- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
co do basenu to chętnie, ale my tak samo jak tee boimy się choróbska :/ może w lecie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas dziś noc paskudna, od północy do 3. Maja nie chciała spać a o 6. już wstała, później położyła się o 11.30 a ja razem z nią
gusiag na moderatora a później... na prezydenta hehe taki mały żarcik, ale z tym moderatorem to aisod zgadzam się z tobą
gusiag zazdroszczę wyjazdu, no i oczywiście zadbaj o zdrowie, mam nadzieję, że to nic poważnego
marigra ja tu ostatnio często bywam lepiej częściej do nas zaglądaj to będziesz miała czyste sumienie
gabi oj tak, mężuś był zadowolony z takich rarytasów, ale tak jak mówiłam większość spakowałam gościom, bo jego też próbuję odchudzić
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma nie chcę się czepiać, ale już zbyt długo się nie odzywasz, i oto dostajesz ode mnie pierwszą żółtą kartkę
gusiag jeśli ty nie chcesz się dorobić upomnienia to wskakuj na forum i pisz
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Normalnie się popłakałam Tak jak piszę georgette pisz nam dalej z telefonu Jest co czytać i się pośmiać można, a i tak każdy wie o co chodziDlaczego w mszach nie wychodzą mi takie bzdury
Ja się kładę już więc dobrej nocy życzę
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja daje Emmie druga żółtą kartkę. Praca pracą, ale żeby chociaż na chwile (nie mówię codziennie) nie wpaść .. popraw sie;)
Gusiag, a ty relacjonuj wyjazd chociażby z tel.
Odrazu widać, ze weekend się zaczyna..
Spokojnej nocy i do jutra
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
wracam w środę, jeśli będzie tam net to będę pisać.
Co to znaczy i jakie ma się obowiązki w związku z tym moderatorem? i czy to może poczekać do powrotu? bo teraz totalnie nie wiem o co kaman i muszę uciekać.
Wczoraj nie pisałam bo byliśmy na urodzinach u kolegi i dzieciaki się wybawiły znów.
Kochane jak tylko będzie tam sieć będę zaglądać, a jak nie odezwę się w środę.
całujemy i życzymy miłego weekendu
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tylko na chwilę, bo zabieram się za ostre porządki
gabi cieszę się, że Cię przekonałam a więc czekamy na ciąg dalszy zakręconych wypowiedzi
gusiag wydaje mi się, że moderator musi pilnować ogólnie ładu i porządku na forum (w tym przypadku w naszym wątku) czyli edytować posty zawierające wulgaryzmy, treści erotyczne czy reklamy... u nas na szczęście nie ma takich problemów, więc się nie napracujesz
miłego dnia kochane
odezwę się później
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
tak na szybko widzialam wczoraj emma na facebooku a u nas cisza i co????? emma - dostajesz żółtą kartkę, ale nie wiem czy to nie powinna być już czerwona
u nas ogólnie noc taka marudna i płaczliwa była no ale idą górne dwójki więc nie ma się co dziwic..
gosia - odpoczywajcie ile tylko mozecie nalezy wam sie relaks
no nic ja tez lece sprząaataaać
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
współczuję chorym maluszkom:( życzymy powrotu do zdrowia kurde czytam was a pisząc na tel zapominam co komu odp xd skleroza w tym wieku? Xd u nas noc dobrze bartus ładnie spał do prawie 9 ale ja już po 6 wstałam wyspana szok miałam wrażenie że to 10:) wczoraj kupiłam nocnik synowi i już zrobił parę razy si si dumna mama:) przy wychodzeniu zabkow nie mamy zbytnio problemów slyszalyscie że podobno miodem smaruje sie dziasla i bardziej to pomaga niż żel? A propos miodu mój mały znów zaczął kaszleć i czytałam że po roku można dawać miód na kaszel i pomogło ale trzeba ostrożnie bo miód też podrażnia gardło.
Teraz mam sprawę łóżkowa do was że tak powiem kocham mojego faceta ale kompletnie nie mam ochoty na seks i w tym miesiącu kochaliśmy sie tylko raz.. Kiedyś od tak miałam ochotę mój myśli że inny mi sie podoba ale tłumacze mu że libido mi spadło kuzynka mi poleciła aseqrelle mam nadzieję że coś pomoże bo co to za związek bez seksu pomijając to że mamy dziecko xd
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja nadal chora i mój mąż też jadłam antybiotyk który nie pomógł a osłabił, Szymon ma tylko katar już a my z mężem padamy.
Ja też jestem za Gosią.
Gosia- Miłego wyjazdu
Gabi- super masz ten telefon
Justyna- Wiem że miód uczula więc uważaj żeby mu nie spuchło podniebienie bo ja jak na początku ciąży wziełam tabletki z miodem bo byłam chora spuchło mi cała podniebienie że nie umiałam nawet śliny przełknąć zaczełam płakać i drzeć że się udusze i przyjechało pogotowie. A co do seksu to nie ino ty masz ten problem u mnie to samo czytałam ostatnio na ten temat i to niby trzeba zrobić coś dla siebie np nowa fryzura nowy makijaż nowy styl spotkania a przyjaciółkami tzw zrobić coś dla siebie a nie czuć się tylko mamą. Ja narazie przez chorobe nie mam siły na zmianę ale za tydz jestem umówiona z fryzjerem jade na zukypu i na impreze z przyjaciółkami
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Już po spacerku, po obiadku i teraz relax przy skokach no przynajmniej mąż ma
U nas dziś słonecznie tylko trochę wieje i mroźno. W nocy było -20
Dalej ćwiczymy chodzenie i coraz częściej Michł próbuje sam nawet bez naszego zachwalania , a jak się cieszy jak się mu uda ruszyć aż miło popatrzeć
A co tam u Was dziewczynki? no wiem wiem weekend
martyna zdrówka, oby szybko się skończyło to choróbsko.
gusiag widziałam na fb, że pogoda się chyba udała jak w górach sypie śniegiem to chyba dobrze z tym moderatorem to tak jak georgette napisała to się nie napracujesz u nas
strangeworld ja też się zastanawiam czy nie przynieść już nocnika... tylko czy mały zrozumie o co chodzi? Może się wstrzymam do wakacji (mniej rozbierania)
co do seksu to nie pomogę, bo ja ochotę mam choć czasami padam nawet na twarz, ale ja mam w drugą stronę problem mój nie ma siły ani ochoty Z tego co wiem to przy opiece nad małym dzieckiem to normalne taka niechęć do zbliżeń, bo to taka naturalna antykoncepcja , żeby ciało mogło odpocząć po ciąży, ale ile to trwa, to nie wiem
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa