- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Ewa - hmmm nawet nie wiem co mam poradzić...a je moze chlebek albo inne pszenne rzeczt? to moze jakas kanapke z twarozkiem np, albo jogurt, albo jakies pulpeciki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj zjadla parowke i jagody i na tym koniec, dzisiaj znowu nic
Martwie sie bo ona jest straszna chudzinka, wszystko jej z dupki spada a teraz jeszcze ten bunt na jedzenie.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
U nas niby słońce i cieplutko, a nic się nie chce, chyba te ciśnienie nas dobija powoli.
Teraz mały śpi, ja lecę sprzątać, a może się przekimam z nim zobaczymy...
gusiag dobrze, że lot udany i chyba tak jak marigra mówi Ola przestraszyła się babci i sama zaczeła wszystko zjadać
ewa próbuj jej dawać cały czas coś do jedzenia, nawet jeśli wcześniej tego nie lubiła. Misiek np. nie lubił ziemniaków, za nic nie dał sobie włożyć ich do paszczki, a teraz sam garściami wpycha i zjada porcję troszkę mniejszą niż tata. Dzieciom szybko się zmienia. A jak lubi parówki to niech je parówki, w końcu się jej przejedzą Głowa do góry! My teraz przechodzimy wstręt do kaszek, tak na pocieszenie...
Pozdrawiam
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
niezawodny telefon, jak zawsze od razu się humor poprawiaWitajcie nie mam ceny i czasu, przepraszam ale widzę, ze wyjątkiem bie jestem..
Asiula dobrze mieć zmywarkę ja czekam, że kiedyś się dorobię takiego wynalazku dla siebie
Ja uciekam spać, także mówię dobranoc! Do zobaczenia jutro!
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
widzę mowa o nadzerce która przechodziłam w październiku dostałam globulki dopochwowe dwa tygodnie leczenia i później wyniki i było ok. Którąś z was miała robiona już mamografie?
Co u nas bartek rusza dupkę do chodzenia! Ale złośnik z niego straszny!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A więc jesteśmy zdrowi ciągle na podwórku, a i kupiłam fotelik na rower i podróżujemy tylko kask mamy za wielki i muszę jechac gdzieś kupić nowy. Fotelik mam na bagażnik.
W niedziele byliśmy na komunii na obiad z małym potem poszedł do teściów i jak wrócił patrze a on papers na odwrót ubrany babcia zapomniała jak się ubiera
A najważniejsze byłam u tego ulubionego lekarza z tym uczuleniem i on powiedział że to na buzi i rączkach to jest od zębów bo jak wychodzą zęby to enzymy czy coś takiego się wytwarza no i przez te zęby jelitka też w nocy źle pracują bo dziecko jest nerwowe i szarpanie się za włosy uszy itp to od zębów też jest i te zeby powodują w nocy stan zapalny i kazał dawać camille te kropelki przez 3 dni krople na brzuszek i do tego nurofen paracetamol itp i dziecko jest spokojne i śpi ładniej. No i u nas 3 zęby i bedzie spokój ale wychodzą wszystkie na raz.
Gosia- jak Ola bez taty zauważa różnice?? Fajnie że lot spokojny my lecimy pod koniec maja.
Gabi- super Twój tel idzie się pośmiać.
Emma- a ty gdzie się podziewasz
Ewa- Szymon też ma dni że nic nie je ciesz się że mleko pije i się nie przejmuj zacznie jeść za parę dni.
Asia- super że Kacperek ma dobre wyniki czekamy na zdjęcia jego pokoju.
Reszcie zapomniałam co odpisać ide już mały wstał pa
A i mamy piaskownice.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
witam was upalnie..
u nas ok wszystko, pierwsza noc Oli fatalna ale za to dziś spała ładnie od 21 do 6 rano, teraz też śpi ale zaraz będzie wstawała więc ja tak na szybko. Na noc dostała kropelki na brzuszek i Viburcol i nie przebudziła się przez całą noc dopiero o 6 na jedzenie.
Za to nie wiem czy normalne jest 3-4 kupy dziennie? Ola zawsze tak robiła bezproblemowo kupy ale zaczęłam się nad tym zastanawiać bo siostrzeniec w ogóle nie chce robić i zatrzymuje a moja robi ciągle.
Zjada ładnie, dużo podjada w ciągu dnia a dziś spróbujemy jej dać obiadek robiony przez babcię.
A co do braku taty to zauważa bo mówi tata tata i rozgląda się, ale tylko czasem, no i codziennie widzi tatę na skype pocieszy sie chwile a potem nie jest już zainteresowana bo fajniej jest powciskać klawisze na klawiaturze.
Musimy to przetrwać i tyle, nic nie zmienimy..
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna ale mnie pocieszylas ... za pare dni zacznie jesc
Cale szczescie juz zaczela co prawda moja mama troche ja wczoraj do tego jedzenia zmusila, ale podzialalo i powoli cos sie rusza ten brak apety:-) tu to chyba przez zeby, bo wczoraj gryzla telefon i musiala sie urazic w dziaselko bo zaczela strasznie plakac
Gosia dacie rade bez tatusia, odpoczynek tez wskazany, a co to pozniej sie bedzie dzialo jak sie stesknicie
Dobrze ze Ola juz sie zaklimatyzowala u dziadkow
Kupkami raczej sie nie przejmuj bo to moga byc na zabki, albo zmiane klimatu, wody i jedzenia
U nas tez wczoraj byly 4 az Kiniulka miala dupke czerwona i nie chciala dac sie przebrac dobrze ze dzisiaj juz ja dupka nie bolala i zaczerwienienie zeszlo.
Asia dobrze ze badania Kapiego wyszly dobrze nareszcie
Ja tez czekam na wyniki cytologi
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja chyba zwariuje!!!!!
Zuza miała dziś kolejną wizytę u ortopedy - tym razem wypadło na Ełk.
Ortopeda przebadał ją dokładnie(chyba) od góry do dołu - obejrzał jej wszystkie stawy i kosteczki...
najciekawsze że stwierdził że ona nie ma osłabionego napięcia mięśniowego!!!!!!
ma jedynie "luźne stawy" które nie są wyćwiczone!!\
Zalecił by nie kupować butów ortopedycznych - zaproponował byśmy kupili- sandałki wyższe za kostkę - ale one chyba też są profilaktyczne
no ale nic. poszukam jej jakieś buciki i dam sobie spokój z kolejnymi specjalistami...
teraz już wiem, czemu Zuza ma tak "słabą i rzadką" rehabilitacje!!! bo jej najprawdopodobniej nie potrzebuje.
szok!!!! co specjalista to opinia!
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
allegro.pl/lekkie-sandaly-bartek-21386-r...tis-i3219804938.html
ortopeda u którego byliśmy wczoraj powiedział, że mamy przyjść jak Zuza zacznie chodzić - a nawet
biegać... wtedy dopiero gdy będzie coś nie tak zacznie "działać" a na razie mamy
się wstrzymać i nie martwić...