszle to sie to odrywa i wymiotuje i antybiotykiem tez

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #584346 przez asiula2134
/

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #584348 przez asiula2134
.

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #584367 przez asiula2134
.

11 lata 10 miesiąc temu #584414 przez martyna123
Asia- no to jest antybiotyk w syropku taki różowy taki słodki i dobry napewno też kiedyś go miałaś bo ja pamiętam go z dzieciństwa nazywa się Cefaclor. A lekarz dał antybiotyk ponieważ miał dużo śluzu na drogach oddechowych w uszkach czerwone i w gardełku a ten antybiotyk jest bezpieczny. Też bym mu nie dała jakiegoś mocnego antybiotyku w tabletkach bo bym go faszerować nie chciałam ale wiem że ten jest bezpieczny i taki smczny że sama bym go wypiła :laugh:

Mnie już temperatura opadała mam 38 i wstałam z łózka na kompa bo na tel to źle się pisze.

Asia- moja teściowa nawet się nie zapyta co u nas jak się czujemy a jak przesunełam roczek z 23 marca na 1 kwiecień to miała problem ale ją olałam i tez mam taki problem jak Ewelina bo mam na 11 mszę jeszcze nie wiem czy zapisać się na nią bo mały biega i by biegał po całym kościele i piszczał i troche się boję a do restauracji mam na 16 bo świeta i oni też tak otwierają ino że ja mam problem bo nie wiem czy zacząć od obiadu czy od torta a np kolecje podać taką na ciepło jak obiad.

11 lata 10 miesiąc temu #584503 przez strangerwold
www.photoblog.pl/damiankowaa/146005199/5050129/
tu sa zdjecia z urodzin Bartusia;)

Marigra wszystkiego najlepszego dla Zuzi;*

11 lata 10 miesiąc temu #585140 przez aisod
Witam!

marigra sto lat dla Zuzi!

Niech te choróbska się wreszcie skończą, na szczęście idzie wiosna i lato, powinno być lepiej :D
Przecież dzieciaczki nie mogą się tak ciągle męczyć! Zdrówka dla wszystkich!!! :*

gusiag nie wolno się dołować... tytyty ;) Już tu uśmiech na twarzy chce widzieć :P Co dojedzenia to się nie przejmuj, możesz jej próbować np. podkładać coś z Twojego talerza, jakieś ugotowane warzywka, makaron, ryż i niech próbuje, na początku daj się jej tym pobawić, porzucać rozgnieść, a w końcu coś wyląduje w buzi :) Bo będzie chciała poczuć smak "zabawki". Ja Miśkowi robiłam pierwsze dorosłe posiłki trochę wedle zasad BLW. To znaczy, że dziecko dostaje kilka rzeczy na talerzyku i samo ma sobie wybrać na co ma ochotę ;) u nas się sprawdziło. Może Oli też podpasuje. :)

Miłego weekendu

11 lata 10 miesiąc temu #585325 przez marigra
czesc dziewczyny

dziękujemy za życzenia...jstem z lekka nieprzytomna bo moje dziecjo zrobiło bunt na sen, sale pewnie nie ona jedna.

Tee - 100 lat100 lat nieeech żyyyyje naaaam, a kto Zuzia :D

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #585373 przez asiula2134
.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka