BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600816 przez gusiag
Gabi jestem dumna z Ciebie że bronisz honoru forum :kiss:

rower rewelacja, my takiego nie mamy :dry:
oj fajnie a jaki tort? jakiś dziecięcy?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

to Ola z przyjaciółmi, oni mają takie porteczki już :)
działa??
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #600826 przez gaabrysia
Widzę tylko Olę;) Adrianek (już to mówiłam nie raz) uwielbia place zabaw . Jak tylko wchodzimy do parku pokazuję ,że tam chce..;)

dziś przed snem z dobrą godz odkurzał, napatrzył się na tatę i później poprawiał po nim ;)

Tort zamówiłam taki dziecięcy, jak będzie się okaże . Wrzucę pewnie jakies fotki :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #600831 przez gusiag
już poprawiłam bo źle się załączyło, są trzy różne fotki

no place zabaw super ale niech już będzie wiosna albo lato od razu..

11 lata 9 miesiąc temu #600832 przez gaabrysia
O są! małe szkraby ;) fajnie jak dzieci mają w okół siebie rówieśników,albo chociaż inne dzieci.. ;)

11 lata 9 miesiąc temu #600833 przez gaabrysia
Niech będzie wiosna, bo jak będzie lato to szybko przeleci i znowu zaraz będzie zima..

Zwijam się do krainy snów ;) Spokojnej nocy, do jutra.
Upoluj coś fajnego na tym bazarku;)

11 lata 9 miesiąc temu #600834 przez gusiag
oj tak powiem Ci, że super jest jak są we trójkę, a są codziennie razem, albo w domu albo na placu albo w wózkach :) jadą gadają popychają się ciągną za włosy ale jak się nie widzą długo to za sobą tęsknią, wiem co mówię!
kochane dzieciaki :)

11 lata 9 miesiąc temu #600837 przez gusiag
:kiss: śpij dobrze i miłego weekendu a przede wszystkim udanych niezapomnianych urodzinek Adrianka :kiss: bawcie się dobrze i rób dużo zdjęć!!! buziaki

11 lata 9 miesiąc temu #600853 przez gusiag
nie no tyle dziewczyn jest dostępnych i żadna nie pisze.. skandal!!

11 lata 9 miesiąc temu #600868 przez gaabrysia
Ja jeszcze z łóżka zajrzalam bo też liczyłam ze którąś napisała litanie na dobranoc, ale chyba się obejdzie bez :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600896 przez aisod
Tak na chwilkę, też z łóżka ;)
Oglądamy mecz, ale szczerze nie ma czego żałować, jak się tego nie widzi :P

Zdjęcia super! Adi wygląda na dużo starszego na tym zdjęciu, dałabym mu jakieś 2 lata :D
Ola superaśnie wygląda na tym placu :) Ja Miśka do piaskownicy dać bym nie mogła, bo od razu by zjadł cały piasek :P

Dziewczyny to udanych "imprez" i tej urodzinowej i zakupowej :P

Miłej nocy :woohoo:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #600920 przez marigra
cześć dziewczyny

to ja cos napsize przed snem... czytam was na bierząco, ale czasu brak na odpisywanie, a podobnie jak aisod i georgette, weny brak.....ewidentnie potrzebuje słonca, lepszej pogody, ta zima juz tak mnie dobija ze mala glowa.....ale wy tez tak macie...chociaz Gosia widzę że u Ciebie fajnie i przyjemnie zero śniegu - naprawde zazdroszczę tak jak lubie zime to w tym roku poprostu mi już obrzydła.....

a co u nas....ostatnio kiepsko sie czuje wiecznie boli mnie glowa, drga mi powieka, łapią mnie skurcze....ewidentnie brakuje mi magnezu i wogole jakis witamin...niby cos tak biore ale nic nie pomaga, musze chyba zrobic badanie krwi.....
Zuzi idą górne dwójki i dzisiaj musiałam się zwolnić z pracy bo teściowa dzwoniła, że mała ma gorączkę i faktycznie jak wróciłam do domu to taka bida leżała w wózku, bo nawet nie rece nie chciała, była rozpalona oczy szkliste - temp. 37,9. Dałam ibum i stopniowow zaczeła opadać a Zuza wracała do żywych....teraz dopeiro zauwazyłam ze tA dwójka juz sie wybiła wiec ufff kolejny ząb z głowy....
poza tym chodzi za mną wszędzie gdzie sie da nawet do wc.... jak tylko mnie zobaczy to rzuca wszustko i leci do mnie..... a ze wazy 12,5 kg to juz nie mam czasem siły....

gosia - szalej na zakupach i dawaj znac co ciekawego wynalazłaś, jestes naszą inspiracją

oczywiscie zdjecia genialne, wasze dzieci to juz tak powaznie wygladaja, nie to co moj bobek, wydaje mi sie ze ciagle nowowrodek

lece spac dobranoc

11 lata 9 miesiąc temu #601027 przez gaabrysia
Marigra nie ty jedna to fakt.. ja jak wstaje to już rolet nie podciągam po 1 nie dobrze mi jak widzę śnieg a po 2 ledwo go widzę mam tak brudne okna :S

pocieszam się ,że to trwać wiecznie nie będzie i że jeszcze góra tydz i będzie ta cholerna wiosna!

Aisod dużo osób mówi podobnie ,że wygląda na starszego- od urodzenia ;)

11 lata 9 miesiąc temu #601103 przez strangerwold
Hej mamusie:)
ja wczoraj nie pisałam bo spędzałam czas z nim mężczyzna bo mój młodszy mężczyzna zasnął o 19 i wstał o 7 a my w końcu moglismy mieć czas dla siebie:) i też sie dołączan mam dość tej zimy czapki kozaków chce już wiosenny płaszczyk itd rok temu już smigalam w wiosennych ciuchach:) i życzę udanej imprezy urodzinowej:*

11 lata 9 miesiąc temu #601157 przez georgette102
witam weekendowo

nadal kiepsko się czuję, więc litanii nie będzie :silly: trochę się martwię, że zarażę Majkę i ze świątecznego wypadu będą nici :( oby tak nie było

jak zasypiają w ciągu dnia wasze dzieciaki?
ja zawsze kołysałam Majkę w wózku, ale chciałabym nauczyć ją, żeby zasypiała sama w łóżeczku, dzisiaj się udało, ale pamiętam, że kiedyś już podjęłam takie próby - niestety zabrakło konsekwencji

podobnie jak wy mam dość zimy, zbrzydła mi na maxa :angry: :angry: :angry:

gabi, gusiag fajne fotki, my raczej rzadko bywamy na placu zabaw - nadrobimy jak będzie ciepło

11 lata 9 miesiąc temu #601211 przez gusiag
hej laski
kupiłam Oli psa i żyrafę :)
www.zabawki24h.pl/pl,product,gogo_moj_ch...czeniaczek,3163.html pies jest boski, chodzi, szczeka, łasi się i piszczy i jest do niego smycz. Myślę, że będzie go miała na lata o ile będzie tyle działał :) zapłaciłam 17 euro za niego :) jest nowy.
a żyrafa jest taka www.calineczka.pl/sklep/images/20100124/FisherPriceK8844.jpg i do niej do paszczy wrzuca się piłeczki i one zjeżdzają po zjeżdżalni i muzyka gra - za to dałam 7 euro. Fajówka ale najbardziej ciesze się z psa :) Ola chodzi i szczeka :)
Dorota magnez bierz forte koniecznie, słaby nic nie da. Moja Ola jak w domu to zasypia w łóżeczku a jak na dworze to w wózku. Jak śpiąca w domu jest to kładzie się na dywan i robi aaaa i wtedy wkładam do łóżeczka i zasypia w minutę.
Aisod mi było szkoda czasu na taki dziadowski mecz i zrobiłam sobie boską kąpiel z solą mandarynkową i olejkiem arganowym
a Ola nie je piasku - jeszcze, inne dzieci łopatkami ładują a Ola nie, ale ona mało rzeczy wkłada do buzi, łącznie z jedzeniem..
Marigra super, że ząbek się przebił u nas go widać ale nadal nie przechodzi. nie dobrze za to że z gorączką to idzie w parze.
stranger fajnie, że mieliście czas dla siebie, oby więcej takich wieczorów - dla wszystkich nas...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka