- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Dobrze, ze już dobrze! Ja też bym płakała..
A co takiego jadł?
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosia to sie wygrzewaj
Ewelina raczej po rybce nic nie powinno byc, ale moze jednak
dobrze ze juz dzisiaj lepiej
Gabrysia ja chyba skorzystam z twojej rady i tez pojde pod kolderke
a z mojego formatowania nici jak sie naczytalam jak to sie robi to zwatpilam w swoje umiejstnosci
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia - zdrówka życzę.
Ewelina- może to zęby bo wątpie że zupka by zaszkodziła my jak mieliśmy jelitówkę to Szymon najpierw wymiotywał a później miał biegunkę cały dnie.
Dzięki za informacje o fotelikach jeszcze nie kupiłam foteliku ale rower już mam.
Ide leniuchować. pa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
my dziś jedziemy do ortopedy- trzymajcie kciuki...
Wpadłam na chwilkę by się przywitać i pochwalić.
Zuzia od czwartku chodzi przy kanapie... może nie tyle chodzi co się powolutku "przemieszcza" ale już widzę różnicę nóżki układa bardzo różnie, ale jak stanie "próbuje przyjąć poprawne ustawienie"
miłego dnia
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa Ty się sama za format absolutnie nie zabieraj, bo stracisz wszystko co masz na dysku
Tee trzymamy kciuki za wizytę i czekamy na wieści!
i brawa za przemieszczanie się i prawidłowy układ stóp
Martyna skorzystałam wczoraj na wieczór z twojej rady podałam Oli Sab simplex. Nie wiem czy to przypadek, czy nie ale spała od 20:30 do 6 bez ani mruknięcia, zjadła i dospała do 7 40.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas noc tragiczna a poranek jeszcze gorszy, wczoraj Maja miała tylko jedną drzemkę, bo później nie dała się już uśpić i myślałam, ze z tego zmęczenia prześpi całą noc ale nic z tego, cały czas budziła się z płaczem, wstała już o 5 i wyła do 8 aż zasnęła
kupiłam wczoraj bobotic (podobno dobry na kolki i wzdęcia) i dziś jej podałam, zobaczymy czy to pomoże
wczoraj udało mi się kupić prezenty, na komunię - rower a na roczek - zjeżdżalnię ale było z tym zachodu, że hoho, teraz tylko pamiątki i już będzie ok
gusiag zazdroszczę przespanej nocy, mam nadzieję, że u nas dziś będzie podobnie
ewelina jak mały? współczuję! oby już było lepiej
ewelinda ja tam bym się też sama za formatowanie nie zabierała, chociaż o ile dobrze pamiętam to ty jesteś "złota rączka"
gotuję dla małej zupkę a jak wstanie pójdziemy na spacerek
miłego dnia
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
tak na szybko bo jestem w pracy, a weekend na dzialce wiec nie miałam kiedy pisac i czytać. nadrobie wieczorem ,ale na szybko
Tee - powodzenia na wizycie. trzymam kciuki
ewelina - dovrze ze juz Michać lepiej się czuje....moze faktycznie to ta rybka mu zaszkodziła... ale wazne ze juz ok
martyna - a jak Szymonek???
georgette - a moze ząbki u Majki tak dokuczają.... chociaz u nas tez dzisiaj bardzao zła noc, Zuza budziła sie dosłwonie co godzine z płaczem....wiec jestem nieyspana....a jeszcze mamy kontrolę z Inspekcji pracy...;/
a z nowosci - Zuza zaczyna powolutku chdozic. wczoraj przeszla już pól dywanu...ale tak jej sie pdoobało ze chodziła w ta i spowrotem... ale genialne uczucie...moje dziecko juz takie samodzielne mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie juz coraxz lepie
przepraszam, ze pominełam niektóre z Was ale tak na szybko chciałam się odezwać. Reszta obiecuje bedzie wieczorem..
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
TEE daj Znac jak tam po wizycie?
Ja jakąś dziś bez mocy wieć nawet nie mam siły się rozpisywac, potrzebuje słońca!
MARTYNA jak uczulenie, zeszło?
Gusiag jak się masz? Jak zdrowia?
ASIA GDZIE JESTES????
EMMa jak majowka?
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabi -uczulenie jest ale na nożkach znika a na rączkach dalej jest szorstke ale to juz dawno.
Gosia- mnie sie wydaję ze to może nie są na tyle kolki co poprostu zła praca jelit spowodowana przez zęby bo mój mały chociaż śpi lepiej po kropelkach to słyszę jak popłakuje przez sen.
Asia- gdzie ty właśnie jesteś.
marigra- brawo dla Zuzi.
Tee- co lekarz powiedział??
Mam problem i nie wiem czy się tym martwić czy wyrośnie z tego ale jak się bawi a coś nie idzie po jego myśli to się neruje rzuca tym albo trzaska po tym i nie wiem czy to normalne ???
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Musze sie pochwalic ze udalo mi sie nafrobic wszystkie zaleglosci a troche ich bylo
Wiec tak witamine D podaje dalej, ale musze w piatek spytac jak to sie ma do MM. W Irlandii raczej z naturalnej slonecznej witaminki nie skorzystamy
Badan tez nie mamy robionych, tylko te bilanse na ktorych jest tylko wazenie, mierznie i pytania. Nawet nie wiedzialam ze jak dziecko zacznie chodzic to powinno sie isc do ortopedy ale dzieki wam juz wiem i sprawdze to w Pl bo tu nie mam na co liczyc mam nadzieje ze te 4 tygodnie nie zrobia nam roznicy
Butki mamy Befado rozmiar 20 Jesze sa duze ale juz czasami je Kini zakladam na dwor do biegania ma wysokie sztywne trampki z ccc i adidaski
Teraz szukamy powoli jakis sandalow na lato - linki mile widziane
Do picia mamy kubek z Ikei z nakladka, Kinga czasmi pije z nakladk a czasami bez, lubi tez pic z naszych kubkow
Mamy tez kubek/bidon niekapek www.tommeetippee.pl/product/kubek_sportowy/ ktory polecam na wyjscia
A ostatnio duza frajde sprawia Kindze picie wody z butelki z dziubkiem cos jak te butelki od Kubusia lub soczku przez slomke
Noc mialam paskudna Kinga zasnela o 24.00 obudzila sie o 5.00 zjadla i spi, ale ja juz nie zasnelam a wczoraj sie obufzila o 4.00 i do 6.00 sie bawila jakis diabel w niej siedzi ostatnio
Za formata sie nie bralam bo to wyzsza szkola jazdy jednak to nie dla mnie
Tee jak wizyta ? Co sie dowiedzialas ? No i ogromne gratulacje dla Zuzy, teraz to juz z gorki
Ewelina dobrze ze zatrucie minelo
Martyna mi tez Kinga nerwy pokazuje, ale ja nie reaguje albo staram sie tlumaczyc ze tak nie wolno bo np to lale boli. Czasami pomaga
mariga dla twojej Zuzi tez gratulacje i buziaki
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
witam was w tym słonecznym "aczkolwiek" niezbyt ciepłym dniu
doktor zalecił nam profilaktyczne buciki i ortopedyczną wkładkę. Za wizytę wziął 90 zł- myślałam, że wyjdzie więcej więc jest oki teraz przynajmniej wiem co robić. Kolejna wizyta za 6 mieś.
Buciki ma nosić praktycznie cały czas- w domu, na podwórku... w piaskownicy i na żwirku może sobie odpuścić...
dziś jedziemy do miasta dobrać buciki i wkładkę. Pewnie dostaniemy je po długim weekendzie- myślę, że będą profilowane "na miarę".
miłego dnia