- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Stranger szkoda, że nie masz dostępu do netu częściej, bo chętnie zawsze byśmy pomogły i pogadały.
Ola najwcześniej to przed 20 idzie spać a najpóźniej o 21 ale czasem nie wiadomo czemu bywało i tak, że po 22 ale zazwyczaj jest to 20. Ale w nocy budzi się jeszcze jeść a wstaje po 7. A śpi w ciągu dnia jeszcze dwa razy, ok 11 a potem ok 15
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ty to masz kociol, szkoda ze jutro w takim dniu musisz tak dlugo pracowac, ale mam nadzieje ze w likend nic wam wspolnych zabaw nie zakloci
Gosiu ja zartowalam, masz swoj dzien wiec korzystaj z niego. Fajnie ze sie zrelaksowalas i wybawilas. Ja kiedys bylam pod Berlinem w Tropical Island, tam tez bylo fajnie mam nadzieje ze jeszcze sie tam wybierzemy, tym razem juz z Kinia. Ale te termy to chyba cos innego ???
Justyna ciesze sie ze wam sie uklada
Mi mala zasypia tak miedzy 20.00-22.oo, raz sie budzi w nocy na butle ok 3.00, chociaz odpukac tfu tfu dzisiaj dostala butelke dopiero przed 7.00
A w dzien zredukowala drzemki z 3 do 2. Dzisiaj miala tylko 1 wiec to zalezy od dnia.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ewelinda buziaki dla Kini, za chwilę roczek
emma 100 lat dla Zosieńki, niech rośnie zdrowa i szczęśliwa szkoda, że musisz tak długo pracować zwłaszcza w dniu jej urodzin, ale niestety takie jest "dorosłe" życie, które składa się nie tylko z przyjemności, nadrobicie w weekend
strangerwold dziękujemy za życzenia Maja zazwyczaj zasypia między 21 a 22 natomiast w ciągu dnia ma 2 drzemki ok 10-11 i ok 14-15, kiedyś próbowaliśmy ją przetrzymać, żeby wieczorem wcześniej zasnęła i zrobiliśmy jej tylko jedną drzemkę, ale nic to nie zmieniło oprócz tego, że była bardziej marudna
gusiag zazdroszczę tak fajnie spędzonego dnia, szkoda, że mnie ze sobą nie zabrałaś - ja też lubię się pluskać i masować i maseczkować...
asiula daj znać co tam udało wam się załatwić, po prostu ręce opadają 3mam kciuki
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- ucałuj Zosie i życz jej Wszystkiego Najlepszego od cioci i Szymonka
strangerwold - mój zasypia o 22 i śpi do 10 rano nie je w nocy mleka tylko herbatki a jak się uda to wciskam mu kaszkę. a śpi drzemkę ma około 14 do 17.
kupiłam wczoraj te mleko smakowe a on skosztował i nie chciał pić ja nie wiem jak on wyczuwa te mleko i co mu tak w nim nie smakuje ale jak widzi szyneczkę kiełbaskę itp to aż się drże żeby mu dać chyba ma to po ojcu mięsożerny.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
ależ u nas wiosennie półtora na plusie a jakby było z 15
Gosiu zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę nie mogę się doczekać aż Zuzolinka całkowicie wyzdrowieje wtedy i my też się popluskamy
Martyna- super że się obkupiłaś... uwielbiam zakupy na poniedziałek jestem umówiona z kobietką która pracuje przy tych ubrankach od Ewy Mingue (podobno są nawet większe promocje niż kiedyś)
zamówiłam ten termometr z linku Gosi- mam nadzieję, że się sprawdzi
Asiula- współczuję... NASZA SŁUŻBA ZDROWIA MNIE PRZERAŻA dużo zdrówka życzę a wam cierpliwości i wytrwałości
Zuza ostatnio kiepsko sypia ale przed chorobą zasypiała między 19 a 20 (bywało że się przebudzała by sobie po mruczeć i po około 5-10 min zasypiała) o godz 23.00 piła mleczko i spała do około 5-6 jak się przebudziła braliśmy ją do łóżeczka i potrafiła jeszcze do około 6.30 pospać.
w ciągu dnia ma 2 drzemki- o godz 9- 9.30 i o 13 ( śpi około 30-40 min )
miłego dnia
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Chwilę mnie nie było, awaria internetu :/ Przynajmniej się dziś naczytałam
Sto lat dla Wszystkich roczniaków, których urodziny przegapiliśmy z Michałem :*
Miałam tylko chwilę wolnego, a przez tą ilość postów, już się skończyła, więc wybaczcie, że nie odpiszę... Ale już będę na bieżąco później się pojawię jeszcze.
Buźki dla Was i miłego dnia życzę
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja z pracy wieć na szybko
Zosienko sto latek w zdrowiu i radości . ah dopeiro pamietam jak Twoja mamuśka szalała na meczu
Tee - zdrówka wam też oby choróbsko minęło
Gosia - oj to wymoczyłyście tyłeczki super, relaks dla mamusi i dziecka
Ewelina - my robimy urodzinki w restauracji - zbyt duza iloś w stosunmu do małej powierzchni mieszkania, anie chcielismy robizjac na kilka imprez, wiec zaprosilismy wszystkich na obiad, pózniej tor i na słodko...a zapraszalismy telefonicznie bądź osobiście. Zaproszewń nie dawaliśmy.
Justyna - dajesz już mleko krowie????
co do drzemek mamy jedną ok. 13 - 15. A na noc 20-21.30 czasem 22 jak ma dzien jakis rozbity.Spi zazwyczaj do 7-7.30
no nic lece dalej pracować
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
martyna a z łyżeczki też mleka nie zje? żeby się może przekonał, że to smaczne. A jaki smak?
Ewelina my robiliśmy urodziny jak Ola chodziła spać ok 16 i gości zaprosiłam na 17:30 żeby dzieci były wyspane i gotowe do zabawy a na noc wtedy poszła Ola spać po wrażeniach po 22.
Ola po wczorajszych zabawach w basenie przespała całą noc od 20 do 6 40 zjadła mleko i spała do 7 40 fajnie a byłoby fajniej gdybym ja spała lepiej ale nie narzekam
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
www.humana.de/de/produkte/desserts/details/?tt_products [product]=152
www.humana.de/de/produkte/desserts/details/?tt_products [product]=151
i te www.babyservice.at/produkte/alete/alete-...nille-geschmack.aspx
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
martyna a to Szymon jest cwaniak i nie da sobie przemycić mleka, nawet smakowego ważne, żeby zjadał nabiał w innej postaci i powinno być ok, aaaa i czekamy na zdjęcia w nowych ciuszkach
gabi doceniamy, że mimo zabiegania znajdujesz chociaż chwilę, żeby do nas zajrzeć; życzymy jutro wesołej imprezy
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze