- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
No ale jak mam iść z nim do fryzjera skoro jak lekarz go dotyka to on się drze na całego to u fryzjera będzie gorzej a ma taki nieład na głowie i teraz kwadratową grzywkę że przydał by się fryzjer
A teraz pytanie które miałam pytać już miesiąc temu ale zawsze zapomniałam.
Mój mały ma taki krostki na buzi z takim białem zakończeniem trzeba się przyjrzeć żeby je dostrzec ale czasami jest ich więcej a czasami mniej no i pytałam się lekarza tutaj już 2 razy i raz powiedział że to od zimna powiedziałam że smaruje kemem ale on mi dał taki za 10 euro i powiedział że tym nie pomogło. Teraz jak byłam powiedziałam że dalej jest on powiedział że to alergia ale nie zrobi mu testu bo od 3 lat można ale jak by to była alergia to chyba by miał też chyba na więcej części ciała a on jeszcze na jednej rączce ma 3 takie krostki a na buzi chyba z 50. No i czasami ma też czerwone plamy najbardziej pod smoczkiem albo jak śpi na policzku i jak się ślini to mu się robi.
czy Wasze pociechy też tak mają??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ola siedzi z nami przy stole jak jemy obiad ale jak już uda mi się jej coś podać to wypluwa. Ona je to co lubi jak jej nie pasuje to nawet nie chce spróbować, minie jej. Poza tym tak bardzo ją bolą ząbki że chyba też dlatego woli takie miałkie
Grzywka młodemu odrośnie nic się nie martw
w sprawie krostek nie pomogę
dziewczyny idę spać, przepraszam ale nie mam siły. nadrobię jutro
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobranoc miłej i przespanej nocy
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
martyna jaką krzywdę? przecież włosy szybko odrosną a jeśli to nie jest twoja mocna strona to może faktycznie więcej nie zabieraj się za strzyżenie Szymonka z tymi krostkami nie pomogę, bo u nas nie ma takich problemów
gusiag jak dzisiaj spałyście? Majka kręciła się całą noc a jak wstałam do niej o 1. była cała odkryta, tak rozkopała kołderkę no i wstała już o 5.30
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Dorota u nas dziś super w porównaniu z innymi nocami. Dałam jej viburcol na noc i nie zapłakała przez sen w nocy ani razu, wstała o 4 30 jeść i spała do 6 30 a że ja poszłam spać razem z nią o 20 30 to spałam 10 godzin!! także jestem wyspana
Może Majce za gorąco jej w nocy, my mamy otwarte okno na noc w pokoju obok, żeby wpadało powietrze świeże i żeby nie było za ciepło.
Martyna ja sama obcinałam grzywkę Oli i nie wyglądała źle, nie wybieram się z nią do fryzjera, wystarczy ciąć tak jak fryzjer, brać do góry i lekko przycinać a nie na czole równo i będzie ok
A co do tych bazarków to u nas są praktycznie codziennie w różnych częściach miasta. idziemy jutro i pojutrze a jak się uda to jeszcze w sobotę rano polecę przed wyjazdem w góry
mówię Ci, uzależnienie, ale jak tu nie iść skoro można nowy płaszcz ZARA kupić za 3 euro? Albo stolik chicco za 4 euro? uwielbiam
co u reszty mamusiek??
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asiula super, że Kapi zdrowy oby już było tylko coraz lepiej. I ty się nie dawaj tej chorobie!!
u nas też brzydko i jutro ma śnieg padać. Ale spacery i tak co dzień robimy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
myślę, że małej nie było zbyt gorąco, bo trzymamy stałą temperaturę w pokoju, po prostu tak się kręciła, bo widocznie zęby dokuczały
asiula to dobrze, że z Kacperkiem lepiej i ty też zadbaj o siebie
no dziewczyny piszcie co u was
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia-u mnie to samo mały prawie zdrowy a ja coraz bardziej nie.
Wiecie dziś jechaliśmy do lekarza od małego i ja zacząłam wymiotywać i teraz mam cykora że w ciązy jestem masakra mogłam brać te anty i mieć spokój.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Wiecie, że mamy Papieża!
A tak na szybko...
asiula w ccc też byłam i nic tam nie było :/ Jeszcze poszukam w innych sklepach, bo tu w tej mojej dziurze to nic nie można znaleźć
co do antybiotyków to my też już mamy kilka za sobą i dlatego więcej nie chce... Na razie nie widzę pogorszenia to nie idę do lekarza, wiem trochę ryzykuje...
gabi to ja zostałam jeszcze na cycowym polu Ja nie daje małemu mm, bo go brzuch po tym boli, a karmienie mi nie przeszkadza Cyca daje raz-dwa razy dziennie, plus na dobranoc i ze dwa razy w nocy. Oprócz tego dostaje jogurt czy budyń, no i raz w tygodniu mleko z płatkami, albo z chlebkiem. To tyle z nabiału Ja karmić planuje skończyć przed 2 urodzinami, ale mam nadzieję, że Michał sam zrezygnuje wcześniej . Już miałam kilka takich dni, że cyca chciał tylko na dobranoc i raz w nocy, a ja myślałam, że to krok w stronę rezygnacji
gusiag dobrze, że mówisz, że Oli minie Próbuj pomalutku, nie naciskaj, a na pewno się doczekasz
dobra lecę sprawdzać kto to został tym Papieżem
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziękuję za wszystkie linki dotyczące propozycji prezentów...jako że Zuza nie ma wielu zabawek a lubi bawić się kartonikami, łyżeczkami, pokrywkami, garnuszkami... itp. podobnymi rzeczami zdecydowałam się na to allegro.pl/smoby-ecoiffier-suszarka-nacz...nia-i3083339433.html
i na to allegro.pl/show_item.php?item=3060758363...40a86acf77d00be2ff62
chciałam kupić jej taką huśtawkę allegro.pl/little-tikes-hustawka-gleboka...5-l-i3082333035.html ale ostatecznie zdecydowałam się na tamte powyższe linki
huśtawkę kupie za miesiąc na zajączka
Zuza dziś pół dnia (no dobra 2x po 30 min) bawiła się nowymi zabawkami jeszcze nie gotowała zupki... ale herbatkę wypili wszyscy domownicy... bardzo jej się spodobało. Jak podrośnie a przede wszystkim będzie już umiała stać to dokupię jej kuchnię z piekarnikiem i kilka nowych kuchennych "akcesoriów"...
u nas w końcu wyszedł 4 ząbek taka jestem szczęśliwa! może chociaż ze dwie noce będziemy mieli przespane... zanim zacznie się kolejny "wysyp zębów"
aha i nauczyliśmy ją nowe słówko jak pytamy gdzie jest ciocia- bierze telefon, przykłada do uszka i mówi "Ania"... jeszcze dwa dni temu mówiła "Niania" a dziś już ładnie Ania
a jak woła kotka to krzyczy kikikikikikikiki
ps. dziękujemy za życzenia
dobranoc.