- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
pora zakończyć ciszę weekendową
cierpię na brak snu... w sobotę wieczorem wpadli do nas koledzy T i poszli sobie w niedzielę o 4. rano Maja wstała o 5. więc o jakimkolwiek śnie nie było mowy (zdrzemnęłam się 2 godzinki w ciągu dnia) a z niedzieli na poniedziałek Majka nie dała nam spać, bo jak się obudziła przed północą to do 3.30 nie chciała zasnąć a więc dzisiaj oczy na zapałki
no ale cóż poradzić, nie ma co się na sobą rozczulać i zupka ugotowana, drugie pranie już się robi, kawa u sąsiadki zaliczona i dom ogarnięty jak wstanie Maja pójdę do kosmetyczki "zrobić" brwi a wieczorem zabieg
jeśli chodzi o seks to u nas różnie bywa, czasami jest nawet lepiej niż przed ciążą, a jak nadchodzi gorszy czas (np bez snu) to celibat trwa nawet i 2-3 tygodnie
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia Ewelina fajnie że urodziny udane.
Asia- daj znać jak wyniki badań fajne auto Szymon też ma takie auto i siedzi i jezdzi na nim.
Szymon zdrowy ale chudy że rajstopki mu zlatują z pupy ale dalej nie chce jeść tak jak kiedyś jadł. Ja dostałam okresu mocnego i do tego robiłam infalację na katar i straciłam przytomność taka osłabiona jestem już przez chorobę że nie wiem jak się nazywam.
Trzymajcie się pa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
jestem taka zmarnowana, ze nawet nie do konca doczytalam wszystkie watki, wiec wybaczcie, ale glownie dam znac, co u nas.
u mnie praca i praca, z niecierpliwoscia czekam na przerwe swiateczna, ktora juz od przyszlej srody! co prawda wyjezdzamy do tesciow+szwagierki, ale na 5 dni, wiec jakos dam rade, bede sie cieszyc wolnym czasem z Zosia i nie dam sobie zepsuc humoru - taki jest plan .
do srody bedzie masakra... wracam do domu 4, 5, czasem 6 (a przedtem wracalam 1-2 ), poswiecam caly czas Zosi - bawimy sie, uczymy, gotujemy obiadki, a potem trzeba jeszcze posprzatac, ugotowac i kiedys troche odpoczac (spac Zosia za bardzo nam nie daje, zasypia ladnie, ale spi tylko do 6, maksymalnie 6.30, no ale przynajmniej bez nocnych pobudek...).
w weekendy wspolne gotowanie, jedzenie i spacery, ale ten weekend tez bedzie pracowity - od 11-15 bede w pracy, a w niedziele jedziemy na urodziny Adrianka!
wieczorami pije wino i padam, zasypiam prawie na stojaco... same wiecie, jak jest .
dzisiaj mamy 13. rocznice, swietowalismy obiadem i winem. zaraz wpadnie moja przyjaciolka, ale za wiele nie pogadamy, bo raniutko leci do Francji, no a my do pracy...
spoznione, ale szczere zyczenia dla wszystkich naszych kochanych roczniaczkow!
rosnijcie zdrowe i wesole!!!
u nas wszystko dobrze. dwa tygodnie temu bylo szczepienie ospa-swinka-rozyczka. na razie bezobjawowo . Zosia wazyla wtedy 11 kg przy 80 cm wzrostu. chodzi juz pewnie, ale czesciej biega i tupie . uczymy ja juz sikac do nocniczka. jak chce siku, mowi "siii-siii!!!" i prowadzi mnie za reke do nocnika, otwiera sobie deske i na niego wskazuje. wtedy zdemuje jej pieluche i szybko ja sadzam: czasem udaje nam sie zdazyc, a czasem nie .
slownika nie mamy bogatego jak Zuzia Tee, u nas tylko "ne", "am", "mama", "tata", "da", "si-si", "si" (gorące ), "kaaj" (kotek i inne male zwierzatka ). poza tym bez zmian, na szczescie nie chorujemy i mamy sie dobrze.
pozdrawiam cieplo wszystkie mamy i dziatki, zwlaszcza te zmagajace sie z chorobami! trzymajcie sie dzielnie, bo przeciez wiosna w koncu musi nadejsc!
Gosia na moda i na prezydenta! popieram!
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Ja jak zwykle z pracy, bo w domu to nie ma na nic czasu:)
emma - kobieto zyjesz!!!! odsapnij trochę, bo Zosia woli mieć mamę wypoczętą i radosną niż zmeczoną nawałem pracy
asia - oh....kurcze....znów musicie się meczyc z tym moczem..... trezymam kciuki...
ja wnosze apelacje o koniec zimy... mam juz dość dość dość i jeszcze raz serdecznie dość śniegu i zimy. W zesżłym roku to juz pomykałam na spacer z maluszkeim i było ciepło a teraz...tragedia....
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- fajnie że napisałaś do nas. Najlepszego z okazji rocznicy i buziaki dla Zosi.
A i mamy nadzieje że jak będziesz mieć wolne to popiszesz z nami częściej
Asia- My też mamy jedną drzemkę jak był chory to były dwie a teraz jedna miedzy 13 a 16 i mój mały śpi od 22 do 10 rana i o 6 pije herbatkę. szkoda że badanie nie wyszło oby następne wyszło.
Ja też chce wiosnę i chce być już zdrowa i ubrać małemu wiosenne ciuchy
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
oświadczam, że dziś mamy pierwszy dzień wiosny a nas zasypało jak w Boże Narodzenie
Z tej okazji planuje zabrać Zuzaka na "wiosenną wyprawę saneczkową
Zuza wczoraj miała wizytę u psychologa- podobno rozwija się prawidłowo, wszystko oki... zachowanie również... kolejną wizytę zapisali "na za miesiąc" a nóż coś się zmieni
Pani psycholog była pod wrażeniem jej umiejętności "słownych"...
Emmo ja zazdroszczę wam tych postępów mobilnych- z tego co wyczytałam Zosia to istne tornado i już z nocnika Korzysta brawooooooooo
u nas jak na razie brak postępów ruchowych, jak ją postawię to stoi- sama nie jest w stanie się "dźwignąć"
Mąż wymienił punkty na nocniczek z fisher prise'a ten w kształcie tronu... czas oczekiwania na przesyłkę wynosi około miesiąca więc jeszcze sobie poczekamy
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
cos faktycznie u nas ostatnio cisza...dziewczyny mobilizacja i piszemy
Tee - najwazniesjze ze nie ma zadnych zmian psychologicznych, a rosnie wam mala gadulka, bedzie szybko mowic to fajnie, a biegac tez bedzie spokojnie
a z tymi nocnikami to wiecie ze ja nawet jeszcze o tym nie myslałam....jakos wydaje mi sie to za wczesnie....moze latem jak bedzie cieplo pobiega z gola dupka, ale wydaje mi sie ze to jeszcze za wczesnie... a co wy sadzicie???
wiosno przybywaj.....bo u nas tez zimno ponuro i biało