BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 9 miesiąc temu #614007 przez georgette102
emma pamiętam ten wątek z tarczycą bo sama choruję, szkoda tylko, że ta moja się tak nie ulotniła :silly: gratuluję dobrych wyników

gusiag Ola wygląda uroczo w koczykach, naprawdę ślicznie; a co do prezentów... chrzestna Mai nie pojawiła się na roczku i nie wysłała głupiej kartki z życzeniami, a o prezencie już nie wspomnę...

dobra więcej postów już nie tworzę, bo aż głupio się przyznać, że ma się taką sklerozę
miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #614183 przez gusiag
sernik w piekarniku, kurczak w piecyku, dziecko w łóżeczku
zmęczona jestem tym niewyspaniem, jeszcze sama przytargałam zakupy mega ciężkie..
nie mam humoru dziś, jeszcze Ola pokazując gdzie jest oczko prawie mi je wybiła.
i jak patrze przez szybkę na sernik to widzę, że się nie sklęsł bo faluje ehh :(

Emma kod się nie zgadza jak za długo się pisze i automatycznie nas wylogowuje, przynajmniej u mnie na tym to polega.
A z Twojej panny to duża dziewczynka jakby kilka miesięcy starsza :)

Dorota dzięki za miłe słowa :) mam nadzieję, że się do nich przyzwyczai i nie będzie z nimi problemów :)

11 lata 9 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #614185 przez asiula2134
.

11 lata 9 miesiąc temu #614199 przez mariola2041
a te kuleczki na uspokojenie to dla małych dzieci??
jeśli możesz podaj nazwę
a te od ząbków są na prawdę świetne to że kosztują ponad 8 euro ale warto a żel nic nie działa i Zosia nie toleruje a te kuleczjki od razu się rozpuszczaja w buzi i zosia je uwioelabia i od razu po nich zasypia

[url=http://

[url=http://

[url=

11 lata 9 miesiąc temu #614256 przez emma
Georgette, oczywiście nie twierdzę, że odstawienie wszelkich leków to cudowny sposób na ;-). Logiczne, że jeśli ktoś się leczy na coś od zawsze, to po ciąży pewnie tak zostanie, chociaż jest cień szansy, że po ciąży gospodarka hormonalna się zmieni.. Chodziło mi o to, że lekarze powinni raczej uświadamiać, że ciąża to rewolucja, mogą wystąpić niedobory minerałów (ja miałam lekką anemię) i wahania hormonalne, ale to normalne. Po co straszyć, że będę musiała coś brać całe życie, wmawiać, że tak trzeba i to wmawiać nieprawdę?? Dla mnie to jakiś obłęd...

Też gratuluję pracy! Mam nadzieję, że to ta wymarzona! :-) Dziś cały dzień jestem sama z Zosią i fajnie nam razem, ale szczerze, nie wyobrażam sobie takiej codzienności... A raz na jakiś czas jest super :-).

Gosia, mi się właśnie twoja Ola wydała taka duża w tych kolczykach, fajnie wygląda! :-)

Asia, mam nadzieję, że kiedyś się doczekamy! ;-) powodzenia w szpitalu! :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #614294 przez emma
Czytały, czytały, ale nic nie napisały.. :P

11 lata 9 miesiąc temu #614461 przez gusiag
Mariola www.weleda.de/Arzneimittel/Anwendungsgeb...ress/calmedoron.html to mi w aptece polecili na problemy ze spaniem stres itp jak Ola miała coś ok 7 miesięcy. Ale dostała to kilka razy, więcej nie używam, w przypadkach kiedy już nic nie pomaga wolę dać Viburcol.

moje dziecko nie chce iść spać, nie śpi za wiele w dzień, nie śpi dużo w nocy, robot..

synek koleżanki śpi od 19 do 9 bez przerwy i jeszcze 3 godziny w ciągu dnia. jakoś Ola nie może się od niego tym zarazić ;)

11 lata 9 miesiąc temu #614492 przez gaabrysia
Adrian spal 3h pierwszej drzemki do drugiej pokładal się ok 17 ale wyjątkowo go przetrzymalam i już spi, ale marzy mi się strasznie żeby się nie budził ale to chyba nie jest wykonalne..:(

11 lata 9 miesiąc temu #614527 przez gusiag
nie no kiedyś to musi przyjść, ja też marzę o spaniu całą noc..

właśnie zamówiłam w necie nocnik dla Oli :)zdecydowałam się na ten sklep.megadyskont.pl/pl/nocnik-wesoly-sp...her-price-w1330.html

piję drinka i idę spać, dobrej nocy

11 lata 9 miesiąc temu #614529 przez ewelinda83
Część dziewczyny :)
Jak ja za wami tesknie :( wpadlam tylko na chwilke . Nadal czekam na internet i doczekać się nie mogę, to juz ponad miesiąc wrrrr ale mam nadzieje ze juz w tym tygodniu się zlituja i go podłącza.
Niestety nic wam nie od pisze bo nie czytam postów :( ale obiecuje nadrobić zaległości jak tylko bedzie to możliwe .
Kinia rośnie zdrowo, wychodzą kolejne ząbki przez co jest nerwowa i gorzej śpi, juz ładnie chodzi i wspina się na kanapy. Wszędzie jej pełno :)
Sciskam was mocno :)

11 lata 9 miesiąc temu #614656 przez gaabrysia
Gusiag wrzucalam już taki kibelek my mamy taki :)

Oooo fajnie, ewa ze się odezwalas my też tesknimy!

11 lata 9 miesiąc temu #614721 przez gusiag
Ewunia strasznie długo robią wam ten net, mam nadzieję, że już nie będziecie musieli dłużej czekać i wrócisz do nas szybko

Gabi no ciekawe jak to będzie wyglądało z tym kibelkiem, i co fajny jest? nasz będzie śpiewał po niemiecku :silly:

dziś noc ciut lepsza ale nie fantastyczna..
pogoda paskudna, katar Oli odciągam spory więc na spacer chyba się nie wybierzemy. Jeszcze ocenie później.
Zaraz będę robić foto-książkę z chrztu Oli :)

gdzie jesteście kochane, weekend weekendem ale napisać trzeba :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #614775 przez gaabrysia
ja szukalam wrecz odwrotnie,żeby nie śpiewal po niemiecku ;)
Adrianka parzy w dupkę, narazie sluzy jako fajna zabawka -siedzonko ,ewentualnie jak się wsadzi paluch i mocno przytrzyma to gra ;))

ja czekam na buciki i już się doczekać nie mogę :)
allegro.pl/buty-nike-21-5-nowe-i3114990451.html?source=oo

do tego dresik i będzie maly gigant ;D

piękna pogoda, może doczekamy sie jednak wiosny ;)

11 lata 9 miesiąc temu #614785 przez gaabrysia
No dziewczyny, meldować się weekendowo ;))

11 lata 9 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #614850 przez asiula2134
,

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka