BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 10 miesiąc temu #592559 przez aisod
mi się nasuwa gusiag na moderatora ;) zawsze motywuje wszystkich i wie co się kiedy działo :) Zgodzisz się?

co do basenu to chętnie, ale my tak samo jak tee boimy się choróbska :/ może w lecie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #592595 przez georgette102
witajcie kochane

u nas dziś noc paskudna, od północy do 3. Maja nie chciała spać a o 6. już wstała, później położyła się o 11.30 a ja razem z nią

gusiag na moderatora a później... na prezydenta :silly: hehe taki mały żarcik, ale z tym moderatorem to aisod zgadzam się z tobą

gusiag zazdroszczę wyjazdu, no i oczywiście zadbaj o zdrowie, mam nadzieję, że to nic poważnego

marigra
ja tu ostatnio często bywam :P lepiej częściej do nas zaglądaj to będziesz miała czyste sumienie

gabi oj tak, mężuś był zadowolony z takich rarytasów, ale tak jak mówiłam większość spakowałam gościom, bo jego też próbuję odchudzić :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #592654 przez gaabrysia
Hej, hej ja też ja też się przecież ostatnio udzielam nawet często podwójnie;) zjadlam się i ja, Gusiag na moderatoea;)

11 lata 10 miesiąc temu #592661 przez gaabrysia
Eh chyba przestanę pisać z tego tel! Dlaczego w mszach nie wychodzą mi takie bzdury wydaje mi się ze pisze ok a później jąk czytam już posta.. Same literowki..

11 lata 10 miesiąc temu #592823 przez georgette102
oj tam gabi nie przesadzaj, literówki są zabawne, więc nie rezygnuj z pisania, lepsze posty z błędami niż ich brak

emma
nie chcę się czepiać, ale już zbyt długo się nie odzywasz, i oto dostajesz ode mnie pierwszą żółtą kartkę :silly:

gusiag
jeśli ty nie chcesz się dorobić upomnienia to wskakuj na forum i pisz

11 lata 10 miesiąc temu #593023 przez aisod
gaabrysia napisał:

Dlaczego w mszach nie wychodzą mi takie bzdury

Normalnie się popłakałam :lol: Tak jak piszę georgette pisz nam dalej z telefonu :) Jest co czytać i się pośmiać można, a i tak każdy wie o co chodzi :blink:

Ja się kładę już więc dobrej nocy życzę :)

11 lata 10 miesiąc temu #593025 przez gaabrysia
Przekonalas mnie,a ze są zabawne sama się ostatnio przekonalam..mało co się nawet nie posikalam;) może wkoncu się przyzwyczajeń do pisania z tel.

Ja daje Emmie druga żółtą kartkę. Praca pracą, ale żeby chociaż na chwile (nie mówię codziennie) nie wpaść .. popraw sie;)

Gusiag, a ty relacjonuj wyjazd chociażby z tel.

Odrazu widać, ze weekend się zaczyna..
Spokojnej nocy i do jutra :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #593028 przez gaabrysia
Ooo tego nie zauważyłam...;)

11 lata 10 miesiąc temu #593163 przez gusiag
kochane nie mogę za dużo napisać bo jeszcze nie gotowa jestem, lecę pod prysznic póki moje dziecko śpi!! jeszcze śpi!! :lol:
wracam w środę, jeśli będzie tam net to będę pisać.

Co to znaczy i jakie ma się obowiązki w związku z tym moderatorem? :) i czy to może poczekać do powrotu? bo teraz totalnie nie wiem o co kaman i muszę uciekać.
Wczoraj nie pisałam bo byliśmy na urodzinach u kolegi i dzieciaki się wybawiły znów.
Kochane jak tylko będzie tam sieć będę zaglądać, a jak nie odezwę się w środę.

:kiss: całujemy i życzymy miłego weekendu

11 lata 10 miesiąc temu #593220 przez georgette102
cześć dziewczynki

ja tylko na chwilę, bo zabieram się za ostre porządki

gabi cieszę się, że Cię przekonałam :) a więc czekamy na ciąg dalszy zakręconych wypowiedzi :blink:

gusiag
wydaje mi się, że moderator musi pilnować ogólnie ładu i porządku na forum (w tym przypadku w naszym wątku) czyli edytować posty zawierające wulgaryzmy, treści erotyczne czy reklamy... u nas na szczęście nie ma takich problemów, więc się nie napracujesz :silly:

miłego dnia kochane
odezwę się później

11 lata 10 miesiąc temu #593242 przez marigra
dzień dobry

tak na szybko widzialam wczoraj emma na facebooku a u nas cisza i co????? emma - dostajesz żółtą kartkę, ale nie wiem czy to nie powinna być już czerwona :silly:

u nas ogólnie noc taka marudna i płaczliwa była no ale idą górne dwójki więc nie ma się co dziwic..

gosia - odpoczywajcie ile tylko mozecie nalezy wam sie relaks

no nic ja tez lece sprząaataaać:):):):)

11 lata 10 miesiąc temu #593383 przez strangerwold
Czesc dziewczyny:*
współczuję chorym maluszkom:( życzymy powrotu do zdrowia kurde czytam was a pisząc na tel zapominam co komu odp xd skleroza w tym wieku? Xd u nas noc dobrze bartus ładnie spał do prawie 9 ale ja już po 6 wstałam wyspana szok miałam wrażenie że to 10:) wczoraj kupiłam nocnik synowi i już zrobił parę razy si si dumna mama:) przy wychodzeniu zabkow nie mamy zbytnio problemów slyszalyscie że podobno miodem smaruje sie dziasla i bardziej to pomaga niż żel? A propos miodu mój mały znów zaczął kaszleć i czytałam że po roku można dawać miód na kaszel i pomogło ale trzeba ostrożnie bo miód też podrażnia gardło.
Teraz mam sprawę łóżkowa do was że tak powiem kocham mojego faceta ale kompletnie nie mam ochoty na seks i w tym miesiącu kochaliśmy sie tylko raz.. Kiedyś od tak miałam ochotę mój myśli że inny mi sie podoba ale tłumacze mu że libido mi spadło kuzynka mi poleciła aseqrelle mam nadzieję że coś pomoże bo co to za związek bez seksu pomijając to że mamy dziecko xd

11 lata 10 miesiąc temu #593439 przez martyna123
Cześć kochane

Ja nadal chora i mój mąż też jadłam antybiotyk który nie pomógł a osłabił, Szymon ma tylko katar już a my z mężem padamy.

Ja też jestem za Gosią.

Gosia- Miłego wyjazdu

Gabi- super masz ten telefon :P

Justyna- Wiem że miód uczula więc uważaj żeby mu nie spuchło podniebienie bo ja jak na początku ciąży wziełam tabletki z miodem bo byłam chora spuchło mi cała podniebienie że nie umiałam nawet śliny przełknąć zaczełam płakać i drzeć że się udusze i przyjechało pogotowie. A co do seksu to nie ino ty masz ten problem u mnie to samo czytałam ostatnio na ten temat i to niby trzeba zrobić coś dla siebie np nowa fryzura nowy makijaż nowy styl spotkania a przyjaciółkami tzw zrobić coś dla siebie a nie czuć się tylko mamą. Ja narazie przez chorobe nie mam siły na zmianę ale za tydz jestem umówiona z fryzjerem jade na zukypu i na impreze z przyjaciółkami :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #594212 przez aisod
Witam niedzielnie :)

Już po spacerku, po obiadku i teraz relax przy skokach ;) no przynajmniej mąż ma :D
U nas dziś słonecznie tylko trochę wieje i mroźno. W nocy było -20 :P

Dalej ćwiczymy chodzenie i coraz częściej Michł próbuje sam nawet bez naszego zachwalania :), a jak się cieszy jak się mu uda ruszyć :P aż miło popatrzeć :D

A co tam u Was dziewczynki? no wiem wiem weekend ;)

martyna zdrówka, oby szybko się skończyło to choróbsko.

gusiag widziałam na fb, że pogoda się chyba udała ;) jak w górach sypie śniegiem to chyba dobrze :D z tym moderatorem to tak jak georgette napisała to się nie napracujesz u nas :P

strangeworld ja też się zastanawiam czy nie przynieść już nocnika... tylko czy mały zrozumie o co chodzi? Może się wstrzymam do wakacji (mniej rozbierania) :P
co do seksu to nie pomogę, bo ja ochotę mam choć czasami padam nawet na twarz, ale ja mam w drugą stronę problem mój nie ma siły ani ochoty :D Z tego co wiem to przy opiece nad małym dzieckiem to normalne taka niechęć do zbliżeń, bo to taka naturalna antykoncepcja ;), żeby ciało mogło odpocząć po ciąży, ale ile to trwa, to nie wiem :unsure: :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #594588 przez gaabrysia
Dziewczyny mamy poniedziałek, pobudka' :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka