- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gabi już mi ciut lepiej ale z gardłem kiepsko, no ale nic poważniejszego mi nie dolega.
Martyna moja Ola też się złości jak coś jest nie po jej myśli, np prowadzi wózek dla lalek i napotka przeszkode, nie umie sobie przestawić odpowiednio wózka żeby dalej nim pojechać i nim rzuca, denerwuje się i krzyczy, albo jak zabieram ją z placu zabaw to jest histeria i kopanie. To chyba w tym wieku normalne. jak już będą więcej rozumieć to się im wytłumaczy że tak nie wolno, teraz mówię, ale nie ma reakcji..
Ewa nie pomogę w kwestii sandałów bo dopiero kupię w Polsce jak już będę na miejscu. Ale wiem, że muszą mieć zakryte paluszki i wysoki zapiętek.
Tee super, że macie jakieś zalecenia co do stópek, mam nadzieję, że wszystko się naprawi
Marigra brawo dla ślicznotki!
Asia no właśnie co z Wami??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
dzisiaj noc lepsza, więc i humor też; wczoraj była masakra w nocy płacz co chwilę w dzień podobnie - w końcu podałam nurofen, posmarowałam dziąsła i podawałam bobotic na brzuszek - pomogło ale szczerze nie wiem co
marigra ja już na prawdę nie wiem czy to zęby czy nie zęby... czasami to po prostu ręce opadają; brawo dla Zuzi
martyna teraz nasze dzieciaki reagują złością i krzykiem, gdy im się coś nie podoba, po prostu jeszcze inaczej nie potrafią wyrażać emocji, nie martw się tym, wyrosną z tego
tee fajnie, że lekarz dał wam konkretne wskazówki i już wiecie jak pomóc Zuzi, po zakupach wrzuć zdjęcie
ewelinda ja kupiłam Mai takie sandałki w smyku
www.smyk.com/cool-club-sandaly-dziewczec...ubranka-dla-dzieci-p
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Dorota, fajne sandały, a jak tam Twoja dieta.. U mnie dupa! Kończy się po 3 tyg batonem.. Jakoś brak mi samozaparcia, czekam na upały.. Ale wtedy będzie sezon na lody. I weź tu człowieku wróć do formy
Już pp pracy w domu, młody spi- cchyba się przestawil i już tylko jednej drzemki potrzebuje.
Ja kupiła skandalki befado ale za duże.. I kupię jeszcze taki adidasa, wyrzygalam link.
Gusiag fajnie, ze lepiej- Ola jak?
Asia, czy kot znowu pozbawił was netu czy co?? Zawsze z kom możesz napisać, co z Tobą?! Martwimy się, a jak zostaniesz wysledzona to będziesz druga posiadacza żółtej kartki za olewanie forum, wieć lepiej miej dobre wytłumaczenie
Dziś dostałam coś przypominającego okres, bóli mnie brzuch - dużo mniej niż przed ciążą, ale leci mi bardzo mało jak nigdy! Czyżby tak teraz wyglądała u mnie miesiaczki? myślałam, ze po takim czasie.. Rok i 10 mc.. A tu żart jakiś chyba;)
Dziewczyny jakies plany na majowke? Ja się ciesze ze nie strzeliło n nic do głowy i nigdzie nie pojechaliśmy, pogoda kiepska. Wczoraj jak szlam do pracy było 3 stopnie
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ola marudna, pierońsko marudna, ciągle chce na ręce staram się nie brać żeby się nie przyzwyczaiła ale czasem ulegam, a jak odstawiam na podłogę żeby się bawiła to wyje. Zębów ni widu bo słychu to mam wrażenie że cały czas.. nadal 6 tylko.
Dorota ładne sandałki ja jednak będę szukać troszkę bardziej zabudowanych.
u nas planów na majówkę nie ma bo my w poniedziałek lecimy do PL. Może jeśli pogoda dopisze to pojeździmy na rowerach ale innych planów nie ma.
Ola nadal nie chce przestawić się na jedną drzemkę, śpi 2 razy po godzinie.
Gabi nie wiem czy twój okres już taki będzie bo ja na tabletkach nie mogę porównywać, ostatnio pochwaliłam i jest beznadziejnie, mam już 2 tydzień okres
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale te fajne! m.allegro.pl/przedmiot,sandaly-sandalki-...r-20,3184777436.html
Mnie też rozbawiaja te literowki chociaż chciałabym zaznaczyć, ze już coraz rzadziej występują
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
allegro.pl/skora-sandalki-dziewczece-sun...-19-i3151048591.html
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już teraż z górki, nim się obejrzysz będzie po wszystkim ładnie no i Kapi będzie w domu.. Rozmieszczonych przez dziadkow:) ja się dziwilam czemu młody krzyczy, ze chce laptopa i się rwie do niego a to dziadek mu daje takie zabawki;)
Ładne skandalki takie dziewczece:) ja kupię z odkrytymi paluchami żeby były bardziej przewiewne w upały a i tak nie założe mu buta bez skarpetki... Chyba...niewiem
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
plany na majówkę? jutro jedziemy do moich rodziców - tam mamy działkę posianą trawą z drzewkami, ławką bujaną, murowanym grillem itp i zamierzamy tam wypoczywać do piątku, bo w piątek jedziemy do Wawy na roczek mojego chrześniaka w sobotę powrót do rodziców a w niedzielę powrót do Ol, czyli jak widać dużo w trasie
asiula ja zapomniałam, że wy się remontujecie, jesteś usprawiedliwiona a głownie dlatego, że jestem ciekawa efektów waszych poczynań
gabi gusiag fajne sandałki, ja kupiłam te swoje jak była wyprzedaż (pisałam wam, że się wtedy obłowiłam) i kupiłam je za połowę ceny czyli 35 zł
za pół godzinki spadam do fryzjera i kosmetyczki, mam ochotę na zmiany
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwal się koniecznie zmianami;) ! Tylko nie zmieniaj koloru jak mi się dobrze wydaje to masz naturalny kolor ładny;)
A gdzie w Wawie będziesz?
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
u nas plany na majówke żadne i dobrze pogoda do bani:) pod koniec maja może pojadę z małym do siostry do świeradowa na tydzień. Fajne są takie wyjazdy. Ps Bartek ma kolejnego zabka do kolekcji czyli razem 8!
MARTYNA-u nas jest to rano a nawet gorzej coś zabronie Bartkowi to on sie denerwuje wygina cały kładzie sie na podłogę na brzuchu i uderza w nią głowa.czasami mnie to przeraża i myślę wtedy czy nie iść z nim do psychologa.
EWELINDA- bartek lubi też pić ten kubuś play i fajnie mu to wychodzi aż sie zdziwiłam. Współczuję ci kochana tych nie przespanych nocy u nas póki co bartek śpi do rana czasem budzi sie w nocy bo szuka smoczka i śpi dalej.
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
GABI-nic mi nie mów ja ćwicze parę dni i co? Na następny dzień już mi sie nie chce..a dieta? Daj spokój jak zaczynam jeść mniej kaloryczne to chce mi sie słodkiego. A co do okresu to taki jest ja mam 3dni i cały czas jakby to był ostatni dzień małe krwawienia ból o wiele mniejszy też podejrzewałam że ten okres po porodzie będzie gorszy niż przed. a te twoje pomyłki telefoniczne są genialne!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zrobiłam sobie dziś brwi, poszłam na solarium i przycięłam włosy, fryzurą pochwalę się innym razem
gabi nie farbowałam włosów, bo zawsze wkurzają mnie odrosty, poza tym jak mam takie długie to szkoda mi ich niszczyć farbami; tak dokładnie to nie w Warszawie tylko pod Warszawą - w Stanisławowie Pierwszym
strangerwold powiem ci szczerze, że myślałam, że już tak dobrze znam swoją córkę, że wiem co tam jej dolega, ale teraz to już kompletnie zbaraniałam; dzisiaj nie dostała żadnego leku i przez cały dzień było ok; naprawdę nie wiem o co chodzi; gratuluję nowego ząbka