BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 8 miesiąc temu #644738 przez ewelinda83
Gosiu no nareszczie :) fajnie ze milo spedziliscie dzien :)
co do lotu to Kinga z poczatku plakala ( jak zwykle ) a pozniej zasnela, ale nasz lot trwa 3 godziny :ohmy:
nie martw sie bedzie dobrze :) ja zawsze sie martwie bagazami, bo tez jestem wypakowana jak rumun :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #644740 przez gaabrysia
Ja jestem, też bylismy cały dzień na dworze..
Jeszcze jak młody siedział tp moglam zajrzec z tel, a teraż za nim biegam;)
Fajny dzień szkoda, ze dopiero ostatniego pogoda dopisała, ale zawsze lepsZe to niż nic..
Adriab uwielbia swój fotelik na rower:) dziś zrobiliśmy ponad 20km.

Gusiag dobrej podróży, opowiadaj na bierzaco co u was.. Szkoda, ze mąż z wami nie leci..

Tee no trzeba przyznać, ze ciężka sprawa.. Nie wiadomo co robić. ALE moim zdaniem lekarz ma na pewno większe pojęcie jak pani q sklepie, z drugiej str co miala pow... Przecież i tak nie miala tego co potrzwbowaliscie, a może kupilibyscie coś innego;)
Radz się tyle osób ile możesz tylko, ze tak jak się mówi ile osób tyle zdań.. A kiedy idziecie do pana adama?

Ewa witaj w klubie adek też nic nie jadł prawie i teraż niewiem czy nie był głodny czy przez to, ze tyle się dzialo.. Chociaż widzę już zęba/y na wylocie..

Miałam odsłonięte dziś jedno ramię, nawet nie pomyslalabym, ze tak się opali.. ;) smiesznie

11 lata 8 miesiąc temu #644750 przez ewelinda83
Gosia spokojnej podrozy i odzywaj sie do nas :)

Gabi mieliscie dzien pelen wrazen i moze dlatego Adek nic nie jadl, ale u nas nic takiego sie nie dzialo a ona nic nie tknela :( ale chyba tez kolejne zabiska sie pchaja :ohmy: no i te szczepienie :dry:
a tak swoja droga to oddawaj spodnie te musztardowe :silly: wlasnie takie mi dlugopis zafarbowal :(

11 lata 8 miesiąc temu #644753 przez gusiag
będę się odzywać :) w końcu to półtora miesiąca!
buziaki!!

11 lata 8 miesiąc temu #644766 przez gaabrysia
O nie! Lubię je, jako jedyne mają wysoka takie i idealnie maskuja brzuch;)

11 lata 8 miesiąc temu #644769 przez gaabrysia
Emma, czekamy na posta, chociaż kilka słów z tel.. Zaniedbujesz nas!mimo wolnego od pracy...

11 lata 8 miesiąc temu #644802 przez georgette102
hej

dziewczyny nie rozpiszę się, bo nie mam czasu, niedawno wróciliśmy do domu, rozpakowaliśmy się, później kolacja, kąpiel... Maja strasznie płacząca :( rozchorowała się :( :( :( jestem zła na brata i bratową, bo nie uprzedzili nas, że oni wszyscy są chorzy i chociaż impreza minęła w świetnej atmosferze to teraz mamy problem, bo Majka się zaraziła

postaram się zaglądać jak najczęściej, ale niestety urlop się skończył i znowu będę miała mnóstwo obowiązków i mało czasu

paaaa

11 lata 8 miesiąc temu #645016 przez marigra
cześć dzeiwczyny

nie odzywałam się po dopadła mnie taka handra ze względu na pogodę że szkoda mówić - u nas ciągle lało - dopeiro wczoraj było pieknie, więc skoro świt wybraliśmy sie na działkę - wrócilismy późno, kapiel jedzenie spanie i dzień zleciał....

georgette- oj to niedobrze że Maja chora, a brat niepowazny że nic nie p[owiedział....tez nie lubie takich sytuacji.... mielismy podobną sytuację jak Zuzia miała miesiąc i poszliśmy na świeta do rodziny i nikt nie raczł poinformowac, że wszystkei dzieciaki były poprzeziębiane i skonczylo sie u nas katarem.... wiec dla Mai duzo zdrówka...

gosia - jak tylko bedziesz na miejscu daj znać jak lot, jak Ola przetrwała, mam nadzieje, że wszystko dobrze

Gabi - ale Adrianek pieknie już chodzi...nasz aZuzka nadal leniwa i woli tylko na kolankach...niby w domu chodzi juz ładnie ale zazwyczaj "dupka ciężka" :)
ale wracajac do Adrianka - super zdjęcia - już duzy chlopak:)

Tee - hmmmm ilu ludzi tyle zdań....ja bym jednak chyba opierała się na zdaniu ortopedy....i ewentualnie poradzila sie kogoś innego....pani ze sklepu nie wydjae mi się osoba kompetentną w tej sprawie - jej zadaniem jest aktywna sprzedaż obudiw który ma na stanie....takie moje zdanie

ewelina - moze Kinia akurat nie miała apetytu/... a jak dzisiaj???

11 lata 8 miesiąc temu #645068 przez ewelinda83
mariga dzisiaj lepiej, bo zjadla prawie cala parowke ( bez chleba ) ale ona by tylko jadla parowki, i nie wiem czy jej dawac jak nic innego nie chce, az same jej sie znudza czy nie :unsure: bo przeciez wiadomo ze to takie dobre swinstwo jest :S

Gosiu spokojnego lotu :)

Dorota duzo zdrowka dla Mai :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #645132 przez marigra
ewelina - jak ja to mówie lepszy rydz niz nic....sama byłam kiedys przeciwniczką parówek, a teraz jak my jemy to tez dajemy...od parówki jeszcze nikt nie umarł, a wazne ze zje cokolowiek:D

11 lata 8 miesiąc temu #645137 przez ewelinda83
mariga ja wiem ze moj nick moze mysli ale Ewa jestem :blink:
no nic bedziemy podawac parowki do znudzenia :dry: dobrze ze chociaz to je :) no i jagody na okraglo :side:

11 lata 8 miesiąc temu #645151 przez marigra
Ewa - przepraszam faktycznie ciagle zjadam literke d w towim nicku:D:D:D hihih
a jagody jej nie zatwardzają??

11 lata 8 miesiąc temu #645520 przez gusiag
hej kochane my już 1100km od domu.. w moim rodzinnym domu
sam lot trwał godzinę, Ola bawiła się, najbardziej podobało jej się wyrywanie włosów pani przed nami, ale pani nie miała nic przeciwko i ją zaczepiała sięgając ręką do tyłu łapiąc ją za rączki, jak ta zabawa się znudziła to Ola karmiła mnie ciastkami, zjadła coś sama i dokładnie kiedy lądowaliśmy - już nad samym lotniskiem to mi zasnęła ale to tak że potrząsałam nią, żeby chociaż zasnęła w aucie a nie tak ale nic nie byłam już w stanie zrobić. Zasnęła wylądowaliśmy wyniosłam ją podali wózek położyłam do wózka odebrałam bagaże i jak wsadzałam do auta to się obudziła. czyli w sumie ok 20 min spała i potem już nie chciała spać. Cały dzień 20 min, przyjechaliśmy do domu, od razu poszła na huśtawkę potem do piaskownicy, niedawno wykąpana, zjadła i zasnęła właśnie :)

Dorota oby Majce szybko przeszło, buziaczek od cioci

Ewa kupuj parówki z zawartością mięsa powyżej 90 procent i powinno być ok :)
Ola też czasem je takie

dziś w ogóle po przyjeździe tu je wszystko, bułkę, winogrona, jabłko całe w ręce trzymała i gryzła i szok! pomidora nawet złapała i gryzła. Oby tak dalej :)

11 lata 8 miesiąc temu #645521 przez ewelinda83
marigra jakos Kinia nie ma wiekszego problemu po jagodach :) a ze je bardzo lubi to jej nie odmawiam :) ma dostawac duzo witamin ( zalecenie pani doktor ) wiec dajemy owoce i teraz musze kupic w PL vibovit i tran.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645533 przez ewelinda83
Gosia dobrze ze lot mialyscie spokojny i ze juz jestescie w domu :)
widzisz, moze Oli sie odwidzi i zacznie jesc u babci :)

u nas dzisiaj kolejna walka o jedzenie :( po sniadaniu czyli parowce i pozniejszych jagodach zjadla tylko 150ml mleka :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka