- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dopiero teraz bo prania cała sterta, obiad, spacer a nawet udało mi się do lekarza pójść. Fartem bo poszłam zapytać czy mnie przyjmą z tym bólem nerek, okazało się, że mają przerwę od 12 do 15 a ja przyszłam o 13, ale zaczepiłam jedyną osobę którą spotkałam i powiedziałam co mi dolega itp a że byłam z Olą to pani od razu dała mi kubeczek na mocz i po minucie miałam wynik, wszystko dobrze ale jeszcze zrobiła mi usg obu nerek i też super. Powiedziała, że to bóle pleców od noszenia dziecka na rękach.. Ale jaka różnica nie? W PL czekałabym na wizytę do 2020 roku a tu w 5 min bez problemu byłam zbadana, mile pogadałam, Ola pokokietowała panią doktor i wszystko super się udało
Gabidla Adrianka samych pięknych i kolorowych dni, dużo zdrówka i radości. Rośnij duży i przystojny
Emma fajnie, że wreszcie napisałaś swoją "litanię" no i mam nadzieję, że Święta będą udane mimo pani SZ. Zosia jak zawsze zjawiskowa. Powinnaś jej robić częściej zdjęcia i wywoływać jak najwięcej.
Dorota nie daj się chorobie!
Martyna cieszę się, że podobają się foki a płaszczyk to ten co Wam pisałam na dziecięcym bazarku kupiłam fajny jest też wszystkim się podoba
Musisz zapytać lekarza czemu on tak nie je, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i to chwilowy brak apetytu. Trzymam kciuki, dawaj znać! no i nie płacz bo dziecko stresujesz... będzie dobrze!!
Tee super tron!też relacjonuj naukę
ja kupię też niedługo i zaczniemy nauki chyba od maja bo teraz ciągle coś się dzieje, wyjazdy powroty jazda do PL, chrzest itp. to na spokojnie zaczniemy jak się wszystko ustabilizuje
A w ogóle podobno pogoda ma być kiepska w święta to nie wiem jak się na ten chrzest naszykować? zimowo??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Gusiag, super zdjęcia . Fajnie tak odpocząć i muszę przyznać ,że jesteś bardzo odważna co do podróży z Olą My jeszcze nie nocowaliśmy poza domem. I nie wiem czy nie było by problemu..
MI heh się podoba taki nocnik allegro.pl/interaktywny-nocnik-nocniczek...45656.html?source=oo szkoda,że nie było takich "gadzetów" jak my byłyśmy małe, jak to Jarek dziś podsumował, on jeszcze nic nie chce ,a wszystko ma.. coś w tym jest.
Koleżance podsunełam pomysł,żeby kupiła taką zabawkę do kąpieli (ich nie ma dużo, jakies plastikowe psikające małe tylko) Adrian uwielbia bańki więc powinna się spodobać! W nd będzie szaleństwo
No i rowerek .. który czeka na wytęsknioną wiosnę :http://allegro.pl/baby-trike-rower-rowerek-trojkolowy-3-w-1-i3095244588.html.
Tak czytam ile wy dziewczyny poszykowałyście jedzenia.. i stwierdzam,że jestem obibok. Bo podam tylko rosół , obiad i ciasta..
od tyg, uczymy Adriana dmuchać świeczkę i chodzi dmucha i tylko grzywa mu fruwa - do dziś, bo dorwałam się w końcu do nożyczek i obciełam te strągi z czoła wpadające do oczek a co do dmuchania .. to wszystko pięknie w teorii dmucha i bije sobie brawo Ale jak zapaliłam świeczko to od razu chciał w nią wsadzić paluchy.
Asiula mądry Kacperek, grarulacje dla niego
Dorota musisz szybko pierwsza wykończyć tego bakcyla .. i się nie rozkładać
A co do wagi to Adrianek też tak rósł rósł (żeby nie napisać tył) a od kiedy się porusza to taki chuderlak jest.ostatnio usiadl na wadze to nawet 10 nie pokazała a pamietam ,że ponad 9 to chyba jak miał z 8mc ważył (musiałabym odkopać liste, a to nie dziś)
Tee pisz koniecznie jak nauka siusiania.
Dobrej nocki i do jutra
p.s co z tym naszym moderatorem? ktoś już podał zgłoszenie naszej kandydatki ?
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Sto lat dla Adrianka! Rośnij zdrowo!
Ja jakoś się zebrać do pisania nie mogę... nawet czytam i jakoś się skupić na tematach nie mogę... mam nadzieję, że wybaczycie to pewnie przez tą wiosnę
teraz idę już spać, bo padam na pysk... już mam dość tych zębów i nieprzespanych nocy... Pewnie jutro będzie lepiej (albo gorzej )
Dobrej nocy!
Właśnie moda trza zgłosić Gabi może Ty zgłosisz, bo widzę, że dostępna jesteś
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
u mnie dziś piękne słońce jak Ola wstanie, bo właśnie zasnęła i jak zje to idziemy na dwór na jakieś 2 godzinki. Przed wyjazdem do PL muszę jeszcze pokupować różne rzeczy, pozałatwiać jakieś sprawy itp.
Gabi fajny pomysł z tą nauką dmuchania świeczki, ja na to nie wpadłam i Ola na swoich urodzinach chciała gasić rączką
no i Twój Jarek ma rację, te dzieciaki mają już "wszystko"...
a co do wyjazdów to my od dawna tak jeździmy w tym do PL i jakoś to jest musi się przyzwyczajać. Mamy turystyczne łóżeczko w PL w obu domach i mamy też tu na wyjazdy inne. Także śpi dobrze poza domem, teraz przyszedł czas marudzenia i mam nadzieję, że to przejściowe bo zwariować można Mama i mama i płacz i na ręce i przytulać się chce i odstawić na podłogę nie można żeby się sama bawiła. Nie wiem skąd to bo zawsze od zawsze bawiła się sama. Gabi ta zabawka do wanny wygląda fajnie dobry pomysł rowerka nie mogę zobaczyć bo wyskakuje błąd. Ja na wiosnę i lato dla Oli kupiłam coś takiego onlineshop.real.de/New-Bobby-Car/0607894001001 za kilka euro na bazarku i zawiozę to do Polski tu wszystkie dzieciaki to mają i Ola już też po pokoju udaje że jeździ i trąbi
Aisod to chyba nie przez wiosnę ani nie zimę wiosną tylko przez brak snu, coś o tym wiemy wszystkie. Mam nadzieję, że dziś spałaś lepiej?
a jak u reszty kobitek, Ewa co z Twoim internetem kochana? Ewelina Marigra Dorota Aliah Mariola co u Was? Stranger wiem wiem ostanio pisałaś i wiemy, że z netem masz kiepsko ale pisz do nas! Tee poprzednio zapomniałam napisać, że podziwiam Zuzę za jej wymowę, brawo!! Emma napisz w wolnej chwili do nas znów! właśnie jak nauczyć dzieci tych zabaw rączkami i paluszkami?
Hmm ktoś mi jeszcze umknął.. w ogóle mam jakąś sklerozę bo pozapominałam kto co pisał...
Gabi jak chcesz żeby suwaczek odliczał dalej wiek Adriana to musisz sobie zmienić bo zatrzyma się na roku
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
jednak choroba rozkłada mnie coraz bardziej, Maja śpi, więc ja na kanapie pod kocem i gorącym napojem nadrabiam zaległości na forum
gabi spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Adrianka! szkoda, że ja nie pomyślałam o tym, żeby nauczyć Maję zdmuchiwać świeczkę przed jej urodzinami, trudno nauczy się przed drugimi urodzinami
zapomniałam co tam jeszcze pisałyście, ehhh muszę się zregenerować bo jestem totalnie do d...
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
miłego dnia
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja za to przyczłapałam się do domu- padam, koleżanka z pracy ma 30dni wolnego i czuję jej brak dość mocno.. ;( pracuję dłużej i intensywniej.. ale trzeba jakoś przeżyć ten miesiąc.
Tymczasem idę robić obiad i się odezwe po drzemce bo w tej chwili czarna dziura..
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Mariola no to to samo u nas
Stranger super 10 kilo to fajnie, my mamy około 9 kilo
Dorota kuruj się, może malina do herbatki, miód i witamina C - papryka czerwona albo wyciskaj cytryny
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no dziewczyny piszemy piszemy!!
ja dziś kupiłam Oli w naszym ulubionym sklepie spodnie do piaskownicy i na deszcz www.ernstings-family.de/mode/Topolino-Ba...32446,760740,,1.html bo wczoraj Ola chciała do piaskownicy a była w jeansach i oczywiście zaraz były mokre i brudne. zaraz załączę zdjęcie z piaskownicy
a jutro jadę na ogromny dziecięcy bazarek! na takim wielkim jeszcze nie byłam i ciekawe czy coś pokupuję
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też długo nie zabawię, bo oczy się już zamykają..
udanych zakupów..
ja nie mogę się doczekać niedzieili a jutro jedziemy odebrać tort!
Mam tylko nadzieje,że Adek się wyspi na to swoję świeto..