- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Jeżeli problem tkwi w pisaniu to i ja mam
Za to widzę wszystko dobrze.
Emma rzucaj ta robotę, kasa to nie wszystko!
trzeba mięc siły na bieganie teraż.
Adek też placzliwy, ale sprzedała mu katarek jak narazie nic innego
Mu nie dolega, wieć się wyrzygalam z lekarzem.
Miłego dnia, wpadne później- w drodze powrotnej;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
kurde Gabi rozwalasz mnie
na łopatki z tym rzyganiem
my na komunii byliśmy wczoraj
było miło, wróciliśmy wieczorkiem
Ola w nocy płacze, szczeka, śmieje się
przeżywa wszystko, jestem już zmęczona
a to jeszcze tak długo poza domem..
Martyna oby Szymon był zdrowy
Tee dzięki za info ode mnie
i mam nadzieję, że z tymi stopami Zuzy
wszystko się naprawi samo bez tych
wszystkich lekarzy co każdy mówi
co innego..
Emma zamęczysz sie kobieto
czekamy na ciebie
Asia nic nie zrozumiałam
z tymi dzieciakami, pewnie przez te urwane
słowa, powiedz nam jeszcze raz
co się stało??
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Też postaram się pisać krótsze zdania,
Bo i u mnie ucina , pisać mogę,
Ale nie bardzo widzę, co napisałyście.
Teraz z tymi enterami dużo lepiej .
Gabi, też lubię wymysły twojego telefonu .
Zawsze można się pośmiać.
Gosia, trzymajcie się z Olą cieplutko, czas szybko zleci i
I znowu będziecie razem! Zdjęcia śliczne!
U nas zimno i brzydko, więc pranie, sprzątanie, a nawet dałam radę się wykąpać .
Buziaki dla wszystkich! Wpadnę wieczorem.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma jak tam wozek ? sprawdza sie ? oj dziewczyno podziwiam cie, ja caly tydzien dluzej zostawalam w pracy, w sobote tez bylam caly dzien i padlam nie wiem kiedy a ty pracujesz, pracujesz i pracujesz ....
gabi ty uwazaj z tym ,,rzyganiem,, udanej komuni
tee oszalec idzie z tymi inforamacjami mam nadzieje ze tym razem trafiliscie na dobrego i kompetentnego lekarza, ktory nic juz nie bedzie wymyslal ...
budziki sliczne
martyna moze to zabki duzo buziakow i zdrowka dla Szymonka
u nas problem jedzenia a raczen nie jedzenia powrocil juz nie wiem co mam robic i jak i czym ja karmic, zwalam wszystko na zabki ale sama juz nie wiem
aisod probowalam Kinge nawet przekupic czekoladka Kinder ale tez wypluwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie chyba nie ma problemow z postami, tzn nic mi nie ucina i moge normalnie pisac ale nie wiem czy wy je dobrze widzicie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja krótko- bo zaraz wysiadam;)
Komunia super tylko wstyd się przyznać ze wywalilam dwie
Butelki wina..
Adrian mimo wrzaskow prprzespal się z 2 h i był szczesliwy;)
Nie tylko mój tel jest taki zabawowy;P ale z tym rzyganiem przesadza:)
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewuś odpuściłam sobie już z "tym szukaniem dziury w całym" postanowiłam, ze za sprawą kolejnego (ostatniego) ortopedy... kupie jej wyższe buciki... i będę czekała aż nóżka sama się ureguluje - a jak nie będzie poprawy to wtedy pójdziemy znowu do "naszego ortopedy" i ustalimy co dalej robić!!!!
ponadto nie wiem czy wizyty w Poradni i u Pana rehabilitanta są potrzebne ale skoro nas to nic nie kosztuje postanowiliśmy, że nadal będzie uczęszczała na te "śmieszne zajęcia"
Wczoraj byliśmy na urodzinach u siostrzenic... siostra zrobiła w "Małpim Gaju"... Zuzoliknce bardzo się podobało... była bardzo grzeczna- chciała się wszystkim bawić i każdemu pod nogami raczkowała - bałam się że ktoś na nią w końcu nadepnie - było mnóstwo dzieci (chyba ze 3 przyjęcia urodzinowe)
niestety była taka podekscytowana wyjazdem, dziećmi, całą tą sytuacją że nie mogła zasnąć do godz 22 (zazwyczaj śpi już o 20) a jak już udało nam się ją uśpić to biedactwo całą noc podskakiwało w łóżeczku....
zarówno Zuza jak i my mieliśmy ciężką noc!!!
Asiu nie martw się- sytuacja nie fajna ale może sama się wyjaśni może mama Sajmona miała zły dzień... ochłonie i zrozumie, że "niesprawiedliwie" postąpiła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nasz sezon imprez powoli dobiega końca (ufffffffff) - komunia, 5 urodzin za nami- teraz jeszcze w sobotę chrześniak ma rocznicę komunii później czekają nas jeszcze- jedno wesele, urodziny bratowych, teściowej, mojej mamy i do października będzie spokój
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa u mnie było podobnie, że Ola nie jadła nic, też myślałam o ząbkach i mimo, że nie wyszło nic nowego wydaje mi się, że ją to boli i bardzo powoli to wszystko trwa. Musisz próbować na różne sposoby ale na siłę nic nie zrobisz..
Asia bez sensu ta kobieta postąpiła i jeszcze obrażać niewinne bezbronne dziecko to już szczyt, to chyba typ mamusi która lubi tylko własne dziecko. pieron ją wie. Nie znam nie oceniam, ale to przykre. Mam nadzieję, że się wyjaśni
Gabi 2 butelki?? nieźle, nie leżałaś pod stołem?? w drodze powrotnej nie rzygałaś w aucie od jazdy? jak nic Ci nie było to musisz chyba dobrze trenować ja po lampce wiem, że dalej nie mogę bo będę pijana
Tee no i może to jest sposób, tak jak piszesz. A przeżycia dnia zawsze tak wpływają na sen. U nas wczoraj dzień był nudny a Ola wstała o 23 i był płacz chciała się bawić i nie chciała słyszeć o spaniu, poszła spać o 1 a od 5 tak płakała przez sen, krzyczała, wołała tatę, mruczała, śmiała się na zmianę, że ja nie spałam od 5 już wcale, także noc u nas też fatalna
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabi ty to masz glowe dobrze ze bez rzygania sie obeszlo
tee zaufaj tym razem intuicji , mam nadzieje ze ona cie nie zawiedzie
asia glupia sprawa z ty Sajmonem a raczej jego mama dziwnie babka sie zachowala i jeszcze te uwagi na temat calkiem obcego dziecka
oby sytuacja sie wyjasnila i wszystko wrocilo na stary tor
zmykam do pracy, dzisiaj nas przejmuje nowy wlasciciel
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Szymon nie jadl.juz drugi dzien okazalo sie ze ma w buzu plesniawki i gardl chore przez to wczoraj mial goraczke dostal antybiotyk.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
u nas bez zmian Maja nadal chora i nie jest lepiej a wręcz gorzej, dzisiaj mama zabrała ją znowu do lekarza - tym razem dostała antybiotyk
imprezy mamy już odbębnione - roczek tydzień temu, komunia wczoraj, więc teraz luzik
asia dziwna sytuacja, nawet za bardzo nie chcę komentować; może jeszcze odwidzi się mamie Sajmona i chłopiec wróci do Ciebie
martyna współczuję choróbska, oby antybiotyk szybko pomógł! buziaki dla Szymonka
gabi ja wczoraj też trochę powinkowałam, ale te ilości nie umywają się do twoich a tak szczerze to już na tyle odzwyczaiłam się od alkoholu, że nawet po niewielkiej ilości czułam szum w głowie
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
jeżeli chodzi o "eksperymenty alkoholowe" to mam słabą głowę i zazwyczaj "powąchanie korka skutkuje wielkim kacem" więc jakoś nie przepadam za alkoholem w każdej postaci... chociaż te wino polecane przez Gabi było całkiem smaczne
Martyna, georgette- współczuję choróbsk- biedne maluchy... oby im szybko przeszło...
Gosiu- fajnie że Olusia się przełamała- wiem na czym polega problem z jedzenie- moja Zula też często grymasi... ostatnio je same dziwne rzeczy- teściowa wczoraj jej dała kaszankę (!!!!!!!!!!!!)
z jogurtami,serkami, mlekiem, deserami mlecznymi typu- kasza, kasza manna, kakao- nie mamy co podchodzić bo od razu kiwa główką i krzyczy nie
prawie codziennie na kolację jest rybka- w różnej postaci... przynajmniej wiem, że to zje.
Kiedyś pisałyście o parówkach- dałam Zuzi parę razy paróweczkę a raczej kiełbaskę z tych pojedynczo pakowanych ale jak obejrzałam program "wiem co jem" to mnie strasznie obrzydziło wszelkie kiełbaski, parówki i całą resztę.
www.indykpol.pl/Oferta/Produkty/Kategori...elbaski_jedynki.html
miłego dnia