- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dobrej nocy kochane mimo, ze krotszej :kiss
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Wesołych Świąt
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Dzis Adrian sobie odkrecil butelke i wylał wode ;D tata go nauczył odkręcać.. kremik do pupy odkręcic to też żaden problem trzeba miec oczy dookoła głowy, dziś jakiś wariacki dzień i już 3 razy go przebierałam przed snem.. jak czasem potrafi 2 dni chodzic w ubraniu tak dziś od skarpet do bluzki juz 3 komplety.
Jak tam u was świeta? ja wstałam zrobiłam jajka faszerowane..
na 15 obiad z siostra i rodzinka później na cmentarz, a jutro do dziadków i tak oto będzie po świętach których ani trochę nie czuje.. :/
5 dzień bez cyca.. cieszę się ,że tak głodko poszło z tym smakowym
pozwoliłam sobie już na pół piwa-więcej nie dałam rady
miłego dniaa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
ciekawa jestem o której jutro wstanie
Gabi Adzik to niezły spryciarz- jak już butelki odkręca
my mięliśmy dwa śniadania (o 8 u teściów o 11 u mojej mamy) a na obiad pojechaliśmy do siostry... Zuza drogę zniosła bardzo dobrze- godzinkę w każdą stronę spała tak więc zbytnio nie zauważyła że jechała.
od siostry przywieźliśmy fajny rowerek (po jej córeczkach)- na wiosnę jak znalazł
miłej i przespanej nocki
jeszcze raz wesołych świąt
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
bartus wstał na stary czas o 6.30 czyli norma a poszedł spac na nowy czas o 21 czyli też norma:) więc dzisiaj tak o 9 śniadanie we troje później odwiedziny teściów ujdzie a później koło 11 u moich rodziców bartus w aucie próbował zasnąć ale nie udało sie zawsze ma drzemkę o 10 a dziś miał po 14 spał krótko i obudził beż humoru a chwilę potem zaczął sie histeryczny płacz ja już wiedziałam o co chodzi i szybko poszłam do domu po czopek całe szczęście że mama mieszka w tym samym bloku po jakimś czasie pomógł czopek misiu tak płakał tak sie zanosił aż samej zbierało mi sie na płacz mój biedny:( dobranoc kochane oby jutro mały czuł sie lepiej wiem że to nie ból głowy i nie minie szybko bo zębów do wyjścia dużo.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ola dziś wstała o 5 50 i też musiałam dawać czopek, po godzinie pomógł i pospała jeszcze godzine. Ale jest marudna, dziś na tych chrzcinach będzie masakra jak będzie taka. Chyba idą na raz zęby na dole.
No nic kochane, szykuję się póki śpi. Pogoda na chrzest "idealna"..
buzi
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Urodziny się udały, ale sprzątania zostało na tydzień
Postaram się dziś nadrobić zaległości w czytaniu, bo widzę, że trochę tego jest pomiędzy myciem naczyń będę doskakiwać i czytać
Miłego lanego poniedziałku i nie dajcie się nabrać na primaaprilisowe kawały
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
gosia - trzymam kciuki zeby chrzciny sie udały, a przede wszystkim żeby Olcia dała radę i była w dobrym humorze
aisod - fajnie ze wszystko sie udało to najwazniejsze, a zmywanie.....ehh meza zatrudnij jako nadwornego zmywaka ja zawsze tak robie:)
justyna - no niestety ząbki będą nam jesczze dłuugo dokuczały ...szkoda mi maluszków jak tak cierpią,,,ale niestety za wiele poradzic nie mozemy w tej kwestii
a u nas wczorajszy dzien minął baardzo spokojnie i fajnie bylismy u moich rodziców caly dzien, Zuza wyszalała się za wszstkie czasy z dziadkami i wujkiem....niestey pojadła tez troche smakołyjków i odpłaciła tym bólem brzuszka - nie spala bidulka 3-6...tak ja brzuszek bolał..dalismy ibum, ale chyba niewiele pomagało bo w ciagu godziny zrobiła 2q kupki zasneła pózniej na troche i kolejna "atrakcja"...ale na szczescie rano wstała w wysmienitym humorze...
a jak tam u Was śmigus-dyngus??? u nas symboliczne lanie było :D:D:D: zrobiłyśmy atak na tate i troszke ucierpiał ale fajnie było
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
o kurczę tyle godzin w aucie- Szacun dla was a szczególnie dla Olusi- my jechaliśmy około 1.5 godz w jedną stronę w tym około godzinkę (w każdą ze stron) Zuza przekimała... jakoś nie wyobrażam sobie tak długiej podróży z maluszkiem... ale wasza Ola to weteran jeżeli chodzi o podróżowanie
stanger- współczuję- niestety wszystkie musimy to przejść, biedne maluszki!!!
Marigra - u nas śmigusa nie było, kupiliśmy Zuzi jajo- ale nawet go nie wypróbowała- sama nie wiem czemu
jeżeli chodzi o zmywanie- W KOŃCU DOROBILIŚMY SIĘ ZMYWARKI !!!! działa od około tygodnia- bardzo jestem zadowolona zwłaszcza po takim dniu jak dziś (zmywania całe mnóstwo - wczoraj my byliśmy w gościach a dziś goście u nas)
Ależ jestem zadowolona z tego rowerka który przywieźliśmy od siostry- rewelacja... Zuza zwiedziła cały parter domu- wzdłuż i w szerz (z milion razy)
nie mogę się doczekać aż zniknie śnieg by można było z nią wyjść na rowerową przejażdżkę...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pekao w szwach dobrze ze już koniec świat bo do tego wszystkiego wolałabym w alkoholizm polecam wino carlo rossi nowe słodkie- pycha
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
przepraszam, że jednak nie zajrzałam na forum, ale z czasem u mnie było krucho
tak jak Wam pisałam w środę wieczorem pojechaliśmy do moich rodziców, a w czwartek był pogrzeb mojego wujka, w busie spędziłam blisko 12 godzin (pogrzeb był koło Lublina) uroczystość to po prostu rzeź emocjonalna, wujek był sołtysem i komendantem straży, więc nawet trudno opisać co się tam działo, tłumy ludzi, wycie syren... koszmar
w piątek miałyśmy z mamą mnóstwo pracy, bo całe przygotowanie potraw świątecznych przypadło na ten dzień, a że moja mam nie zna umiaru to nie dość, że się narobiłyśmy po łokcie to później trzeba było to jeść... boję się wejść na wagę
do tego pogoda paskudna, wokół bloku rodziców rozkopane drogi, więc nawet na spacer nie wyszłyśmy bo śnieg zmieszał się z ziemią i błoto było okrutne
ale koniec już tego narzekania
wczoraj się w końcu zmobilizowałam i zamówiłam fotelik samochodowy dla Mai, mam nadzieję, że będziemy z niego zadowoleni, taki chyba ma gusiag (kiddy guardian pro), szczerze to nawet nie widziałam go "na żywo", ale klamka już zapadła
poza tym dziewczyny mam problem
T. ma dzisiaj urodziny a ja przez to całe zamieszanie (pogrzeb, święta itd) nie mam dla niego prezentu co tu można wymyślić na szybko???? pomóżcie
na szybko nadrabiałam zaległości w waszych postach i teraz dokładnie nie pamiętam kto i co pisał, więc jeśli kogoś pominę to proszę się na mnie nie gniewać
gabi super, że Adrian jednak się przekonał do mm, ciesz się wolnością jedz i pij to na co masz ochotę a Maja pije mleko 2 razy, rano i wieczorem
stanger Bartuś ślicznie stoi, brawo
emma faktycznie gdzieś mi umknęły twoje problemy zdrowotne, ale wiedz, że się o Ciebie troszczymy
gusiag czekam na relację z chrzcin, oczywiście z dużą ilością zdjęć
asiula to ten posiew wam tak kiepsko wychodzi? my też mieliśmy problem z "dobrym" pobraniem próbki
aisod i jak tam antybiotyk? pomaga?
tee świetny rowerek, na pewno Zuzia ma ogromną frajdę a zdjęcia na "tronie" rewelacja
teraz to już na prawdę więcej nie pamiętam
aaa zapomniałam wam napisać, że Majce rosną zęby jak grzyby po deszczu, na dole po prawej stronie wyszła chyba 4, z lewej ma już nie daleko, do tego chyba teraz 3 będą też szły a na górze to ciężko stwierdzić tym bardziej, że nie daje dobrze zajrzeć
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa