BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 10 miesiąc temu #590343 przez gusiag
Gabi to ząbkowanie to u wszystkich chyba i jakoś tak wszystkie chyba nie śpimy.. ciekawe kiedy się to skończy.. Ty i kilka dziewczyn dodatkowo pracujecie to już w ogóle podziwiam.

Martyna zrób sobie test. Ale to pewnie choroba, nie martw się i zdrowiej

Aisod mimo, że jakaś bardzo religijna nie jestem to razem z Olą oglądałyśmy - ciut długo czekałyśmy ale obejrzałyśmy jak wyszedł na balkon. Wydaje się być sympatyczny. Wiadomo że naszego papieża kochaliśmy wszyscy najbardziej, ale ten pewnie będzie też przyjemny a jakie zmiany w kościele zrobi jakie ma poglądy to szczerze mówiąc nie wiem, nie czytałam jeszcze o nim.

Tee bardzo fajne zabawki :) dobry wybór.
Gratulujemy 4 ząbka :) u nas chyba idzie 6 już tzn dwójka na górze druga, bo płaczu jest dużo, np teraz po pół godziny snu zerwała się z płaczem i czerwonym policzkiem, musiałam dać czopek, planowałam nie dawać ale jednak jak ma jej ulżyć to dałam bo zasnęła teraz. Mam nadzieję, że prześpi spokojnie jakiś czas przynajmniej.
Dobrej i spokojnej nocy kochane

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #590365 przez asiula2134
.

11 lata 10 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #590381 przez asiula2134
.

11 lata 10 miesiąc temu #590389 przez gaabrysia
No to fajnie, ze nie tylko Adek na cych jeszcze;) karmie bardzo podobnie, ale w nocy z 3 razy.. Myślę, ze on nie dojadą budzi się biorę go do nas do łóżka piją chwile i zasypia po jakiś 2-3h sytuacja się powtarza a ja za każdym razem go odkladam do lozeczka a może poproszę go lekko powinnam budzić. A może jemu poproszę chce się pić? A tak po zatym ostatnio w gazecie czytałam,ze dziecko które pije z piersi jest na podobnym "haju" jak po trawce;) nieźle porównanie. Asia u nas też po 6 zębach była dłuższą przerwą, ciesz się póki czas i się wysypiaj. Dwójkę na dole ma już prawie tak dużą jak jedynki,a druga cholera wylezc nie może.. I go męczy;(
Papiez faktycznie wygląda na sympatyczn go czego o poprzednika powiedzieć nie mogłam..

Zaraz sobie obejrze Tee prezenty zuzi;) impreza dopiero przed wami?

11 lata 10 miesiąc temu #590396 przez gaabrysia
Sorry za literowki, ale już jestem napadnięta żeby teraz kredytować i to jeszcze z telefonu ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #590400 przez gusiag
nie kredytuj już kochana i idź spać bo skoro jesteś napadnięta to lepiej odpocząć :) :P
p.s. rozumiemy wszystko nawet z błędami :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #590401 przez gaabrysia
Ha ha ha to się usmialam co post to jeszcze lepiej. Ide spac dobrej spokojnej nocy życzę :)

11 lata 10 miesiąc temu #590403 przez gaabrysia
No to fajnie, ze nie tylko Adek na cych jeszcze;) karmie bardzo podobnie, ale w nocy z 3 razy.. Myślę, ze on nie dojadą budzi się biorę go do nas do łóżka piją chwile i zasypia po jakiś 2-3h sytuacja się powtarza a ja za każdym razem go odkladam do lozeczka a może poproszę go lekko powinnam budzić. A może jemu poproszę chce się pić? A tak po zatym ostatnio w gazecie czytałam,ze dziecko które pije z piersi jest na podobnym "haju" jak po trawce;) nieźle porównanie. Asia u nas też po 6 zębach była dłuższą przerwą, ciesz się póki czas i się wysypiaj. Dwójkę na dole ma już prawie tak dużą jak jedynki,a druga cholera wylezc nie może.. I go męczy;(
Papiez faktycznie wygląda na sympatyczn go czego o poprzednika powiedzieć nie mogłam..

Zaraz sobie obejrze Tee prezenty zuzi;) impreza dopiero przed wami?

11 lata 10 miesiąc temu #590519 przez mariola2041
to moje dziecko jest inne ona zabkowanie przechodzi bez bolu juz ma cztery zabki a spi cale noce nie marudzi nie wiem czemu tak jest ale tylko jak jej zabki wychodza ma katar

[url=http://

[url=http://

[url=

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #590600 przez aisod
Dzień dobry!

Trochę lepsza noc dziś była, może dlatego, że tata częściej wstawał do syna niż zazwyczaj ;) Nawet do cyca to on mi dziecko podawał więc trochę poleżałam dłużej :D
Gabi co do nocnych karmień to podobno lepiej dawać bardziej kaloryczne posiłki w dzień to później dziecko nie musi uzupełniać baterii w nocy. A obstawiam, że bardziej im się pić chce niż jeść, ale ja tam wolę Miśka nie wybudzać, żeby mu dać pić z kubka, bo bym go później usypiała godzinę :P, a tak 5-10 minut ssania i śpimy dalej :D
A z tym "hajem" to pierwszy raz słyszę, ale się zdrowo uśmiałam z tego :P i z kredytowania też ;)

Tee fajne zabaweczki i posłużą jej dłużej, także wybór trafiony myślę :) U nas też kotek to kikikiki ;)

gusiag no ja wierząca jestem, także cieszę się bardzo :P Ale faktycznie, jak go zobaczyłam to fajne na mnie zrobił wrażenie :) Ja też jeszcze nie wiem jaka będzie jego postawa co do świata, ale jestem dobrej nadziei, nawet przez to, że nadał sobie imię Franciszek (a św. Franciszek z Asyżu to bardzo skromny człowiek był) i jeszcze ten żart o końcu świata :P. No nic zobaczymy.

asiula mnie tam drażnią niektórzy księża, którzy za bardzo wtrącają się do polityki i czasami nie wiedzą co mówią :/, ale tego Papież nie zmieni, niestety... To już są po prostu tacy ludzie :/
A tak poza tym : STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM, a kto KACPER!!! Buziaki dla następnego Roczniaka :*

No i bym zapomniała o Michałku Eweliny. HAPPY BIRTHDAY TO YOU! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #590609 przez gaabrysia
Fajnie, ze was rozsmieszylam. Sama też się nieźle ubawilam;) nic tylko z tel pisać.. Hihi. Wszystkiego dobrego dla Kapiego;) później wpadne na dłużej;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #590611 przez gusiag
Kapi ślicznoto :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #590724 przez georgette102
dzień dobry wszystkim

u nas noc gorsza od poprzedniej ale lepsza od najgorszych :silly: słonko świeci za oknem i chyba trzeba wybrać się na spacer

asiula wszystkiego najlepszego dla Kacperka, dużo zdrówka (przede wszystkim), szczęścia oraz mnóstwa prezentów z tej okazji :kiss: :kiss: :kiss:

gabi ja też bym nie kredytowała jak bym była napadnięta :lol: ale się uśmiałam...

teraz nie mam za bardzo czasu, ale jeszcze tu wrócę :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #590791 przez gaabrysia
Fajnie, ze was rozsmieszylam. Sama też się nieźle ubawilam;) nic tylko z tel pisać.. Hihi. Wszystkiego dobrego dla Kapiego;) później wpadne na dłużej;)

11 lata 10 miesiąc temu #590797 przez asiula2134
Dziękujemy za życzenia wszystkim ciociom o maluchom :-)

Życzymy dużo zdrowka i uśmiechu na twarzy Michalkowi Eweliny! ROSNIJ Zdrowo Kachany Maluchu!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka