- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.
gusiag jeżeli chodzi o ilość kup, to każdy ma swoją własną normę i jeśli Ola robi po 4 zawsze i nie jest to dużo częściej niż zwykle, albo nie są strasznie rzadkie to nie ma co się przejmować. Może to być spowodowane np. duża ilością błonnika w diecie. Ważne, że nie ma zaparć, to dopiero jest problem.
A zdjęcia Olki u dziadków po prostu wymiatają, ona jakąś modelką chyba zostanie.
ewelinda pomału do celu, na pewno Ci się dziecko nie zagłodzi , jeśli nie podjada słodyczy zamiast jeść obiadu to jest wszystko w porządku
a u nas... hmmm jak nie jeden problem to drugi... Wczoraj W rozwalił samochód... w styczniu był cały remontowany, a teraz trzeba pół samochodu znowu malować... Kurdę a z kasą coraz gorzej... Chyba w końcu będę musiała pomyśleć nad szukaniem jakieś roboty, bo niedługo nie wyrobimy... Ale obawiam się, bo nie mam z kim Miśka zostawić, jakoś do nikogo nie mam zaufania... Normalnie beczeć mi się chce...
No nic pożaliłam się trochę... Idę obiad gotować...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
no i mamy weekend!!!
coraz mniej postów do czytania - co prawda nie żalę się, poza tym rozumiem jest piękna pogoda, więc wszyscy wypoczywają na świeżym powietrzu
nie wiem co się dzieje za to technicznie z tym forum?! czy wy też widzicie poucinane zdania czy to może tylko u mnie tak jest???
tak w skrócie napiszę co u nas
Maja nadal chora, nawet wczoraj byłam z nią u lekarza, bo ma straszny kaszel, aż się dusi a poza tym podczas kasłania leci jej krew z nosa;
mam ochotę zabić swojego brata, bo to u nich złapaliśmy tego paskudnego wirusa i oczywiście teraz się męczymy
w pracy ok ale po całym dniu przed kompem strasznie bolą mnie oczy
wpadnę do was później
buziaki
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
na forum cisza bez kitu xd u mnie technicznie wszystko dobrze widać
co u nas Bartek co raz więcej chodzi jestem dumna już nie muszę go asekurować puszcza sie i idzie nawet przez 3pomieszczenia hehe. Ale wczoraj to mi zrobił dopiero wieczorem byłam taka padnieta i próbowałam bartka uspac widziałam że już jest zmęczony i ciągle bez skutku i jak w końcu udało mi sie uspac to wstał o północy to zaczęłam go w wózku usypiac dobra usnal i znów wstał to poszłam mu bajkę włączyć i oglądał mleka mu zrobiłam poszłam do sypialni i dałam go do lózeczka tak hałasowal zabawkami jakby ktoś za ścianą młotkiem stukał.. I leciała 2godzina 3...4... I w końcu zasnął o 5 rano czujecie to? Całą noc sie bawił xd i później wstał o 10 lach nie?
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
TEE i ja współczuję ale ja też bym poczekala. Co do bucikow to ja kupiłam u takiej zaufanej pani.. Która sprowadza tylko "zdrowe" buty i nabylismy najpierw befado, ale się pośpieszyła dałam mu pochodzić a potem stwierdziłam, ze są za duże;)- no nic będzie miał po domu. Kupiłam jeszcze jedne, tansze za 50zł. O takie : ttp://www.supergear.pl/?product_categories=oferta jeżeli się nie wyświetla tp takie niebieskie też z wysoka pietka. Przedwczoraj kupiłam adidasa, które kiedyś wrzucalam w promocji za 69:) wieć ma tych sandalow, ja jakoś w drogie tego bartka nie wierzę, może i są dobre owszem. Ale uważam ze zdecydowanie za drogie. Coś mi tel wariuje wieć chyba dużo nie napisze..
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Forum faktycznie trochę podumiera- teraz odwrotnie ożywa na weekend;)
Justyna no to faktycznie nieźle, Adrian jakoś się nie wybudza w nocy, a ostatnio cały tydzień wstawał ok 6.30 z 30-40 min pokokosil się u nas w łóżku i spalismy dalej do 9,30;)) rewelacja!
Co do Bartudlsia tp tylko patrzeć jak zacznie biegać, zazwyczaj w odwrotna stronę
Dziewczyny w maju mamy lato;) czy staracie się zaslaniac uszy? Ja dziś właśnie kupiłam czapkę z daszkiem..
Adek też nie ma apetytu...
Emma nas zlala, widziałam Cię na fejsie. A tu to nie łaska wpaść..
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Wpadam do was codziennie, czytam na bieżąco, ale teraz i ja nie mam weny. Jestem przemęczona nawałem pracy i upałem, tym, że Zosia wstaje codziennie po 5, przeziębiłam się od klimy. przyszły tydzień mam okropny, w weekend też zebrania, więc znów nie odpocznę. Mam już tak dosyć, że po lipcu odchodzę z poradni, zwłaszcza że moja dyr. będzie miała dla mnie więcej zadań... Mam nadzieję, że jak przetrwam ten maj, to odsapnę. Może niedługo włączę laptopa i napiszę cis dłużej. Na pewno dalej będę czytała! Buziaki!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
nie wiem co się dzieje z forum, ale nie tylko ja widzę poucinane zdania - Gosia też, napisała do mnie na fb, że od wczoraj nie może dodać postu, ale odezwie się jak tylko będzie mogła
gabi ja wcześniej zakładałam Mai cienką czapeczkę, a teraz zawiązuję jej chustkę na głowie, więc uszy tak czy siak są zasłonięte, a z tym latem to chyba trochę przesadziłaś u nas dzisiaj zimno
emma ja ostatnio też czuję zmęczenie "materiału", praca, po pracy domowe obowiązki, Maja chora, więc nawet nie muszę pisać, że jest marudna, płaczliwa a do tego mało śpi...
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
tu macie wiadomość od GOSI
"hej
od wczoraj nie widze pelnych zdan na forum nie mowiac juz o tym ze po zalogowaniu sie nie mam nigdzie ikony odpowiedz itp. Takze prosze usprawiedliw mnie u dziewczyn bo nie jestem w stanie nic napisac mam nadzieje ze forum naprawia i ze bedzie ok
buziaki dla Was, dla Zuzy i calego forum marcowek"
mi też coś forum szwankuje
aha chyba źle napisałam swój poprzedni post. Miałam na myśli to, że ostatni ortopeda powiedział byśmy się wstrzymali ze specjalistycznymi bucikami i z wkładkami... polecił natomiast te buty które kupiliśmy więc na 100 % się nam przydadzą
zarówno ten ortopeda jak i koleżanki z pracy polecały firmę Bartek więc się nie wahałam i zakupiłam te sandałki... wiem, ze może przepłaciłam ale mam "świra na punkcie Zuzikowych nóżek" - a on przekonywająco mówił właśnie o podobnych butach - podobno jego córeczki cały czas noszą buciki tej firmy.
miłego dnia
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
znowu ucięło mi post!!!!!
chyba się nie dogadam ani nie doczytam waszych postów
bo mi je ucina
dobranoc.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
moze piszmy po 5 wyrazow i enter
wtedy kazda przeczyta
Moje maleństwo !!!:*
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
też podpisuje się pod problemem
jak tam weekend? u nas niedziela zaczęła się płaczliwie :/
oby później było lepiej...
miłego
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Z tymi krotkimi zdaniami
Bo wkoncu moge napisac
Szymon mi wstal z stanym goraczkowym i juz sie boje
Bo nie wiem od czego ale ostatnie dni
Byl marudny nie jadl i budzil sie w nocy
A dzis spal ladnie i wstal z goraczka