- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
rower rewelacja, my takiego nie mamy
oj fajnie a jaki tort? jakiś dziecięcy?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to Ola z przyjaciółmi, oni mają takie porteczki już
działa??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
dziś przed snem z dobrą godz odkurzał, napatrzył się na tatę i później poprawiał po nim
Tort zamówiłam taki dziecięcy, jak będzie się okaże . Wrzucę pewnie jakies fotki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no place zabaw super ale niech już będzie wiosna albo lato od razu..
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zwijam się do krainy snów Spokojnej nocy, do jutra.
Upoluj coś fajnego na tym bazarku;)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
kochane dzieciaki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Oglądamy mecz, ale szczerze nie ma czego żałować, jak się tego nie widzi
Zdjęcia super! Adi wygląda na dużo starszego na tym zdjęciu, dałabym mu jakieś 2 lata
Ola superaśnie wygląda na tym placu Ja Miśka do piaskownicy dać bym nie mogła, bo od razu by zjadł cały piasek
Dziewczyny to udanych "imprez" i tej urodzinowej i zakupowej
Miłej nocy
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
to ja cos napsize przed snem... czytam was na bierząco, ale czasu brak na odpisywanie, a podobnie jak aisod i georgette, weny brak.....ewidentnie potrzebuje słonca, lepszej pogody, ta zima juz tak mnie dobija ze mala glowa.....ale wy tez tak macie...chociaz Gosia widzę że u Ciebie fajnie i przyjemnie zero śniegu - naprawde zazdroszczę tak jak lubie zime to w tym roku poprostu mi już obrzydła.....
a co u nas....ostatnio kiepsko sie czuje wiecznie boli mnie glowa, drga mi powieka, łapią mnie skurcze....ewidentnie brakuje mi magnezu i wogole jakis witamin...niby cos tak biore ale nic nie pomaga, musze chyba zrobic badanie krwi.....
Zuzi idą górne dwójki i dzisiaj musiałam się zwolnić z pracy bo teściowa dzwoniła, że mała ma gorączkę i faktycznie jak wróciłam do domu to taka bida leżała w wózku, bo nawet nie rece nie chciała, była rozpalona oczy szkliste - temp. 37,9. Dałam ibum i stopniowow zaczeła opadać a Zuza wracała do żywych....teraz dopeiro zauwazyłam ze tA dwójka juz sie wybiła wiec ufff kolejny ząb z głowy....
poza tym chodzi za mną wszędzie gdzie sie da nawet do wc.... jak tylko mnie zobaczy to rzuca wszustko i leci do mnie..... a ze wazy 12,5 kg to juz nie mam czasem siły....
gosia - szalej na zakupach i dawaj znac co ciekawego wynalazłaś, jestes naszą inspiracją
oczywiscie zdjecia genialne, wasze dzieci to juz tak powaznie wygladaja, nie to co moj bobek, wydaje mi sie ze ciagle nowowrodek
lece spac dobranoc
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pocieszam się ,że to trwać wiecznie nie będzie i że jeszcze góra tydz i będzie ta cholerna wiosna!
Aisod dużo osób mówi podobnie ,że wygląda na starszego- od urodzenia
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
ja wczoraj nie pisałam bo spędzałam czas z nim mężczyzna bo mój młodszy mężczyzna zasnął o 19 i wstał o 7 a my w końcu moglismy mieć czas dla siebie:) i też sie dołączan mam dość tej zimy czapki kozaków chce już wiosenny płaszczyk itd rok temu już smigalam w wiosennych ciuchach:) i życzę udanej imprezy urodzinowej:*
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
nadal kiepsko się czuję, więc litanii nie będzie trochę się martwię, że zarażę Majkę i ze świątecznego wypadu będą nici oby tak nie było
jak zasypiają w ciągu dnia wasze dzieciaki?
ja zawsze kołysałam Majkę w wózku, ale chciałabym nauczyć ją, żeby zasypiała sama w łóżeczku, dzisiaj się udało, ale pamiętam, że kiedyś już podjęłam takie próby - niestety zabrakło konsekwencji
podobnie jak wy mam dość zimy, zbrzydła mi na maxa
gabi, gusiag fajne fotki, my raczej rzadko bywamy na placu zabaw - nadrobimy jak będzie ciepło
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
kupiłam Oli psa i żyrafę
www.zabawki24h.pl/pl,product,gogo_moj_ch...czeniaczek,3163.html pies jest boski, chodzi, szczeka, łasi się i piszczy i jest do niego smycz. Myślę, że będzie go miała na lata o ile będzie tyle działał zapłaciłam 17 euro za niego jest nowy.
a żyrafa jest taka www.calineczka.pl/sklep/images/20100124/FisherPriceK8844.jpg i do niej do paszczy wrzuca się piłeczki i one zjeżdzają po zjeżdżalni i muzyka gra - za to dałam 7 euro. Fajówka ale najbardziej ciesze się z psa Ola chodzi i szczeka
Dorota magnez bierz forte koniecznie, słaby nic nie da. Moja Ola jak w domu to zasypia w łóżeczku a jak na dworze to w wózku. Jak śpiąca w domu jest to kładzie się na dywan i robi aaaa i wtedy wkładam do łóżeczka i zasypia w minutę.
Aisod mi było szkoda czasu na taki dziadowski mecz i zrobiłam sobie boską kąpiel z solą mandarynkową i olejkiem arganowym
a Ola nie je piasku - jeszcze, inne dzieci łopatkami ładują a Ola nie, ale ona mało rzeczy wkłada do buzi, łącznie z jedzeniem..
Marigra super, że ząbek się przebił u nas go widać ale nadal nie przechodzi. nie dobrze za to że z gorączką to idzie w parze.
stranger fajnie, że mieliście czas dla siebie, oby więcej takich wieczorów - dla wszystkich nas...